![]() |
benim hikayem... Bataklıkta debelenen bir ruh hali içerisinde üye olmuştum buraya. Bir yandan kpss öncesi artan sınav stresi bir yandan şu an çalışmakta olduğum işimle ilgili ekonomik sorunlar ve ekonomik sorunların beraberinde getirdiği stres... hayatımla ve geleceğimle ilgili endişeler vesaire... benim gibi sıradan bir insanın günlük hayatında yakasını bırakmayan yüzlerce sorun işte... İki gündür de ego güçlendirici telkinleri dinliyorum.. bugün itibariyle beraberinde suçluluk telkinini de dinlemeye başladım... burada kaldığım süre zarfında yaşantımdaki değişiklikleri bu başlık altında sizlerle paylaşmaya çalışacağım.. bazılarınızın hikayelerini okudum. olumlu yönde önemli değişiklikler yaşadığınızı gördüm... umarım bende bundan sonra iyi mesajlar veren yazılar yazmaya başlarım... zaman ayırdığınız için teşekkürler... saygılarımla.... |
Ynt: benim hikayem... Eminimki herşey iyi olacaktır... Çok fazla kendini kasma,ben öss'ye giriyorum bu sene,inan o kadar rahat ve huzurlu hissediyorumki...Sınavın çok rahat ve huzurlu geçeceğini düşünmeye çalış... art56art56 |
Ynt: benim hikayem... hoşgeldin... aslında hayatın hangi alanına baksak mutlaka zorluklarla karşılaşıyoruz...dolayısıyla stres yapıyoruz...önemli olan olumluya yöneltmek kendimizi....umarım (bende dahil) olumlu düşünmeyi öğrenir, olumluyu çağırır...onu yaşarız.... |
Ynt: benim hikayem... buraya, hala bir umut var düşüncesi ile üye oldum. hayatımda küçük ama önemli bir adım atacağıma inanıyorum. hepimiz için daha iyisini temenni ediyorum aynı zamanda... |
Ynt: benim hikayem... her zaman umut vardır..durum ne olursa olsundaima umut vardır..önemli olan, stres içinde boğulmadan çıkışı noktasına bakmayı istemektir..ve istikrar..ben yakında bu sitede bir yılımı doldurucam...istikrarlı bir şekilde telkinleri dinleyip...telkinleri destekleyen çalışmaları yaptıklarında, kısa sürede hayat yollarını daha berrak bir zihinle, muhteşem bir özgüvenle açtılar...hatta bir arkadaşımız..ilk geldiğinde bebek istiyorum demişti tutkuyla..aradan bir kaç ay geçtikten sonra, bir tane çocuğum var..şu anda önemli olan kendimi geliştirmek diyerek..aslında istediğinin, hem kendine hemde başkalarına faydalı olmak olduğunu fark ettiğini söyledi..istirarlı bir şekilde devam edersen sadece şu an içinde bulunduğun durumdan kurtulmakla kalmıyor, hayatın için tutarlı hedefler belirleyebiliyorsun..baştada söylediğim gibi her zaman umut vardır..sakin bir şekilde bakarsan çözüm getiren kaynakları göreceksin. burada olduğun için saygılı sevgiler |
Ynt: benim hikayem... merhabalar teoman.... hismiley benimde umudum var .. hemde çok... inanıyorum ki kısa süre içerisinde benim umutlarım gerçek olacak ve senden çok güzel haberler almaya başlayacağız... değişimlerini bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. dilerim kısa sürede hedeflediğin her şey mutlulukla hayatında yer alır... sevgiler.. actionsmile satırlarınızı okurken bu şarkı geldi içimden ben dinliyordum.. istedim sizede ulaşsın nağmeler... http://www.youtube.com/watch?v=4gAjS...eature=related http://birchgroveprm.cardiff.sch.uk/...ster/wink1.gif |
Ynt: benim hikayem... |
Ynt: benim hikayem... saolun arkadaşlar moral ve motivasyon için şarkı için ayrıca teşekkürler shamanic actionsmile o filmi izlememiştim ama müzik fena değil... |
Ynt: benim hikayem... hoşgeldin teoman smiliyface |
Ynt: benim hikayem... hoş buldum actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |