12-03-2010, 12:35 AM
|
#30 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugünkü öğrendiğim şeyi anlatıyım gece bu saatte..birine aldığım maaştan şuan sebebini anlatamayacağım bir nedenden dolayı belli bir miktar vermek zorundayım ..2010 un ilk gününden beri..bu bir borç değil..istenerek verilen bir hayır değil..farklı bir durum..o insan sevdiğim değer verdiğim biride değil..çok garip bir durum işte.. bu durumun sıkıntsısnı yaşıyorum 3 aydır..
şimdi değişimi anlatıyorum...diğer günlüğümde bir satıştan bahsetmiştim.. şimdi o satışların karşılığını almaya başladım..tam maaş günüme denk gelen tam verdiğim paraya denk gelen para o satışlar karşılığında bana ödenmeye başladı bugün..ben çıkarıp paraya o kişiye verdim..satış yaptığım yer de çıkarıp aynı miktar parayı bana verdi..siz buna emeklerin karşılığı deyin ben hakkettiğimi alıyorum diyeyim..hayat bana hakkettiğim herşeyi veriyor verecek..
kendimi çok sorguluyordum neden vermek zorundayım diye..hakketmiyormuyum daha azını mı hakediyorum diye sorgu içindeydim.artık değilim..ben hakediyorum..en iyisini hakediyorum.. |
| |