Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hoppidi hoppidi hoppidii slm kujummm :) beyazz benim düşkün oldugum bi renktirr.mesleğimide en çok buyüzden seviyorumm... KAR yağıorr.yaşasınn bembeyazzz heryerr akşamdann imgeleme yaptımm be benim kendime paket halinde sundugumm bir HEDİYE olacaktı. yatarken perdeyide kapattım iice saabh uyandıgımda içim kıpırr ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2011, 10:12 AM   #291 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

hoppidi hoppidi hoppidii
slm kujummm :)
beyazz benim düşkün oldugum bi renktirr.mesleğimide en çok buyüzden seviyorumm...

KAR yağıorr.yaşasınn bembeyazzz heryerr akşamdann imgeleme yaptımm be benim kendime paket halinde sundugumm bir HEDİYE olacaktı.
yatarken perdeyide kapattım iice saabh uyandıgımda içim kıpırr kıpırrdıı .uyandım perdeyi bir actımm kiii bembeyazzzzz heryerr okadar sevindimkii..kar yagdıgında arındıgımı hissediyorumm .doganın varlıgınıı sokaktakii kar kokusunuu çekebildiğim kadar içime cekipp şükürrlerr ediyorummmm yaradanımaaa .

EN SEVDİĞİM MEVSİMDEYİMMM .
her kışş çok mutlu olurum enerjii doldururum kendimeee yazındaa hem bu enerjimii kullanırım.planlar yaparımm kendimle ilgilii .
yılımı değerlendirirm iiisyle kötüsüyle kızarım sonra kendimee hatta bazen küserimm .
sonra affettirirm .....

kendimi çok seviyorumm .yakında aşık oldugum insanda yanımda olacakk ohh varmı benden mutlusuu (rabbim herkese benim mutlulugumun binbir katınıı versin)

bide atansamm heytt beeeeeeee
hayal kurması bile şahaneee ey rabbim nasip bana o güzel anı yaşamayıı :)

ailemin bana herdaimm gurur duyarak bakması o kadar güzelkiii .

bende beebğime hep öle bakıcam ona sıcacık sesimle onu sevdiğimi fısıldayacagım .daha bebekken ona harıka olumlamalar yapıcamm .evime gülen bebek resimleri asıcamm ki mutlulugu öögrensinn .

galiba ii bi anne olacağım ..
gelecekteki bebeğimee :seni şimdiden seviyorumm .benden başka kimse sana iğne yapamazzz :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2011, 10:57 AM   #292 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

dün annem için burda bir mektum yazmıştım sayfalarca ama ne olduysa göndeririken silindii..

çok uuzldum bu durumaa .
benm için çok özell ve kolay kolay dile getirilemeyecek sözlerdii..

nese dedim sonra belki bölesi hayırlıdırr..

yogun birr haftadayımm ve bu haftada şansın benden yana olmasını seçiyorumm
  • finallerde başarı
  • eşkisehire gitme işinin yalan olmasını seçiyorum,
  • atamalrda kalbımden gecen o toz pembe rengindeki binaya atanmayı seçiyorum.
  • ders çalışma istegının beni bırakmamasını secıyorum.
  • iğrenç cahıl hocanın e_postama cevap vermesini secıyorum.
  • bu hafta konusunu bulamadıgım ödevimi bugun bulup göndermeyi seciyorum.
  • ailemin sag saglım evımıze donmesini seciyorum.
  • etrafımdaki mutluluk çemberini göruyor onaylıyor ve evrene gönderiyorum .

cok hassasım bugunlerdee .kafam altustt .
çok fazla sey dusunuyorum.kararsız kaldıgım bırsuru konu varr.secmakta szorlanıyorum.
aynı anda herkesi mutlu etmek ne zor..

şannnsss artık beni buldun .birkez daha o guzel ısıklerını yakk vee herseyyy benim sectıgım şekilde olsun.

yelda_k mutsuzz .kafasıı karısıkk ,hastaa .
am aben kendimi çok seviyorum .
ilk fırsattaaa senınle aylık genel dertleşme programını tekrarlama lazımm .
planlarımı gercekleştirmem içinn gözden gecirmeliyimm .

Alt 13-01-2011, 10:14 AM   #293 (permalink)
Binbaşı

iyi değilim .
sağlık bakanlığı yıne attı kazığı.
yalan söledi:(

ne günahı varki bu kadar insanınn.madem dogru durust alım yapmayacaksın neden umutlandırıyosun.

bugun küsüm insanlara .herhese kırgınım .canım yanıoo .günahsız yere canım yanıo .kötüyüm .
bütün bu olanların şaka olduğunu ögrenmek istiyorum.

benim ağlamama sebep olan herşeyi hayatımdan cıkartmak istıyorum ..

