02-09-2010, 05:57 PM
|
#166 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) [quote=serpilb;766276] Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba
Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin
inşAllah... | Oruç tutmak; her zaman sahip olduğum nimetlerin kat kat farkına varmama sebep oluyor. Normal şartlarda; canım istediği zaman bir bardak soğuk suyu dolaptan alıp içebiliyorum. Ama oruçluyken iftar anına kadar beklemek zorundayım. İşte gün boyu süren bu bekleme sonunda suya kavuştuğum an yaşadığım mutluluk ve haz inanılmaz boyuta çıkıyor. Su ne büyük bir nimetmiş diyorum kendime...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
| |