| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Salvamea'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlaşılamamak ya da anlatamamak çok yorucu,reel hayatta bunu çok yaşıyorum da "olumluluk yüklü" olduğuna inandığım bu sitede bunu yaşamak beni üzdü.Üzdü demek abartılı olur tuhaf hissettim sadece kendimi. Kendi kendime bir grup kurdum,sadece kendimden oluşuyor.Alıştırma grubu,misal yarın tanımadığım birine bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Anlaşılamamak ya da anlatamamak çok yorucu,reel hayatta bunu çok yaşıyorum da "olumluluk yüklü" olduğuna inandığım bu sitede bunu yaşamak beni üzdü.Üzdü demek abartılı olur tuhaf hissettim sadece kendimi. Kendi kendime bir grup kurdum,sadece kendimden oluşuyor.Alıştırma grubu,misal yarın tanımadığım birine bir şeyler soracağım ve kendimi sınayacağım "su sesleri" ne kadar işe yaramış ölçme amaçlı. Hadi selametle.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Herkes nirvanaya ulaşmış benim haberim yok,aman Allahım ne olumluluk ne olumluluk. "Her şey senin içinde" diyorlar,dinginmiş gibi hissedilsin diye inceltilmiş ses tonunla. İçimdeyse çıksın dışarı neden her şeyi benden bekliyorlar. Hımmm "içimde olan her şey,size sesleniyorum çıkın dışarı",bilmiş cümleler ve hayatı anladım artık bakışları çok yorucu. Bla bla bla bla
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Telkin dinlemeye yeniden başladım vatana millete hayırlı olsun. Bir süre "amannn işte bunun da faydası olmadı" şeklinde gezindim,sonra aslında faydasının olduğunu farkettim en azından heyecanımı kontrol edebiliyorum artık. 10 kişi aynı anda bana baktığında kızarıyorum hala o ayrı konu ![]() Öyle işte gelirim yine . Selametle.
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Sevgili günlük ; şuraya gittim buraya gittim,yarım da şuraya gideceğim burdan geleceğim değişim günlüğü bu mudur ? bence terapilerin faydası,etkileri,hissedilenler hakkında yazılmalı. Bana ne de ğil mi ? "her halta karışmama telkini" olursa ilk indiren ben olacağım kesinlikle. Neyse gelelim telkin dinleme sürecime. Geceleri uykudayken dinliyorum uzun ve film tadında rüyalar görüyorum çok hoşuma gidiyor açıkçası. Tek sorunum üç gündür müthiş dalgalanmalar yaşıyorum,aslında iyi hissediyorum kendimi ama gereksiz ve saçma şeylere fazla tepki vermeye başladım,sevgilime çemkiriyorum zavallı çok şaşkın ![]() ![]() ![]() Geleceğim yine,selametle.
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Farkında olmak ve farkında olduklarını değiştirememek çok sinir bozucu bir durumdur. Tam da böyle bir durumdayım,çoook karamsar, çoook olumsuz,çook çabuk zorluklara teslim olan,kendini çoook yerden yere vuran ve çoook özgüvensiz biriyim.Bakın bunları yıllardır kendime bile itiraf edebilmiş değilim,ilk defa böyle açık seçik yazabiliyorum.Güzelim bir ortama girdiğimde dikkat çekerim,çok farklı olduğumu duyarım etrafımdan ve dışarıdan çok özgüvenli görünürüm ama hiç öyle değil,özgüvenin fiziksel özelliklerle alakası olduğuna inanmıyorum,öyle olsaydı 100 kilo ağırlığındaki üst komşumuz özgüvensizlikten ölürdü ama maşallah sosyallik ve ego fışkırıyor kadından. Ben 50 kiloyum ve çok meymenetsizim (şşşşıııttt bak yine yaptın kendini yerden yere vurdun ) Deli gibi çalışmak istiyorum fakat içimdeki güvensiz iç ses diyor ki "herkes seninle dalga geçer,yanlış yaparsan gülerler",sevgili ! rahmetli ilkokul öğretmenimi saygıyla anıyorum böyle zamanlarda ! bakın nefret etmek istemiyorum,affetmek istiyorum kendi ruhumu özgürleştirmek istiyorum ama olmuyor,hayatımı mahveden birini affedemiyorum. Yapılacaklar / 1 Hadi başlayalım : 1. Pozitif düşüneceğim,uyandığım her yeni güne "her şey çok güzel olacak" diyerek başlayacağım. 2. Kendimi seveceğim,hatalarımla,kusurlarımla,keşkelerimle, kendimi olduğum gibi kabul edeceğim. 3.Farkettiklerimi değiştirmek için çaba harcayacağım. 4.Şükretmeyi öğreneceğim,nankörlük etmeyeceğim. 5.Başkalarının hakkımda ne düşündüğü umrumda olmayacak. 6.Hayatımı başkalarının hayatıyla kıyaslamayacağım. 7.Geçmişi unutacağım geleceğe gülen bir yüzle bakacağım. 8.Olumlamalara ağırlık vereceğim. 9.İçimi şişiren şarkılar dinlemeyeceğim. Hadi göreyim seni kız verdim gazı, bu gaz sana epey gider ![]() Mutlu kalın.
