Konu
:
Morliçe :) Tropikal_k
Tekil Mesaj gösterimi
13-08-2010, 02:49 PM
#
94
(
permalink
)
RenaC
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
Alıntı:
yelda_k
Nickli Üyeden Alıntı
selam kujummmm
...
nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmm
...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk ....
inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ...
BAŞARI?
başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi?
neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ?
yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu?
hedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm .
bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .
.off bu biraz canımı sıktı ısteeee....
şimdi gidiyorum
..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.
..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..
kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D
RenaC
Açık Profil bilgileri
RenaC nickli üyeye özel mesaj gönderin
RenaC - Daha fazla Mesajını bul