07-02-2010, 07:14 PM
|
#249 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü puhahaa bi konuk gene yakaladımm :) ne kadarr çok sevenim varmışş neysee, gelelimm aslî konumzaa bi daha kenndimi aramaya karar vermiş bulunmaktayımm oldum olası sıradışı bi yartık olduğuma inandım. . Gerçekten de hayatıma bakınnca, etrafımdaki yada etrafımda olmayan insanlardan daha farklı bir gelişim evresi geçirdiğimi farkettim. . Tamam, kendi kendimi içine kapanık biri yapmış olabilir, kendi kendime haksızlık yapıyor olabilirim. . ama kapattığım mutluluk barajı kapaklarımı açıyoruuuum :) aslında açmıyordum da, patladılar kendilerii Zaaaaaaaa. . ohh bee. . deriiinn bi nefess. . herşey O.K. mutluyuuumm mutluyuuumm :) Elimmde yaklaşıkk 6 tane pop corn kitap varr, onları bitiripp sayın Joe Vitale, Eackhart Tole (adı başka da olabilir hatırlayamıyorum ), Şanal Günseli serilerine başlayacağımm :) farklı doğmak başşka, farklılık için çabalamak başşkaaa açıkçası kendime bakınca paradan nefret eden, paraya çok az değer veren bir şahsiyet görüyorumm :) bazen zarar veriyor, tamam; ama genelde iyi oluyorr :) helee, kendi paramla kazık yemesi bi başşkaa :) gevezelendimm, gidiyim benn :) hepinizi çoooookk seviyoruuuumm :) iyiki varsınızz evde yalnızken göbek atacamm :) TwİsT yapıcamm :) iyiki varsınızz :) Anı Yaşayalımm hep beraberr :) seviyoruuumm siziiii |
| |