Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

centin degişim aşamaları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KIZILDERİLİLERİN ŞEREF YASALARI 1 - Dua etmek için güneşle birlikte kalk. Tek başına dua et, sık sık dua et. Büyük Ruh dinler, eğer sen sadece konuşursan. 2 - Yollarında kaybolmuş olanlara karşı anlayışlı ol. Cehalet, kibir, öfke, kıskançlık ve açgözlülük, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

centin degişim aşamaları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-05-2008, 08:45 AM   #121 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları

KIZILDERİLİLERİN ŞEREF YASALARI

1 - Dua etmek için güneşle birlikte kalk. Tek başına dua et, sık sık dua et. Büyük Ruh dinler, eğer sen sadece konuşursan.

2 - Yollarında kaybolmuş olanlara karşı anlayışlı ol. Cehalet, kibir, öfke, kıskançlık ve açgözlülük, kayıp bir ruhtan kaynaklanır. Rehberlik bulmaları için dua et.

3 - Kendini, kendi kendine araştır, keşfet. Başkalarının senin yolunu senin için belirlemelerine izin verme. O senin, sadece senin yolundur. Diğerleri o yolu seninle birlikte yürüyebilirler, fakat hiç kimse o yolu senin için yürüyemez.

4 - Misafirlerine evinde saygıyla davran. Onlara en iyi yiyeceklerini ver, en iyi yatağı ver ve onlara saygı ve onurla muamele et.

5 – Herhangi bir kişiden, bir topluluktan, bir çölden ya da bir kültürden olsun, senin olmayan şeyi alma. O ne kazanılmıştır, ne de verilmiştir. Senin değildir.

6 - Yeryüzü üzerindeki her şeye saygılı ol - ister insan, ister bitki olsun.

7 - Diğer insanların düşüncelerini, isteklerini ve sözcüklerini onurlandır. Başka birinin sözünü asla kesme, alay etme ya da taklidini yapma. Herkese kişisel ifadeleri için izin ver.

8 - Başkalarına asla kötü bir şekilde konuşma. Evrene bıraktığın negatif enerji, sana katlanmış olarak geri döner.

9 - Herkes hatalar yapar. Ve tüm hatalar bağışlanabilir.

10 - Kötü düşünceler zihinsel, bedensel ve ruhsal hastalıklara neden olur. İyimser ol.

11 - Doğa bizim için değildir, o bizim bir parçamızdır. Onlar senin dünyasal ailenin parçalarıdır.

12 - Çocuklar geleceğimizin tohumlarıdır. Onların yüreklerine sevgi ek ve bilgelik ve hayatın dersleriyle sula. Onlar büyürken, onlara büyümeleri için yer bırak.

13 - Başkalarının kalplerini incitmekten kaçın. Verdiğin acının zehiri sana geri döner.

14 - Her zaman dürüst ol.

15 - Kendini dengede tut. Senin Zihinsel ben ‘in, Ruhsal ben ‘in, Duygusal ben ‘in ve Fiziksel ben ‘in - hepsinin güçlü, saf ve sağlıklı olmaya gereksinimi var. Zihnini güçlendirmek için bedenini çalıştır. Duygusal rahatsızlıkları iyileştirmek için ruhsallıkta büyü.

16 - Kim olacağını ve nasıl davranacağını belirlerken bilinçli kararlar ver. Kendi eylemlerinin sorumluluğunu üzerine al.

17 - Başkalarının mahremiyetine ve kişisel yerlerine saygılı ol. Başkalarının kişisel eşyalarına dokunma - özellikle kutsal ve dini eşyalarına. Bu yasaktır.

18 - Önce kendine karşı dürüst ol. Önce kendini besleyemezsen ve kendine yardım edemezsen, başkalarını besleyemezsin ve onlara yardım edemezsin.

19 - Başkalarının dini inançlarına saygı göster. Kendi inancını başkalarına kabul ettirmeye çalışma.

20 - İyi talihini başkaları ile paylaş. Yardım kurumlarına bağışta bulun, şefkatli ol

işte o anlam taşıyan sözlerden bir parça daha

sevgiyle kaldık bir bütünlük deryasında

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 08:49 AM   #122 (permalink)
Binbaşı

488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all

Yalnızlık insanı boğar bazen aslında yalnız değilsin kendinlesin.

O senin en yakın dostun, yoldaşındır. Bakma sen yalnızlığın boğuculuğu üzerine üretilen bir yığın teoriye.

Bir düşünsene, var mıdır yalnızlığını koluna takıp hayat yollarında yürüyüp gitmek gibisi. Kendinle arkadaşlığın keyfini çıkarmak, kendi içerindeki labirentlerde dolaşırken, kendini daha da yakından tanıma fırsatı kadar hoş bir his var mı ?

Kendi duygularının, kendi hayatının patronu olmaktır yalnızlığın öteki adı.

Seni sen yapan, seni kendinle buluşturanın adıdır yalnızlık aynı zamanda. Üretmenin, yaratmanın, kendini bulmanın, kendi gerçeklerine ulaşmanın yoludur yalnızlık.

Yalnızlık dinlenmektir. İçindeki yoldaşının sorularına yanıt vermektir en içten bir şekilde yalnızlık. Seni senden çalmaya kalkanlara okkalı bir yanıttır yalnızlık. Hayata kendi gözlüklerinle bakmak, kararlarında etkilenmemenin adıdır yalnızlık. Başkalarının insanın cehennemi olduğunu bilmek ve kendinle başbaşa kalabilmektir yalnızlık.

Yalnızlık, insan dolu sokaklarda da yanında olmalıdır her zaman ve asla korkutmamalıdır seni. Zira insan yalnızlıktan değil, kendinden korkar aslında. Kendini anlamamaktan, kendini tanıyamamaktan ve kendine yetememekten korkar insan.

Onun için yalnızlığı en yakın dostu olarak görmeli insan. Günün birinde "Eyvah ben bir katilim, yalnızlığımı öldürdüm ve çırılçıplak yalnız kaldım" dememek için...

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 09:37 AM   #123 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

Yalnızlığı hiç böyle düşünmemiş, bu tarafını görememişim şimdiye kadar. Teşekkürler cent, bu güzel paylaşımın için. Artık yalnız kaldığım zaman bundan gocunmak yerine keyfini çıkarmaya bakacağım.
Sevgiler...
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 09:44 AM   #124 (permalink)
Binbaşı

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 03:41 PM   #125 (permalink)
Binbaşı

Gözlerine değdiğim yerdedir Hayat

Ceylan bakışlı yetim bir sevdadır dağlarda. Nur'lar içinde uyuyan avcıya âşık tek yürek belki de... En tatlı sesidir imkânsız bestelerin ve aşk için alınan her nefes dağ yollarında bir seherdir. Kısa vadeli ölgün bir hayata inat, doyasıya yaşamaktır tek arzusu.

Cesurdur ceylan bakışlı sevda, bir o kadar da yalnız. Avcının ellerinde sunulan ölüme âşıktır. Kim bilir kaç sevda canını bırakmıştır namlunun ucuna... Her göz göze gelişlerinde ölümü unutur, o gözlerde kaç kişinin kendini bulduğunu düşünür yetim ceylan. Dualar eder, vuslat zamanına adar tüm sevdalı gülleri. Tek silahı suskunluktur, haykırır sessizliğiyle ve onulmaz dertlere vurulur gönülden.

Kaçsa gidemez, gitse de bitemez bir sevdadır yürekte. Tatlı huzuruyla ne düşler emzirir ürperten karanlıklarda. Uzun düş seferlerine çıkarken gönül, gözlerinde kalan umutlarıyla uyur ceylan her gece. Usul usul güller kanar her nefeste ve imkânsız bir dilek gerçek olur. Ceylanın gözlerinde bir kız vardır. Ay düşen saçları geceye uzanır. Ciğerine dolan sevda ve bedenindeki ruh yetim ceylandır. Lakin güzel bir kıza dönüşmüştür bedeni. Sabah uyandığında şaşırmıştır, ceylan bakışlı nazende bir sevda olur ve rüzgâra bırakır özlemli saçlarını.

Sorar yürek:
- Bugün günlerden ne?
- Sevda...

Günlerden sevdadır... Çılgın bir rüzgârla savrulur sararan yapraklar, suçlu değildir gözler birbirine değdiğinde. Sevdalı nağmelerle sarılır bedenler, son nefesini vermeye razıdır beste boylu ceylan bakışlı güzel. Namlunun ucundaki ölümü beklerken, hayatı yudumlar avcının avuç içlerinden. Zaman gibi sessizce sarılırlar birbirlerine, mutlulukla aydınlanır yüzleri. Lakin kısa sürer bu mutluluk, buz kesen ellerde tutulmayan bir yemindir, bir avuç küldür gönülde savrulan, yamalı bir sevdadır yaşanan ve bir mazidir nur içinde haykıran.

Sorar yine yürek:
- Bugün günlerden ne?
- Sevda... Belki de veda... Zamansız bir elveda...

Sıcak bir Eylül akarken gözlerinden, gün sevdadır, gün vedadır... Tek suçludur Eylül, o çağırmıştır sevda sancılarını ve bitmeyecektir. Aralık kapıları kapanırken günlerin yüzüne, yeni merhabalar kucaklanır acımadan... Bunu sezer yürek ve kırılır aynalardaki gülümseyişe. Yalnız dillerde kraliçedir ceylan bakışlı sultan... Bir kez daha anlar ki aşk yoktur. Bir suret asılıdır yürekte, acıtan. Her nefeste yaşananın aslı yoktur.

Güller, sakınır sevdalı gülüşlere dokunmaya. Yaşanmayan avcı bir ömür vururken gözbebeklerine, üşür elleri beste boylu nazendenin... Yürek okunmamış bir kitaptır, hiç açılmadan rafa kaldırılır. Bilinmese de kıymeti, yıkılmaz bir sözle, gücenmez... Kırgındır Eylül'e lakin kızamaz bir türlü... Gecelerin deminde Eylül, bir parçasıdır sonbaharın ve sonbahar tebessüm eden sevdanın en tatlı mevsimidir.

Sırtındaki bıçaklarla yalnızlığın sağır yoluna devam eder sevda. Kendi gibi bir yürek yoktur. Sultanı olamamıştır, gökkuşağı dolayamamıştır beline, aşka âşık hasretlere sarılmıştır biçare. İhanetle süslenmiş ayrılıklara gülümser gamzeleri.
"Olsun" der "Olsun, zamanla unutulur."

Rüzgârla savrulup gider uzaklara ki zaten hiç yakın olmamıştır aşkın yakamozlu efsane mehtabına. Zaman dolmuştur. Gitmelere itilmiş yüreğini toplar ve hiç bitmeyen Eylül'e döner hazan. Geriye ne kalmıştır, sararmış yaprakların dışında... Yaralı bir kalpten arta kalan her şey anlamsızdır. Atılır, satılır, kıyılır, bomboştur şarkılar... Ne emeklerle göğe serilen yıldızlar saçlarına dökülmüştür. Göz pınarları çağlamış, yürek çölleşmiştir artık. Kesin dönüş yollarında deliliktir hala sevmek, dilindeki nakaratla haykıran yürek kendine varmak üzeredir.

Bilmez günlerden nedir...
Bir soru cevap bulur hazin hazin

- Ey sevda, söyle hayat nerdedir?

"Hayat Gözlerine değdiğim yerdedir"

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 04:02 PM   #126 (permalink)
Binbaşı

ŞİMDİ TAM ZAMANI-NAGEHAN ALÇI

Dedim kendime bugün.
Önce kalktım, oturduğum yerden.
Sonra ilk kez açtım gözlerimi dünyaya.
Şaşırdım.
Derin bir nefes aldım.
"Ben"le doldurdum, kaybettiğim bedenimi.
Ve aynı koltuğa ilk kez oturdum.
İlk kez gördüm, her gün baktığım bilgisayar ekranını.
Meraklandım.
Birdenbire her yanımı saran enerjiden korktum,
Sonra sevdim onu.
Ve onunla birlikte "ben"i.
Bana yabancı "ben"i.
Peki ya siz?
Ne zamandır sürdürmektesiniz, yüzyıllık uykunuzu?
Ne zamandır boşvermişliğin karşı konulmaz çekimiyle kovalıyorsunuz günleri?
Ve uyanmaya değil, yeniden uyumaya açıyorsunuz gözlerinizi her sabah?
Çoook uzun zamandır, değil mi?
Her sabah, bir ertesine "erteliyorsunuz" planlarınızı.
Hiç gelmeyecek işaretleri bekliyorsunuz, silkinmek için.
Uzayda salınan bir cisim gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Ve gizli gizli zevk alıyorsunuz, "bekleme odası"ndaki yaşantınızdan.
Çünkü korkuyorsunuz.
Düşlere sizden başka kimse dokunamazken,
Eylemlere dokunurlar, diye korkuyorsunuz.
Beklemek umutları cam fanusta tutarken,
Hareket onları yok eder, diye korkuyorsunuz.
Ve itiraf edemiyorsunuz bir türlü:Siz hayallerinizin, sizden büyük olması olasılığından kaçıyorsunuz.
Üstelik bahaneniz de hazır şu sıralar.
Bahar yorgunusunuz işte.
Havalar bir düzelsin, siz de düzeleceksiniz.
Güneş bir çıksın, dayanacaksınız patronun kapısına,
Anlatacaksınız koskoca planlarınızı.
Tatil ilanları gazetelerde çıkmaya görsün,
Ne zamandır isteyip bir türlü el süremediğiniz kitabın kapağını açacaksınız.
Ve o zaman, çiçekler açtığı zaman başlayacaksınız "siz" olmaya.
Değil, mi?
Artık değil.
Çünkü artık havalar düzeldi.
Güneş pırıl pırıl gökyüzünde.
Çiçekler bahçeleri kapladı bile.
Okuma listenizin başındaki kitap ikinci baskısını yaptı.
Ve siz, "siz"i kaybedecek kadar çok beklediniz.
O zaman aynayı alın elinize şimdi.
Alın da görün önce güzel gözlerinizi, ardından içlerindeki pırıltıyı.
Görün de yakalayın, kaybettiğiniz zamanı.
Ve başlayın da yaşamaya,
Siz de anlatan olun, "bekleyenler"in hikayelerini...

Kaynak : http://www.nagehanalci.com/

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 04:25 PM   #127 (permalink)
Binbaşı

Bir düşünsene, var mıdır yalnızlığını koluna takıp hayat yollarında yürüyüp gitmek gibisi. Kendinle arkadaşlığın keyfini çıkarmak, kendi içerindeki labirentlerde dolaşırken, kendini daha da yakından tanıma fırsatı kadar hoş bir his var mı ?

sevgiyle kaldık

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 04:45 PM   #128 (permalink)
Binbaşı

istemenin esrarı okuyupta anlaşıldıgında hayatımızı degiştirecek bir kitap bence

Muhammed Bozdağ
NESİL YAYINLARI

İstemenin Esrarı'nda, bileğinizin ve beyninizin gücünün sustuğu yerde, ruhunuzun neler yapabileceğini keşfedeceksiniz. İçten isteyişlerinizin göklerde dolaşarak Yaratıcı İradenin taktirine nasıl ulaşacağını algılayacaksınız.
Ruhunuzdan çıkan anlamlar ruhsal canlılıklara veya kuşatıcı ruhsal enerjiye nasıl dönüştürülüyorlar? Doğa yasalarına meydan okuyan sırrı nasıl yakalarsınız?
Hangi dua ve istekler reddediliyor? Hangileri kabul ediliyor ve neden? Başarı, gideceğimiz yerde değil, yürüdüğümüz yolda bekliyor.
Ruhumuz coşkusuzca, bedenimiz hareketsiz kalacak. Geleceğimiz, dileyişlerimizin büyüklüğü kadar yükselecek. Hayatımızdaki en büyük zaferlerimiz, içtenliğimizle yoğurduğumuz dualarımız olacak.
Ötelerden dünya zeminine şimşekler gibi ruhsal ışıklar akıp duruyorlar. Maddede gördüklerimiz, ruhta olanların suretleridir. Perde ardını keşfetmek için daha ne kadar bekleyeceğiz?
Elinizde, bir hayali veya masalı değil; gerçeğin gizemini tutuyorsunuz. Kaç kitap evrene bakışınızı temelden değiştirdi? Bu kitap, kalbinizle konuşmak isteyen bir duadır.

Cevaplanan Sorular

İstemenin Esrarı’ndaki kimi tespitleri şaşırtıcı bulacaksınız. Dünyanız yeni renklere bürünecek, evreni çok daha geniş algılayacaksınız. Üstelik bu kitap bir bilim kurgu, masal veya kurgusal roman değil. Bu kitap, sonsuzluğa uzanan geleceğinizi aydınlatan işaret ışıkları sunuyor:
- Meleklerin ve ruhanilerin ruhunuzdan çıkan içten anlamlardan yaratıldığını biliyor musunuz? “İstemenin Esrarı” size ruhunuzdan ruhsal canlılığa açılan kapının sırrını açıklayacak.
-Ruhunuzun ruhsal enerjiyle nasıl kuşatılabileceğini; ruhsal enerjiyi çevrenize nasıl yayabileceğinizi bu kitapta öğreneceksiniz.
-Güç, bileğinizde ya da beyninizde değildir; güç, Yaratıcınıza yönelen çaresizliğinizde, kalbinizin temizliğinde ve isteklerinizin içten olmasında gizlidir.
-Hayatımız mutluluk arayışlarıyla geçiyor. Para, şöhret ve benzeri vesilelerde mutluluk arıyoruz. Bunların hiçbiri insan ruhunu tatmin edemeyecektir. Gerçek ve sonsuza dek sürecek kalıcı tatminin yolunu “isteme biçiminizde” bulacaksınız.
-Dikkatsiz ve duyarsız kalplerden çıkan istekler, sahiplerine acı çektirirler. Bu kitapta isteklerinizi neden kontrol etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
-İnsanların bir kısmı maddenin katı katmanlarında, bir kısmı ruhsallığın ışıklı zirvelerinde yaşarlar. Evrenin Sahibine yakınlaşmanın yolu, isteklerinize yüklediğiniz duygudan ve anlamdan geçiyor.
-Başarı, basitçe, hedeflerin gerçekleşmesi değildir. Başarı gideceğiniz yerde değildir; yürüdüğünüz yoldadır. Gittiği yerde başarıyı bulan; beraberinde başarıyı getürendir. Elinizdeki kitap başarınızı bugününüze yerleştirmenin yolunu gösterecektir.
-Başarmak için teknikler ve stratejiler gereklidir; ama, yeterli değildir. Nice istek, derin ruhsallığın omuzlarında, tekniksiz, stratejisiz başarıya ulaşmıştır. Nice stratejinin kaderi de çökmek olmuştur.
-Kimi istekler reddedilirler. Melekler kimi insanlardan uzaklaşırlar; onlar ilâhî yardımdan ve sevgiden de uzak tutulurlar. İlâhî huzurda kabul edilmenin başlıca yollarını İstemenin Esrarı’nda göreceksiniz.
-Kimi istekler göklerde elden ele, dilden dile dolaştırırlar. Melekler, ruhsal önderler ve diğer canlılar, samimi insanlar için dua ederler. Bu müthiş desteğin yolunu elinizdeki kitapta göreceksiniz.
Öğreneceklerimizi uygulayabilmemiz, aslında kolay, eğlendirici ve onurlandırıcıdır. Yola çıkanlar, desteklendiklerini görecekler. Yürüyenler ve gözlemleyenler, hayatlarına ummadıkları yardımlar gönderildiğini keşfedecekler.

Lütfen elinizdeki kitabın size mesajını anlatma dileğini kabul edin.

sevgiyle kaldı

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 06-05-2008, 05:08 PM   #129 (permalink)
Binbaşı

BY NASİBİM

Dostsan, mevsimince yağ... Kışsan kar ol, güzsen yağmur... Soğuğuna, sıcağına, esip savurmana itiraz etmem, Senden, ille de bahar olmanı beklemem, ama, Dayanmalısın en şiddetli fırtınalarıma... Belki de çok geldi bunca talep... Bana karşı hiçbir mecburiyetin yok, korkma... Sana fazla geldiğim ilk anda, Arkana hiç bakmadan, dönüp gidebilirsin... Geçip gidebilirsin, borçluluk hissetmeden... Mutlaka bir açıklama da beklemem senden, ama, Gitmeye davranırsam bir gün, Sen de karşımda set olma! Dost musun? Öyleyse, canın canımdır,

By dost musun?

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 08-05-2008, 12:17 PM   #130 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

Haftasonumu sana ayırdığımı bilmeni isterim. Cuma akşamı inşallah bir aksilik olmazsa senin yazdıklarını okuycam sevgiler
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks