27-07-2008, 03:09 PM
|
#68 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: benim hikayem... tuhaf bir şey
Dün (26-07-08 cumartesi), hayatımdaki rutin günlerden biriydi. sadece bir olay haricinde herşey normaldi. Kuaförde oturmuş sıranın bana gelmesini bekliyordum. o esnada kuaförün yeni çırağı tombul tombalak bir çocuk, boşalmış çay bardaklarını dışarı çıkarıyordu. tam önümden geçerken 'bu çocuk şimdi bardağı düşürüp kıracak' düşüncesi şiddetli bir şekilde belirdi. o kadar güçlü bir şekilde sezdim ki oturduğum yerde kasıldığımı ve rahatsız olduğumu hissettim. sırf ben ona bakarken çocuğun dikkatini dağıtmayım ve bardaklar kırılmasın diye bakışlarımı başka bir yöne çevirdim üstelik. malesef 4-5 saniye sonra kaçınılmaz son yaşandı ve iki bardaktan birisi düştü ve kırıldı.
tombalak, ustasına 'bardağı kırdım' deyince dayanamadım güldüm.
kuaförden çıktıktan sonra ilk işim hemen yan taraftaki sayısal loto bayine uğramak oldu. elime aldım kuponu-kalemi bir süre hiçbir rakamı işaretlemedim. sırf, kuafördeki olayın tekrar etmesini bekledim. ama tekrar yaşanmadı. sonradan birkaç kupon karaladım. loto, dün akşam çekildi. şimdi sonuçlara baksam mı bakmasam mı diye kararsızım...