22-03-2010, 03:13 PM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AhmetTuranZTRK'nın Muhteşem Günlüğü Alıntı: zeyz Nickli Üyeden Alıntı
Selam Dostlar...
Günlük konusunu açıyorum çünkü telkinin etkisinin küçük olduğunu zannedenler ya da etkisinin olmadığını sananlar için rehber olacağını umut ediyorum.
4 Telkin Dinliyorum.
1.Zeka Ve Zihin Artırma
Ders çalışırken muhteşemler yaşatıyor.Her ders çalıştığımda etkisini hissettiğim yeri ders bitiminde oluyor.Daha çok çalışasım geliyor.Sadece derste dinlediğimden dolayı günlükte fazla yer almayacak ancak yeni etkilerini buldukça yayınlayacağım.
2.İçinizdeki Devi Uyandırın
Şelalenin güzel sesi ve etkili bir telkin.Okuldan önce-sonra Yatmadan önce - sonra dinliyorum.Etkisi Büyük.İçimde bir dahi var.Ve ortaya çıkmaya çalışıyor.Ama o Dahiyi istediğim şekle sokabileceğimi de biliyorum.Ergenekon Destenının belgeselinde kullanılan müzik.
3.Sosyallik Artırıcı Telkin
Gerçektende etkili.İnsanları kendime çekiyorum.Hiç konuşmadıklarımla aynı safta yer alıyorum.Hiç konuşmadıklarımın samimi şakalarına maruz kalıyorum.Bu sitede yüklü.Bence en önemlilerinden birisi bu telkin. | Zeka ve Zihi artırma telkini ile İçinizdeki devi uyandırın telkinlerini nerden indirdiniz
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
| |