27-05-2011, 07:06 PM
|
#400 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm tatlım hayatımda neler oldu nelerrr... isteklerimin önünde engeller çıkıyor bu aralarr. üzülüyorum kırılıyorumm. herşey tam oldu demiştimm ki biri engel oldu..:( toparlanam 2 gün sürdüü şimdi ise kabullenmeye çalıştımm kalbim kırılıoo insanlara karşıiçimdeki duygular değişmeye başladı ve budda çokk üzüyor benii.kendi içimde kopan bişeyler varr .küçük küçük öfkelerimm artıyorr merhametli vede ii niyetli biriyim ben belki yaşımın küçük olmasındaandırr.. annem mesela asla küçükkekn dışarda bişeyy yedirmezdi bana başkalarınında canı çeker paralarıda yoksa günah olur derdii.. ama çalıştığım yerdeee kıskanç ekmeğini bile paylaşmaktan aciz kişilerin olması canımı sıkıoo üzülüyorum böle kötüler olmasın hayatımda!!!!!!!!!!!!!!!!! en basitinden kahve yapıpp üst katta kaçıra kaçıra içmesi bile midemi bulandırıoooo... bana iş öğretmesi ve koltuğunu teslim etmesi gerekirken oo başka birine öğretipp ona devretmek için elinden gelenii yapıoooo , vede farkında değilbelki ama hakkımı yiyorr vede RABBİM SANA HAVALE EDİYORUMM .SENİN YARATTIĞIN KULLAR ADALETİ SAĞLAYAMIYORR.ADALETİMİZİ SEN SAĞLAAA .YARDIM ET RABBİMM...
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |