03-01-2011, 01:37 AM
|
#285 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k en büyük korkum kendime küsmektir. kendimi çok seviyorum çünkü.hele bide hatalarımla dogrularıml abaşarılarımla kendimi kabul ettiğimde ellemeyin keyfime kendimin herkesten önemli oldugunu bılır busekılde davranırımm. herkesten önemlisi benimm :) (ay ne bencilimm ) benyeterki birşey isteyim istemiş olmam yeterli ,kimsenin onayına gerek duymam kendimi çok severim yaşadıgım bedene ihant etmemek için mutluyumm . gülümsemeyi çok yakıştırırım kendime. hele bugunlerde başarılarımıı tebrik etmeleri bırılrınde kısakanç bakışları benı daha da mutlu ediyorr. ben neymişim yahu diyorum eskiden derdim aman benim neyime özensınler neyimi kısakansınlar derdim.ama öle değilmiş bana hal asorarsan gunlugum benım gercekten kıskanılcak bı yönum yok. kendimi öven biri degılım belkide ondandır. gecen gün bi magazada çalışan biriyle arkadasımın evınde tanıştık.kendinden okadar çok bahsettiki. ben ise sadece dinledim kendimden hiç bahsetmedim.hatta bana bi ara cahil insan muamelesi yaptı beni küçük gördü ama yinede bişey demedim kızı hiç bozacak ifadede bulıunmadım.aman dedim buda böle mutlu oluo demekki deyip geçiştirdim eve geldiğimdede düşündümde aslında bu kız hayatta başarısız olarak goruor kendinii .başarısız gördüğü içinde böle birilerini küçü düşürüp mutlu olup başarılı kılıorr. oysa hiç gerek yok bütün bunlara aslında o kızda bşarmışş en azından o kendini başarıo olarak görmesede ben başarılı oldugunu düşünüorumm.. benim mutlulugum herşeyden degerli, benim fikirlerimm benim için herzamn doğru, benim adımlarım hep dogru yolda, benimbaşarılarım kalıcı benim kendime insanlara olan saygım kalıcı, benim mutlu olmam bir tebessumum dünylara bedell iyi geceler evrenn
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |