Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

planner 17-09-2010 06:34 PM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

Yılmak yok, devam!!!

Eninde sonunda bulacaksın, inanıyorum ben buna.actionsmile

denizyıldızı 17-09-2010 07:38 PM

Evet bende inanıyorum senin istediğin işi bulacağına bulegirl; kesinlikle.. :)

bluegirlx 17-09-2010 09:41 PM

ben bugün aradığımı buldum ..işide yakında bulurum..nerede kiminle yanıştığımı bu ortamda anlatamıyacağım ama emin olun denizde cankurtaran gibi biri ..ama beni kurtarırmı onu bilmem işte..

bluegirlx 21-09-2010 10:33 PM

bir hafta izin almaya karar verdim hafta sonu izne ayrılıp iyice düşüncem..işte düşünemiyorum orada herşey yolunda yoğunluktan sevgiden ne maaşım aklıma geliyor ne evdeki bilgisayar probelemi..orda sevgi alıyorum ne güzelde yapıyorum beni ayakta tutuyaor çok şükür..ama sorunlarla yüzleşme zamanı..

bluegirlx 22-09-2010 11:16 PM

bugün söylenmeiş şeyler söylendi yine ..her geçen gün özgürleşiyorum..herşeyi biliyordum dakimse herşeyi bildiğimi bilmiyordu..ipler kopmalıysa kopmalı ..sahte ilişkilerden her geçen gün arıncam..umarım arındığım zaman eşimde yanımda olur..huzuru çağırıyorum gelecek yakında..

bluegirlx 23-09-2010 11:22 PM

ama içimde kin olması ne acı değil miii? hiç yakışıyormu o temiz yüreğime..amaç temizlenmek halbuki..?

bluegirlx 25-09-2010 11:02 PM

Hayat kimseyi kayırmaz. Kimseye torpil yapmaz. Onun için kimse özel değildir; sağlık, keyif ve huzur prensiplerinin safına geçtiğinizde size iyilik yapar.

Hayat hiçbir zaman hastalık, rahatsızlık, kaza yada acı göndermez, Ne ekersen onu biçersin yasasına göre, bunları başımıza olumsuz ve yıkıcı düşüncelerimizle kendimiz getiririz.

Eğer sevgiye gerçekten inanırsanız, bilinçaltınız size sayısız iyilikle karşılık verecektir.

Hayat kimseye karşı kin beslemez. Sizi asla yargılamaz. Hayat elinizdeki kesiği iyileştirir. hayat, parmağınızı yaktığınızda sizi affeder. Ödemi azaltır ve bu bölgeyi yeniden sağlıklı ve mükemmel hale getirir.

Suçluluk duygusu hayata dair yanlış bir kavramdır. Hayat sizi cezalandırmaz yada yargılamaz. Bunu yanlış inançlarınızın, olumsuz düşüncelerinizin ve kendinizi yargılamanızın bilinçaltı etkileri ile siz kendinize yaparsınız.

Hayat sizi yargılamaz yada cezalandırmaz. Doğanın güçleri kötü değildir. Bunların kullanımının etkisi sizin içinizdeki gücü nasıl kullandığınıza bağlıdır. Elektriği birini öldürmek için de evi aydınlatmak içinde kullanabilirsiniz. Suyu bir çocuğu boğmak için de onun susuzluğunu gidermek için de kullanabilirsiniz. İyi ve kötü kişinin zihnindeki düşünce ve amaca bağlıdır.

Hayat asla cevap vermez. İnsanlar hayat ve evrene dair yanlış görüşleriyle kendilerini cezalandırırlar. düşünceleri yaratıcıdır ve kendi üzüntülerini yaratırlar.

İyi ya da kötü diye birşey yoktur; düşünceler bunu belirler. Yemeğe, sekse, zenginliğe yada doğru ifadeye arzu duymanın kötü bir tarafı yoktur. Bu sizin bu dürtüleri, arzuları ve amaçları nasıl kullandığınıza bağlıdır. Yemek arzunuzu, bir somun ekmek için kimseyi öldürmeden karşılayabilirsiniz.

bluegirlx 26-09-2010 10:47 PM

izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..

eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin..

denizyıldızı 26-09-2010 11:10 PM

Belki de zamanı gelmiştir ya da eşinin dediği gibi belki bazı şeyleri fazla büyütüyorsundur gözünde.. Bunu en iyi sen bilirsin...

RenaC 27-09-2010 12:14 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770356)
izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..

eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin..

Yazdıklarını ilk okuduğumda önce korktum,ürktüm ama sonra oturup dşünmeye karar verdim ve anladımki Gerçekten olmuyorsa olmuyordur.Bunu bazen değiştirmek için uğraşmak manasızdır ve çekilen acılar boş ve yersizdir.Denemeler fayda vermiyorsa uğraşlar sonuçsuz kalıyorsa Artık değiştirmek için geç kalınmış olabilir.Bence Otur herşeyi yerince düşün bir kez.Olacakları gözlerinden bir geçir.Şöyle bir bak değşiklik dediğin şey ile kendine ne katacaksın ne kaybedeceksin ve gözlerini kapat bu değişikliği yaptığın zaman nasıl bir hayat yaşayacaksın.Sonra karar ver.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM.