![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Benim de bir afrika menekşemm var ama yaa büzdü yapraklarını tüm yazzz inatçıı keçiii ne ölüyoo ne diriliyooo ne istiyo anlamıyom kii suyu üsten veriyom tepki yok alt kapağına koyuyom yokk az veriyom yok çok veriyomm yokk konuşuyodumm sallamıyo ben de artık resmi sabah günaydın akşam selam dl67smil56 Kendi haline bıraktımmmk8908 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) suyunu verirken onu sevdiğini söylee..suyu da sevdiğini veşifa kaynağı olduğunu söyle..bugün ağacımın resmini çektim facede yayınlıycam şimdi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) işte size hastane bahçesinden ama özel bir ağaç resmiiiii..iki farklı gövde nasıl sarılmışşş....iki farklı gövdenin bu kadar sarıldığı bir başka ağaç daha görmemiştimmm..garip olan bu ağaca kendimi neden yakın hissettiğimmm..kendim için seçtiğim ağaç başkaa ama bu ağaçtan ,bu ağacı hergün kontrol etmekten kendimi alamıyorumm..yaprakları dökülmüşmü diye hergün kontrol ediyorum..ulu çam ağacımıda kontrol ediyorum ama onun için endişelenmiyorum biliyorumki her sabah benim yolumun üzerinde beni karşılayacak ihtiyacı olan suyu alıyor ve sağlıklı..ama bu ağaaççç ..sarmaş dolaş olmuş iki gövdeden oluşan garip bir ağaçç..bir gövde kendine çok yakışan benim kadar yakışan kırmızı yapraklar vermişş bir gövde ilk baharda çiçek açacak meyve veren sonbaharda yapraklarını döken bir meyve ağacıı..kendime neden yakın hissediyorum bu ağacı anlamadımm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bazen ara ara sorunlar sınavlar çıkıyor.sebepsiz sinirleniyorum bazen..egoma yenik düşüyorum..ama sonra toparlıyorumm.huzuru tekrar çekiyorum.güzel bir hayat yaşıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) AYnı atak bendede varr bazen telaslanıyorummm egom benı yıyorr resmen bıtırıor..sonra sılkınıyorumm ve dıyorum kujum nebu sınır stres gelip gecıcı bunlarr rahat bırak kendını dıee...ole bı rahatlıyorkı sonra beynımm...oan tekrar dusunuyorum 20 dk önce sorun ettıgım seylerı yahu dıyorumbnı bunun ıcınmı uzxdun senn...hayatımdan 20 dk gıttı dıyorummm.. ne olacak bu halımz :) ego ve bızz |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) öyle canım ..bende kurtuluyorum bir anda toparlıyorum kendimi..özür diliyorum..şükür ediyorumm..iyiyiimmm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) tüm yaptığım olumlamalara rağmen 1 puanla bir günde bir anla kaçırma durumum devam ediyor..bir puan türünden 69,758 almışım 70 üstü puanım var bir sürü ..ama personel arayan yerler p3 puanıyla arıyor benimse 0, bilmem kaç eksik virgülden sonraki rakamlarım yüzünden başvuyu yapamıyorumm..bana yardımcı olup bir olumlama cümlesi yazabilecek olan varmıııı? |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) birini gördüm bir acımı hatırladım yüzündee..oda beni gördüü oda bende kendi acısını hatırladı aynı andaa..gözlerimiz acıyla çakışıncamı hatırladık yada karşılaşıncamı acı su yüzüne çıktı onu anlamadım doğrusu..ne güzel nefesler alıp vermiştim halbukii..nasılda buluşmuştum toprakla..bir işaretti dee..neye işaretti onu anlamadım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) garip bir gün geçiriyorummm.. o kadar yorgunumm o kadar yorgunum kii anlatamam..hiç tanımadığım insanlar için işten gelir gelmez saatlerce yemek hazırladımm..geldilerr..geldiklerinde bir mesaj getirecekler sanmıştım ..öyle bir kanım vardı çünkü çok uzaklardan gelip çok uzaklara gidecek olan insanların yolu birr hancı misali evime düşmüştüü..bende anlatacakları birşeyden bir mesaj gelecek kanısına kapıldımm..ama mesaj filan vermedilerr..belikde yemek yapmaktan ben alamadım.ama mutlaka vardır bir sebebi diyorum yinedee..belki ben görecek yetiye varammışımdır..ama sonuç itibariyle biliyorum ki..olan herşey benim hayrıma.. akşam yemek yaparken fülun mesaj çekti Moderator olmuşsun diyee..çok sevindimm..paylaştıklarımın beğenilmesi ve yarararlı olabileceğimi bilmek bana çok iyi geldi..iyiki varsın hayatım değiştii.. çok teşekkürler.. hıı bu arada radikal bir karar verdimm.. ingilizce öğreneceğimm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) dün doğum günümdü..bir gün önce geçen sene doğum günümde yazdıklarımı okudum yapmamam gerekenlere karar verdim..ve yapmam gerekenlere..sabah kabul ediyorum diye uyandımm..geçensene kendimi ertelemiştim.ve gergin geçmişti doğum günüm..güzel bir kahvaltı beni bekliyordu iş yerimde sevgi dolu yüzler..öğlen 3 ayrı yerde hazırlık yapılmış 3 ayrı klınikte birbirinden habersiz şekilde..3 ünede iştirak ettim..zevklee..harika geçtii sevgi aldımm..sonra hastalar bile bunu sana getirdim diye birşeyler getirdiler..en son eve geldiğimde eşim beni bekliyordu..istersen hafta sonu kutluyalım dedii..ben hayır ya şimdi kutlayalım yada kutlamalayım dedim ..sonra dışarı çıktık akşam annemler geldi ..sevgi alarak geçirdim tüm günü..çevremdeki herkes ve herşey bana iyiki varsın iyiki doğdun diyordu çünkü sabah kalktığımdaa ben kendime öyle dedimm.. tarihi farkettik sonra fülunla ..12.11.10 du geri sayım gibi dedimm..3.2.1. başla der gibi sanırım güzel birşeyler başlıyor dedim..keyif almak için sebeplerim saymakla bitmedi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM. |