Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-08-2010, 07:24 AM
|
#91 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;) | canım benimmm cok sagol..ilk başta bendee abiyle basaladımm nişan olduu baktım bizim kızz gidicii enişte demeye basladımm azım alışşın dieee....kocaman öpüyorum seniii..ii varsınnnn Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
13-08-2010, 02:49 PM
|
#93 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldii
bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun
sakın vazcayıyım deme
sınavın için bol başarılar diliyorum
yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak
olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=)
sana güveniyoruz
hayırlı forumlarrr
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | Offline
| |
13-08-2010, 02:49 PM
|
#94 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D | Offline
| |
13-08-2010, 03:00 PM
|
#95 (permalink)
| Binbaşı
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k egomdan nefret ediyorumm zatenn ...fazla zikzak çizen biriyim cunku sureklı düş kalk yaşıyorumm ...ayrıca cok cok cok tesekkur ederımm ...ziyaretınde mutlu ettıı kocamn öpuyorumm seniii
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
13-08-2010, 03:02 PM
|
#96 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: RenaC Nickli Üyeden Alıntı
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D |
inşallah inşallahh şimdidenn acıktımmm haberin olsunn ...
| |
15-08-2010, 07:53 AM
|
#97 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gururla bakk hayataa gurur duyy kendınlee.... işte dıyebılecegımm gunlere az kaldıııı .. başarmanın tadını sonuna kadarr yaşamakk içinn ugrasıyorumm..butunbu fadakrlıklarr bunun ıcınnn.. yardım ettt rabbım sende banaaa.. hazırladıgım programın sonuna geldımmmm..bugunde tumm hepsını bıtırırsenn buyuk nefesii doya doyaa ıcıme cekıcemmmmm .... tabi asıl işim bundan sonra başlıyorr ama bu kadarı bıle buyuk mucizeee benceee..(maşallah maşallah)
başardıgımda yayapacaklarıma her gecen gun yenileri eklenıyor..annemm özel ders almakk için birini bulduuu ...3 gun sonraa onnla konusucazz..benım ıcın bırseyler yapmasıı cok cokc cok guzell son zamnlarda benı fazla sınırlendırıyordudaaa ....yarın uzaktan egitim içinn başvuru yapacagımmm ...inşallah olurrrr ..oldugundaa zatennn offff ne guzellolucakk ilaç gibi gelirr ilaçççççç....hatta koma tedaviisiii... ilaçlarımı IV istıyorummm hemen ettkı etsınnn .... şimdi cıkmalıyımm...seni cok sevıyorumm.......nete bu saatte niemı geldımm gecen gun forumda bı yer keşfettım onu cıktı yapmak içinnn ..kojaman öptummmm ..
| |
20-08-2010, 09:05 AM
|
#98 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k her şey değişik yıne hayatımdaa..neden bir andaa butun hayatımın duzenı bozuluor..hedeflerimin önundeki bu engellerrr nedennn..zaten cok yorgun bedenım ve ruhummmm........ 3 gunluk plan yaptım yıneeee .. umarımm bu plana uyarımm.. yatay geçiş içindeee başvurumu dün yaptım...hayırlısı...ınsallah olurr..sonucumuu hayrıma ıstıyorum..... duydumkı unıler ancak 1 yıl dondurulbılıyormussss ..eskıden 2ymıs ve benn bunda bır sınırlama oldugunu bılmıordumm.. ..şimdi gıtmeliyimmmm ...yarına uzun uzunn anlatırım herseyiiii
| |
20-08-2010, 10:12 AM
|
#99 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayırlı olsun günlüğün arkadaşım...
__________________ Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun | Offline
| |
20-08-2010, 11:53 AM
|
#100 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: elccy Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun günlüğün arkadaşım... |
sık sık ziyaret etmennn dileğiylee tatlımmm
| | | |