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Yapmaktan keyif aldığım şeyleri yapasım yok şu sıralar,misal kitap delisiyimdir fakat bu sıralar bir kitap kapağı dahi açmış değilim. Telkinlerimi dinliyorum iyi olmam gerekir değil mi ? Hiç iyi değilim. Dalgalanma dediklerini çok sık yaşıyorum sanırım,tam "evet çok iyiyim" dediğim an hoopp bir şeye sinir oluyorum ve gelenler geliyor. Kendimi değersiz ve hiçbir halta yaramayan biri olarak görüyorum,gidesim,kaçasım,kurtulasım var.Yanımda kendimi götürdükten sonra nereye yarar gitmek değil mi ? Ne oldu yahu hani olumlamalar nereye gitti ? Benim iyileşmeyecek ruhsal sakatlıklarım olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım,bilinçaltımı çamaşır suyuna yatırasım var ancak öyle kurtulabileceğim bu gelgitlerden. İyi olacağım,iyi olmak zorundayım,iyi olmak istiyorum... Selametle.
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() "Şimdiiii bana kaybolan yıllarımı verselerrrrrr" ne olur verseler ? değiştiririm bir çok şeyi,hatalarımı tekrarlamam,keşkelerim yerine bir sürü iyikilerim olur heybemde.Şimdi dönüp o yıllara değiştiremiyorum hiçbir şeyi,değiştiremeyeceğim şeyler için dertleniyorum,üzülüyorum,neden ? diye soruyorum neden bu böyle oldu,neden onu yapmadım,neden gitmedim ??? havada asılı kalan bir sürü soru işareti ve hepsi cevapsız. Ve bunların hepsi beni üzmekten ve beni yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor . Evet ben çok hata yaptım,evet bir sürü keşkelerim var ama artık kabul ediyorum bunları değiştiremiyorum,eksiğiyle artısıyla,hatalarıyla doğrularıyla bu hayat benim ve ben bu hayatı sevmek zorundayım ve seviyorum. Hayatımı seviyorum,kabulleniyorum,şükrediyorum :) Telkinlerin faydası mıdır bütün bunlar ? büyük ihtimalle öyle. Aslında gece telefondan dinliyorum kulaklık kullanmıyorum ama kısık sesle dinlediğim için faydası olur mu konusunda kafam karışık,derin ve film gibi uzun rüyalar görmem etkisi olduğunun kanıtı aslında. İyiyim bugün iyi ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Her yerde olduğu gibi burda da yalnızım ,kaale alınmıyor yazdıklarım ama olsun yazmaya devam,zaten ben kendi kendime konuşuyorum ![]() ![]() Keşkelerimin ayağına bir taş bağladım denize fırlattım çıksınlar bakalım çıkabilecekler mi,affettim kendimi,hayatı,bana acı yaşatanları,"geçmişi gömmeyi başarabilsen her şey güzel olacak "derlerdi inanmazdım,gerçekten öyle oldu,sildim her şeyi ve üzerimden büyük bir yük kalktı. Ben çooooook değerliyim ve kendimi çooooook seviyorum. ![]() Selametle.
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() SEVİLİYOR VE İSTENİYORUM. ANNEM BABAM BENİ SEVİYOR. ANNEM BABAM BENİMLE GURUR DUYUYOR. ANNEM BABAM BENİ YÜREKLENDİRİYOR. KENDİMİ SEVİYORUM. AKILLIYIM. YARATICI VE YETENEKLİYİM. SEVİMLİYİM. İNSANLAR BENDEN HOŞLANIYOR. NASIL PARA KAZANACAĞIMI BİLİYORUM. PARA ARTIRMAYI HAKEDİYORUM. NAZİK VE YARDIM SEVERİM. OLAĞANÜSTÜ BİR İNSANIM. KENDİMLE NASIL İLGİLENECEĞİMİ BİLİYORUM. GÖRÜNÜŞÜMÜ SEVİYORUM. VUCUDUMLA BARIŞIĞIM. YETERİNCE İYİYİM. EN İYİSİNİ HAKEDİYORUM. BENİ BUGÜNE DEĞİN İNCİTEN HERKESİ AFFEDİYORUM. KENDİMİ AFFEDİYORUM. KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ KABUL EDİYORUM. BENİM DÜNYAMDA HER ŞEY YOLUNDA. Düşüncelerin İyileştirici GÜCÜ Kitabından
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() * Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) * Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) * Dışa dönük bir kişiliğim var. * Ben girginim. * Aklımdakini söylüyorum. * Asla kendimi tutmuyorum. * Düşünce ve duygularımda açığım. * Duygularım hakkında konuşurum. * Her zaman fikirlerimi söylerim. * Görüşlerim değerlidir. * İnsanların ilgisinden hoşlanıyorum. * İnsanların yanında kendimi rahat hissediyorum. * Diğer insanların ilgisini çekiyorum. * İnsanlar benim hakkımda bir şeyler duymakla ilgileniyorlar. * Diğer insanlarla olmaktan keyif alıyorum. * Bir grup insan içindeyken rahat hissediyorum. * Ben çok sosyalim. * Yeni sosyal durumlara kolayca adapte oluyorum. * Yeni insanlarla buluşmaktan hoşlanıyorum. * Çabucak arkadaş ediniyorum. * Kolayca yeni arkadaşlar ediniyorum.
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Salvamea'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anlaşılamamak ya da anlatamamak çok yorucu,reel hayatta bunu çok yaşıyorum da "olumluluk yüklü" olduğuna inandığım bu sitede bunu yaşamak beni üzdü.Üzdü demek abartılı olur tuhaf hissettim sadece kendimi. Kendi kendime bir grup kurdum,sadece kendimden oluşuyor.Alıştırma grubu,misal yarın tanımadığım birine bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi