Allahım çok enerjiğim bugün.Sabah 1 saat yürüdüm az öncede 1 saat taebo yarım saatte pilates yaptım
ilk spora başladığım gün geldi aklıma o zamanda hocanın 1 saatlik dersi bitmiş benim vücut alev alev
nereye atlayacağımı şaşırmış vaziyette hocam 1 saatte koşu bandında çalışıyım mı demiştim.'sakın ha ilk günden şoka sokma bedeni 'demişti bana.içimden hade canım ne olcak sanki diye geçirivermiştim.Tabi sonra 3 gün ağrılarla cebelleştim
ama bu ikinci haftam düzenli spor yapışımda meyvelerini toplarım yakında
sevgili günlüğüm bu aralar pek bişeyi kafaya takamıyorum.Olumsuz şeyler yaşıyorum tabi herkes gibi .Geçen gün ablamla deyim yerindeyse birbirimize girdik.O bana bağırdı ben ona.Oysa o güne yine bomba başlamıştım.Tek hatam nerde ne diyeceğini bilmeyen dilinin kemiği olmayan ve kimseye güvenmeyen o arkadaşımla dışarı çıkmaktı.Herzaman ki beni deli etmeyi başardı.Çok sıkıldım artık ondan tek arkadaşı benim ,benim gibi hoşgörülü insanıda delirtti ya helal ona.Ya düşünüyorum da bana hiçbir şekilde güvenmeyen birini niye arkadaş diye yanımda gezdiriyorum.Zamanında şahsın biriyle bile aramı açmıştı sırf kıskançlığından.Niye o dönem affettim bilmiyorum belkide giden benim için o kadar değerli değildi dusun Bu durumunu hep ailesinden köstek görerek büyümesine bağladım ve anlayışlı yaklaştım.Ama yeter yani bu kadar benden.Uza hayatımdan arkadaşım beni haketmiyorsun sen...
az daha anlatacağım mevzuyu unutuyordum.Neyse ablamla kavga ettik normalde yanına gidip uzlaşmaya çalışmazdım.Çünkü oda gereksiz tepki verdi.Sonra olayın ne kadar gereksiz olduğunu düşünüp yanına gittim.Tabi bir afra tafra bir duygu sömürüsü
Bende onu kendi haline bıraktım bir kaç saate dayanamadı geldi barıştı
Eskisi gibi olayları kişiselleştirmiyorum yada oturup uleynn hepiniz aynısınız da yapmıyorum bu iyi bir gelişme valla