24-06-2011, 11:50 PM
|
#414 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Merhaba günlüğüm buğün neden canım yanıyor L Öle bir yorgunluk varki üstümdeee kaldıramayacağım kadar ağır geliyor bana. Korkuyorum aslında ben.hata yapmaktan korkuyorum bazende diyorumkii ben bu hatayı yapmamak için uğraştım vede başardım şimdi.ama hesaplamadım şekilde olumlu şeyler gelişmişken .asıl hedeften şaşmışım aslında. EY NSANLARR BEN ÇOK DEĞERLİYİM BENİ KIRMAYIN İNCİLTMEYİNB KALBİMDE HERKESE KARŞI SEVGİ İ VARKEN BENİDE KENDİNİZE BENZETMEYİNNN : Yalvarıyorum size. Benim küçük mutlu ama sevimli dünyamı yıkmayın .hayata bakış açımı değiştirmeyin.bırakında ben size benzemeyim.çünkü sizden olan okadr çok kişi varkiiiiii.yakmayın canımı neolur. Annem :anne seni çok seviyorummm ben küçük kızını kurtar bu acılardan eger bigün ölücek olursan benide al yanınaaaa ne olurrrrr L Kardeşim:masumiyetsin sen.ilerde anne olurmuyum bilmem aramızdaki yaş farkından dolayı bi annenin çocugunu sevdiği gibi seviyorum seni.sana bişeyler aldığımda ise okadar mutlu oluyorum ki .rabbim bu mutluluktan beni hiç ayırmasın. Babam:senden daha güçlüsü olmayacak .kilometrelerce ötemdeyken bile bana verdiğin güven için teşekkür ederim.senin sayende bi mesleğim var.karşılıksızz yaptığın iyilikler sebebiyle asla hakkını ödeyeme ben. Evet belki bana yat kat bırakmıcaksın ama hayatımın sonuna kadar ektiğin fidandan alacvağım meyve ile asla gözün arkada kalmasınnn J Kocamn öptüm ailem siziii.
morliçeeee
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |