![]() |
Ynt: burre'ye gidelim seninki de güzelmiş teoman...erteleme telkinini ertelemek :) dilerim shamanic ,en yakın sürede faydasını görürüm..daha önce dinlediğimde belki 1-2aydır düzeltilmeyi bekleyen utananadam dolaplar,kitaplar hemen düzene girmiştir..şimdi de kasım ayından bu yana okumayı planlayıp okumadığım bir kitabı başladım bitiricem az kaldı..ama benim kendimden beklediğim,hayatımın akışına yön verecek kararları vermek için adımları atmak.. yani ben bunları bile erteliyorum,sonra hallederim vs..bahane üstüne bahane üretip duruyorum... bir iki haftadır rüyalarımda gene kavgalara başladım. 2600 yalnız başkaları dövüşüyor birbirini vuruyor vs..ben değil ama bende ordayım iş de,değişik bişey ...birkaç gündür de kırılan dökülen tabak çanak..bunlar direk benimle ilgili,olayın içindeyim ben kırmasam da...rüyalarımı yazdıkça seyri de değişti..yada eskiden ben farkında değildim neler gördüğümün..bir ara renkler hakimdi,sonra hatırlamama ve yine renksizlik hakim oldu,sonra şiddet dehşet geldi :),şimdi de yine ayrıntılarda renkler var hatırlıyorum ve kırılan objeler.. bu arada çok ilginç artık mutfak görmüyorum ,bu gerçekten bana ilginç geldi hep mutfakta görürdüm kendimi..yazmıştım da bir ara..bu tür rüyalarda bitti.. iki ay olmuş hergün yazıyorum düzenli, devam da edicem..bakalım kendimi okumayı öğrenebilecek miyim..içimdeki arkadaşım benimle konuştuğu dili çözebilicek miyim,meraktayım açıkcası ... böyle işte.. hismiley görüşmek üzere .. sevgiyle ve sağlıkla kalın.. s456 |
Ynt: burre'ye gidelim tekrar hoşgeldin burre ttli3 ertelemeyi bırak telkinini bende dinliyorum.çok uzun zaman olmadı ama yazını okuyunca bende etkili olduğunu anlamaya başladım.bir iş bana verilmişse hemen o gün bitirmek istiyorum.hatta işimi o gün bitirmeme engel şahıslar çıkarsa uyuz oluyorum 789569 |
Ynt: burre'ye gidelim günlüğümü zor buldum,epey aradımyanii.. uzun zaman olmuş burreye gitmemişim ayıp olmuş.. siteye göz attım da,birkaç konuya baktım ; ben başka sitelerde ne zaman kaybediyorum ki burası varken oldum..emeği geçenlere teşekkürler.. çok güzel bir yağmur var şehrimde...bereket damlalarının melodisi eşliğinde yazıyorum satırlarımı... bilinçaltının gücü ...bu kitabı aldım shaman..henüz bitiremedim.yine dikkat dağınıklığı geldi üstüme,konsantre olup okuyamıyorum.. çok hassas biriyim her olay etkisine alır beni,kolay kolay da çıkamam bu etkilerden yapı işte değişmedi gitti..eskiye göre daha iyi ama. hayat dedikleri yolun engebeli kısımlarındayım bugünlerde..ruhumda dalgalar beni kıyıya atan.. sevgilerimle... kalbimin en derinlerinden.......... kiss3 |
Ynt: burre'ye gidelim bizde sana gelmeyi özlemişiz tatlım.. ark5 bu kadar özletme kendini.. sevincli okuduğun kitabı zaten hemen bitereyim diye uğraşma canım.. içindeki alıştırmaları ufak ufak olsada yap.. tender45 sen değişimi yaşamına davet ettikçe olumsuzlukların bir bir ortadan kalkarak yerlerini olumlu olanlara terk edecekler.. super telkinlerini düzenli dinlemeyi ihmal etme bu yolda en büyük yardımcımız onlar çünkü.. seni tekrar yanımızda göremek çok güzel.. tender45 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: burre'ye gidelim telkinleri sürekli dinlemesem de dinliyorum.. bende çok dalgalnma yaptığından fazla dinlemiyorum..kendimce yapıyorum program ne biliyeim.. bu aralar hayatı salıverdim gitti, öyle başıboş yaşıyorum ki,memnun da değilim halimden ama asılamıyorum bir türlü yaşama..eskiden daha hırslıydım..kafama koyduğumu yapardım..yıllar mı beni böyle yaptı , neden böyle umursamaz oldum bilmiyorum...bitkinlik var üstümde.. kitabı yarımbıraktım, hala başladım yeniden okumaya..dikkatimdağınık uzun süreli hiçbir yazı okuyamıyorum.. takip ettiğim günlük yazılarını bile okuyamadım burda..ara verincede kaçırmışım bişeyleri galiba... yorgun savaşçı modundayım kısacası.. italyanca hayata bağlayan sebep oldu gibi..ama ona bile yeteri disiplini gösterip çalışmıyorum.başlık açtım italyanca köşesine belki çıkar birileri beni motive eder, yardımlaşırız diye. sevgiyle ve sağlıkla kalın ... hismiley |
Ynt: burre'ye gidelim forumlarına katıldığım siteler arasında ,sinirimi bozmayan tek yer burası sanırım. herkes birbirine bişeyler ispatlayıp ,birbirini kırma peşinde..ukalalık almış gitmiş.. düzeyli paylaşım yok denicek kadar az..hep ben doğruyum idiası.. burda da günlüğümü bulamıyorum.. ara ara katıldığımdan arkadaşım olmadı.. çok dertliyim net forumlarından.. 8977 |
Ynt: burre'ye gidelim merhaba burre mesajını okuyunca ilk tepkim aaaa burre kardeşimizin günlüğünü ziyaret etmedik, kendini yalnız hissetmiş dedim ve hemencecik bir göz gezdirdim en başından itibaren ttli3 birçok ziyaretçin olmuşta bir ben gelmemişim hemen hissettin değilmi eksikliğimi girlhaha forumumuzu diğer forumlarla mukayese etmene bozuldum açıkçası dlckrn hem sen bile bulamamışsın günlüğünü, biz nasıl bulacağız da ziyaretine geleceğiz değilmi ama b456 sen sık sık gel bakalım, paylaşımlarda bulun, o zaman da yine arkadaşım olmadı diyebilecekmisin ark5 mutlu paylaşımlar hismiley Alıntı:
|
Ynt: burre'ye gidelim hoş geldin sanemce.. ne güzel seni görmek..nasıl keyifler..? evet haklısın,daha sık gelmeliyim.... super bundan sonra öyle yaparım.. |
Cevap: burre'ye gidelim kendimi buldum kaybetmemek için mesaj yazıyorum :) siteye ilk uye oldugum zamanlar..burreden mavidaga cevirmiim sanırım..mail ve şifreyi unutmuş olunca yeniden kayıt actım.. 2008 den bu yana neler geldi neler gecti hayatımdan..vaybe 8 yıl olmuş kocaman.. ne cok kişiye tavsiye etmiştim bu siteyi o yıllarda.. kaldıgım yerden devam edeyim en iyisi.. Burreye geldim..:) arada gidelim. |
Cevap: burre'ye gidelim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...gramlamak.html bu baglantıyıda unutmayalım..işime yarıycak bilgiler var..tekrar bulamam diye..saglama aldım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 PM. |