| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün daha iyiyim...sınav sitresini attım.eşim eve yeni gelmiş..çokta mutlu değil balık tutmaya gittiği için..çok sormuyorum..oda çok konuşmuyor zaten..şu mizik işini bir halletsem..herşey iyi olacakta başında oturmam gerekiyor..bende ders çalışıyorum başında oturamıyorum.. yeni olumlamam nasıl ama seçim konusundaki..ben çok beğendim..birde evimin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bugün daha iyiyim...sınav sitresini attım.eşim eve yeni gelmiş..çokta mutlu değil balık tutmaya gittiği için..çok sormuyorum..oda çok konuşmuyor zaten..şu mizik işini bir halletsem..herşey iyi olacakta başında oturmam gerekiyor..bende ders çalışıyorum başında oturamıyorum.. yeni olumlamam nasıl ama seçim konusundaki..ben çok beğendim..birde evimin istiladan kurtulması için bir olumlama bulsamm...süper olacak..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ben evimi bırakıp gittim..herşey artık su yüzünde..bundan sonra olacaklar değişimin parçası..ya her şey yaşanmaya değer olmalı.....yada hiç birşey yaşanmamalı... tek üzüldüğüm ailem..çok üzüldüler..kendimi çok hata yapmış hissettim..onları hayal kırıklığına uğratmış hissetttim..ama artık o evde kalamadım.. yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hayırlısı olsun Üzülme, çaresiz değilsin.. Düşünceler akıp gider sonra geriye yazdıkların kalır. Dilerim ki; değişmez sandığımız hayatımız değişir. Sağlıcakla kal |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) | |
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
değişir..değişti işte...evimde değilim artık..evimi istiladan kurtaramadım...ve bilgisayara tercih edildim.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Canını sıkma canım..Su akar yolunu bulur.. Olumlaman çok güzel bu arada..Ona tutundukça herşey çok daha kolay birşekilde yoluna girecektir eminim..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. ben özümü kendimi mutsuz eden herşeyi hayatımdan uzaklaştırıyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() evime gidip ona not bırakıp hızla çıktım evden..kalmaktan korktuğum için o kadar hızlıydım belkide.....ev boştu..kalsaydım dünkü çabam boşa çıkardım..şimdi ne yapıyor nerede bilmiyorum..eksikliğim evdemi bilmiyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evime geldim..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() nisan benim için bir başlangıç olacak..daha iyiyimm..evim istiladan kurtuldu..ben ve evim..evimiz..eşim ve benim evim yani..çok mu bencilce..ama yaşama alanımın kısıtlanmaması benim en doğal hakkım değil mi..herşeyin kıymetini bilmem içindi bu sınav..ben geçtim mi bilmiyorum..ama savaşmak beni yordu..temelli gittiğini ümit ediyorum.. bilgisayar sorunu devam ediyor..inatla oynamaya devam ediyor..ama aramız daha iyi..inatla benimde oynamamı istiyor..o zaman tartışmayız diyor..çözüm arıyorum..ve düzeltecek bir olumlama arıyorum..ne oluşturdu bu durumu hangi yanlış düşüncem oluşturdu onu arıyorum..ve sonra bulup temizleyip çözüme kavuşturacağım...
![]() | ![]() |
![]() | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() BEN BENİM ÖZÜM, YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BERABERİM RUHEŞİM İLE ALIŞ VE VERİŞLERİMİZ DENGEDE, TAM, BÜTÜN BİR BİRİMİZİN YAŞAM ALANLARINA SAYGI DUYUYORUZ BİR BİRİMİZİN SEÇİM VE KARARLARINA SAYGI DUYUYORUZ ARZU ETTİĞİMİZDE ORTAK HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞIYORUZ BİR BİRİMİZİN GELİŞİMİNE, BİREYSEL YOLCULUKLARINA DESTEK OLUYORUZ, SAYGI DUYUYORUZ. RUHEŞİM İLE OLAN RUHSAL EVLİLİĞİMİZ KOŞULSUZ SEVGİNİN EVRENE YANSIMASI OLUYOR BU RUHSAL EVLİLİK YOLCUĞU İÇİN KENDİME VE RUHEŞİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM bu eşim için yapam gereken sanırım..tabi biraz üzerinde oynayıp kendime uyarlamalıyım..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün daha iyiyim...sınav sitresini attım.eşim eve yeni gelmiş..çokta mutlu değil balık tutmaya gittiği için..çok sormuyorum..oda çok konuşmuyor zaten..şu mizik işini bir halletsem..herşey iyi olacakta başında oturmam gerekiyor..bende ders çalışıyorum başında oturamıyorum.. yeni olumlamam nasıl ama seçim konusundaki..ben çok beğendim..birde evimin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi