08-04-2010, 12:16 PM
|
#99 (permalink)
|
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Merhaba günlüğüm kaç gündür yazamıyorum biliyorum. Seni turuncu seniii:)) hala başlığın kırmızı ama bence sen artık turuncusun işte. Bu arada ben diyeti bıraktım az yeyip, dikkat ediyorum ve spor yapıyorum böyle daha iyi oldu gibi. İmported Angelda demişti zaten spor yapmayı ihmal etme diye. Çok doğru söylüyor. Sevgili günlüğüm aslında yazıp yazmamak konusunda kararsızım ama yazıcam galiba:) İnsan birşeylerden şikayet ettikçe o şeyi daha çok kendine çekiyor yani daha çok şikayet edeceği şeyleri yaşadığını görüyor. Ben erkek arkadşıma aşığım, yalnız kendisi oldukça zor bir insan. Ailesine, bana ve yakın çevresine çoğu zaman saygısızlık yapıyor, üstelik arkalarından kötü sözler söylüyor bu hiç hoş değil. Bana sinirlendiğinde küfrediyor:( Bunu söylemek istemiyordum ama birilerinin bunu bilmesi gerek. Onunla ilgili çekim yasasının işe yarayacağını biliyorum bunu zaman gösterecek. Kendisi bunları bilerek yapmıyor aslında oldukça iyi niyetli biri. Psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum yoksa insan annesinin babasının arkasından yada en yakın arkadaşının arkasından küfretmez. Küfür hastalığı gibi bir durumu söz konusu. Böyle olduğu içinde tüm aksilikleri kendisine çekiyor. Ben güzellikleri çekiyorum o aksilikleri çekiyor. Ona anlatıyorum dalga geçiyor, yaptıklarımı küçümsüyor, gerçi çekim yasasına inanmayan çok kişi böyle yapıyor. Görün bakın buraya yazıyorum, demedi demeyin o inanmayanlar varya birgün bizden daha çok inanıp daha başarılı olacaklar:)) Az kaldı bence 2010un sonuna onlarda artık iyi şeyleri hayatlarına çekmeye çalışacak ve başaracaklar. Bunu bizzat abimin üzerinde denedim ve oldu:) oda dalga geçiyordu şimdi benden daha çok kitap okuyor, ilgileniyor ve artık can kulağıyla dinliyor dalga geçmiyor. Benim üzüntüm erkek arkadaşıma güzel, harika iş teklifleri sunuluyor adam kabul etmiyor, neymiş patron olacakmış, iyi tamam hayaline karışmıyorum ama madem bir hayal kurdun onun için daha çok çabala bu çabanı göster. Evlenmek istiyorum ama ekonomik durumdan dolayı evlenemiyorum diye bana bahane üretme dimi ama. Fıstık gibi işler ya 2000 lira maaş almak neyine yetmiyor kendini biton sıkıntıya sürüyorsun, neyse yine kendime kızıyorum oda onun hayatı karışamam ama benimde onunla bir hayalim varsa evlenmek istiyorsam oda buna göre davranmalı, yıllarca böyle mi geçecek. İnsan sevdiğiyle aynı evde olmak istiyor:( neyse ya o nasılsa bir psikoloğa gider, kendini düzeltir, uyku düzenini düzeltir ve daha normal bir insan olur, böylelikle işide iyi gider ve bizde nasılsa 2010 sonu 2011 başı gibi evleneniriz:) Yazınca rahatladım. Teşekkürler günlük beni dinlediğin için. Öptüm. |
| |