Alt 13-01-2011, 06:13 PM   #294 (permalink)
Binbaşı

Exclamation Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

kendi sesimide duymak istemiyor olacagımki bugun hiç konuşmadım diyebilirim .

cok uzaklara gitmek istiyorumm ...hemde çok uzaklara.

uyumak istıyorum ama bugun kaç saat uyuduysam uykuya doyamadım .
galiba depresyondayım .herseyin ustume geldiğini göruyorum .

beyınım ıcıde mutluluk diyarımı yok ettiler umutlarımı yıktılar.çarelerimi aldılar.beni öldürdüler

Alt 14-01-2011, 10:37 AM   #295 (permalink)
Binbaşı

çok yogunum . ders calışmaya calışıorum am akafam çok doluu .o kadar doluki resmn tasıorr .hangi derdimi sorunumu düşüneyim bilemedimm .

toparlanmalıyım .sahip oldugum ve olcagım hersey içinn binlerce kez şükürler olsunn

Alt 14-01-2011, 10:48 AM   #296 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough

günlüğün hayırlı olsun . mutlu kal hep gül acılar geçer zamanla günlüğünde güzel mutlu paylaşımlar seni bekliyor olacak
asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2011, 10:55 AM   #297 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok yogunum . ders calışmaya calışıorum am akafam çok doluu .o kadar doluki resmn tasıorr .hangi derdimi sorunumu düşüneyim bilemedimm .

toparlanmalıyım .sahip oldugum ve olcagım hersey içinn binlerce kez şükürler olsunn
aynı sorun bende de var :)
hiç meditasyon yapmayı denedin mi şu sıralar ? zihninin arınmaya ihtiyacı var belli ki...yada erteleme huyun varsa işler üstüste gelip çakışıp senin kafanı karıştırıyor olabilir...belki aklına gelmeyen ihtimallerdir diye söylemek istedim :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2011, 01:55 PM   #298 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı sorun bende de var :)
hiç meditasyon yapmayı denedin mi şu sıralar ? zihninin arınmaya ihtiyacı var belli ki...yada erteleme huyun varsa işler üstüste gelip çakışıp senin kafanı karıştırıyor olabilir...belki aklına gelmeyen ihtimallerdir diye söylemek istedim :)

ewet canımm meditasyona basladım .iide gidiodu.ama bu aralar sorun patlaması yaşıorumm.ve bi çözumde bulamıyor gibiyim .çırpındıkca pattıgım haldee cırpınmaya devam ediyorum .

böle bi zamn bekliodum zatenn .hepsi ust uste gelince çok kötü olduu .

beynımde boş yer aylardır hazırladıgım harıkalar diyarım yıok olmuş gibii.
beynımı tekrar inşa etmeliyimm .

şansa ihtıyacım varr .şans beni bulsun

hoşgeldin sendee gunlugumee cok tesekkür ederim.kocamn öptumm

Alt 15-01-2011, 08:54 AM   #299 (permalink)
Binbaşı

imkansızlıkların kızı yelda_k

herşey yolunda ilerlerken ben seyire bakarım .

çünkü herşeyin istediğim sekılde olaagını bılırımm

Alt 15-01-2011, 10:29 PM   #300 (permalink)
Binbaşı

sarılıyorum artık kendımee eskıden bunu yapmazdım galiba.oysa ne guzel bıseymış kendını kuşamakk mutlu kılmakk karsılık beklemeden sarıp sarmalamak.

mutluluk kuşatıyorum etrafıma.sevgı selınde yuzuyorum .
iltifat edıyorum.başarırısın yelda_k sen yaparsın diyorum.rabını bılır dogru ylldan ayrılmazsın dıyorum.
başarı başarı başarı çıglıkarı atyorum .yanagıma dokunup aferin iyi işler çikarıyosun seni taktir edip devamını bekliorum diyorum.
PARA meditasyonlarımı dusunup .
imgelemeye gaçiyorumm .atanıyorum işe gidiyorum para kazanıyorum .
işkadını oluorum :)

öle işte gunlugumm .

adımı şans koyuyorumm .
umutları sülalem yapıorum .
başarı ülkesinde yaşıorum .
kariyerle evleniyorum.
çocuğumun adı mutluluk .
arabamın markası para.
yaşadığım yer mağazaaa

Bookmarks