10-10-2010, 11:53 PM
|
#203 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok güzel bir pazardı..eminim öğrendikelrim hayatıma çok güzel değerler katacak..yarın kendime bir ağaç edineceğim.beni bir ağacın bilmesini istiyorum..yeşille buluşmayalı toprakla buluşmayalı da baya oldu en kısa sürede onuda yapmam lazım.birrde kaktüs edinmek istiyorum.
ben süreci biraz zorlaştıroyum sanırım yanlış düşüncelerimle ..artık ayrıntıya takılmadan daha net olacağım.istediklerimi net cümlelerle söyliyeceğim böylece hem çevrem hem evren beni direk anlayacak..çünkü ben bile bazen kendimi anlamakta zorluk çekiyorum..
yanlızca bebeklerin annelerini seçmelerindeki duruma ve bebeğimin beni neden terkettiğini sorgulamama son veremedim açıklığa kavuştumadım..düşünmeyi bırakmalılımıyım neden olduğunu sorgulamamıyım hala emin değilim.eğer benden kaynaklandıysa bilmek istiyorum.ama bilmenin ne faydası var olan oldu cümleleri yükseliyor çevreden..
eşimle aramdaki sorunları her geçen gün düzeltiyorum..yoğun bir sevgi alıyorum ..ilgi problemide kalmadı..beni dinliyor isteklerime önem veriyor..sanki bir korkuyla yapıyor bunları özen gösteriyor..ama özen gösterilmeyi özlemişim..bende ona özen gösteriyorum ve şükr ediyorum..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |