08-07-2008, 01:17 PM
|
#68 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Değişim Günlüğüm... SELam günLüğüm..
Bugün İşyerinden İzin Aldım OkuLdaki İşlerimi Halletmek İçin.. Eve Dönerken Bindiğim Otobüste EskiLerden Birini Gördüm Ve Bütün Sinirlerim Altüst OLdu.. Hakkında Her Türlü ÖLüm Fantezisini Kurduğum Tek Kişi O Sanırsam.. OkuLda Herzaman O İyiydi , KızLar Onu Severdi , Hocalar Onu Severdi Ve Ben Sadece Kaybederdim.. Ama En Kötü Tarafı Benim Sevdiğim Kızın OnLa Beni Karşılaştırıp Onu Seçmesi İse Bana Ayrı Bir Koyandı.. O Zamanlar Sessizce Ağlardım Bunun Kimse Farkında OLmazdı.. Ya Bu Çocuğun Neyi Var Diye Kimse Demezdi.. Bütün OrtaokuL Yılları Boyunca Sanki Bir Cehennem Azabı Yaşadım Ve Bu Azap Beni Sosyal Fobik Yaptı.. Ta Ki Hayatımdeğişti GeLene Kadar.. Bu Siteye Ve ÖzellikLe Atakan Beye Çok Şeyi BorçLuyum.. Bana Hayatımı Geri Verdi Ve Artık Hertürlü Kazanıyorum.. Tekrardan Çok Çok Ama Çok TeşekkürLer... Hatta O Sinirlendiğim Anda AkLıma Bu Siteden Haberdar OLduğum Sedona Yöntemi GeLdi Ve Sedonayla O Kötü Duyguyu Serbest Bıraktım.. Sonra Bunu İyice PerçinLemek İçin İki Nokta Uyguladım.. (Matrix.. )O Anda Artık Mükemmel Bir VarLık OLduğum BiLincine Vardım ŞükürLer OLsun Ki.. Artık Eskisi Gibi DuyguLarıma Yenik Düşüp Kendimi Acınası Moda Sokmaya Hiç Ama Hiç Niyetim Yok.. Ahanda Buraya Yazıyorum.. !
Herkese SaygıLar Ve SevgiLer...
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
| |