Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   burre'ye gidelim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4870-burreye-gidelim.html)

firdevsi ala 10-10-2016 08:11 AM

Cevap: burre'ye gidelim

hoşgeldin kardeşim bence atakan beyden şifre isteseydin eski mesajlarını okurdun bu bnm fikrim tabi ki
2008 yılı üyesi bnce site hakkında bilgilidir
aslında bende eski üyeyim fakat üye olmadan takip etmiştim
iyiki üye olmuşum diğer siteler hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum

ayrıca sizi enerji çalışmalarımıza davet ediyorum bizi sizsiz bırakmayın :)dualrda buluşmak üzere

marea476 10-10-2016 03:37 PM

şifre istemek aklıma gelmedi..

bir iki aydır aklımda burası ,,ama yeni şifre mailime gelmedi..bende baska maille uye oldum..
cekirdek inanc cd ile ilgili bilgiye ihtiyacım var..başlık actım.

teşekkür ederim size , yazmışsınız ..:))

marea476 11-10-2016 03:26 PM

cekirdek inanc cd lerim dinleme zamanı bitti gibi aslında..

ama son turu tam yapamadım .acaba bastan mı dinlesem..yada telkinleri gruplayarak mı , dinlesem..

son gunlerde depresyon gibi oldu..yalnızlıktan bunaldım..tekyaşamak zor..Allah kimsenin başına vermesin..

canım cok sıkkın aslında..mutsuz degilim..mutlu da degilim.

8 yıl sonra aynı forumun olması..internet aleminde rastlanan bir durum degil..cogu site cokuyor yada kapandı..
burası ayakta maşallah..ve ben eski günleüüme yazıyorum.

fırsat buldugumda yeni başlık acıcam kendime..Hayat yenis sayfalar acılmasına muhtac..
yıllar sonra bıraktıgım yerde degilim ki..
yeniden yeni baştan başlamam lazım..arkamda kalanlar tecrübelerim artık.

marea476 14-10-2016 12:52 PM

cok iyi degilim.
birazı iş sıkıntısından..birazı kafamda acaba bişeyler olur mu ki dedigim kişinin yatıklarından..birazıda dünkü ölüm haberiniden..üzgünüm..
hayat cok kısa aslında..hiçbirşey i kafaya takmayacak kadar cok kısa.

mutluluk...tek başına olmuyor ya. ben beceremiyorum yada..

adım hüzün oldu gibi.

marea476 19-10-2016 12:12 AM

dün gece ruyamda izini kaybettigim ,ama eskiden cok sevdigim iyi bir arkdaşımı gördüm..eşinden ayrılmış 3 ay sonra..babası ölmüş..2 kızı vardı..annesini de gördüm..bak dedi beni gösterdi ona kim gelmiş diye..kadın ilk başta beni istemedi ama sonra kucaklaştık..arkadaşımıda ben seni arıyordum diye sarıldım agladım agladım..evler sokaklar vardı..

garip hislerle uyandım..gecmişimdeki problemli bi döneme de işaret etti bu rüya..ama yıllardır görmediim bu kişiyi görmek şaşırttı beni..tabiki eşinden 3 ay sonra boşanmamıştı gercekte..

marea476 23-10-2016 02:06 PM

yeni bir günlük oluşturmak istesemde.. burreyle bagımı koparamıyorum..önceki sayfaları okumadım..babamın ölümünden önceki kısım burdaki paylaşımlar..tam bir milattı ölümü canım cigerim babamın..hayat o kadar farklılaştıki ve acısı bol olmuştuki..

zamanım oldugunda tek tek bu günlğümü okuyup kapatıcam..ve yeni sayfa acıcam..yazarak paylaşım bana her daim terapi olmuştur..

tek başına da olsam güzel bir pazar..
şimdi hayatımda yapmam gereken su yalnızlık psikolojisinden cıkarıp kendime acımayı bırakmak..
kendime daha fazla sefkat göstermek..baskasından beklentileri bırakmak.

marea476 30-10-2016 04:37 AM

iç tedirginlikle tek tek eski sayfaları okudum ..2008dekileri..tedirgindim cünkü babamı özledim cok..hayatımdan fazla bahsetmemişim..sadece telkinler ve degişim üzerine yazmışım..

2009 da babam öldü..ve ben yine an itibariyle onu cok özledim..gözlerim dolu..koca koca yıllar gecti..travmalar atlattım ölümden sonra..ama yoklugun sızısı dinmiyor işte..:(

yeni bir günlük acıcam kendime..cekirdek telkinlerime de basladım en bastan...

iyi olur dilerim hersey..gecmişi birakıyorum sevgiyle..ve affetmekte zorlandıgım ailemi babamdan sonra bana yaptıklarınıda affediyorum..kendimi de affediyorum..
bu kadar kolay mı bilmem. ben yeni bir günlüge yeni bir benle gecmek istiyorum sadece..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM.