Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

cancazımn gnlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cancazımn gnlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bi kaç gündür iidimm ama bugn çok yorgun ve uykulu olmamnda verdiği sıkıntıyla kafma karman çorman sorunlarla doluydu birde karnım ağrıyor arkadaşmla da akvaga ettikk takmıcamm ya hayatı akışına bırakcamm yapabilirm demi bnm gnlüğüm var zaten ama yinede buraya yazmaya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

cancazımn gnlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2008, 04:36 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
cancazim is an unknown quantity at this point
Standart cancazımn gnlüğü

bi kaç gündür iidimm ama bugn çok yorgun ve uykulu olmamnda verdiği sıkıntıyla kafma karman çorman sorunlarla doluydu birde karnım ağrıyor arkadaşmla da akvaga ettikk takmıcamm ya hayatı akışına bırakcamm yapabilirm demi bnm gnlüğüm var zaten ama yinede buraya yazmaya devam edeceğimm .....doktora gtcemm bi kaç hafta sonra randevumda başlıo bide derslere konsantre olsamm ah ne ii olucakkk nese herkesiii sevmeye çabalıommmmm öncelikle kendimiiii ayrıca fb lilere tebrikler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cancazim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2008, 07:47 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: cancazımn gnlüğü

günlüğün hayırlı olsun cancazim..
tabiki hayatı akışına bırakabilirsin,başarabilirsin..
burada olman bile çok güzel bir başlangıç bence...
tüm paylaşımların için buradayız.
nice büyük adımlar atmanı diliyorum.
nice güzel paylaşımlar diliyorum.
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 11:39 AM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

cancazım
günlüğün hayırlı olsun, bu günlerde kendinin dışında hiç bir şeye önem verme..biraz zaman ilerlesin..zaten bunlara yaşadığın andada gülümseyerek karşılık vereceksin..
Alt 04-04-2008, 09:26 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar cancazim...

günlüğün hayırlı olsun...

birbirinden güzel; mutlu.. huzurlu.. başarılı. haberlerle dolsun...

sevgiler..
Alt 06-04-2008, 03:14 PM   #5 (permalink)

bugn günlerden pazar hava soğuk ve bnde burnumu çeke çeke [biraz grip oldumda] evde oturuyorum buraya yazarken aynı zamnda dışarıya bakıyorum... kaçgündür takıntı olna bi soru var aslında cevabını bnde biliyorum ama toparlayamadım yani çok gereklide değil ama paylaşayım.insan kendini değiştirebilirmi yani can çıkmayınca huy çıkmaz diye bir atsözümüzde varkenn. aslında bu tartışılır birşey .bn kendmce birşeyler açıklayayım .insan tamamen bi anda kendini elbette değiştiramez ama bazı davranışlarını hepsini değil bazılarını değiştirebilir bi razda zamnala alakalıdır zamnla olan şielerdir mesela ben eskiden sınıfta kitap okuyamazdım şimdi okuyorum bu da bi değişimdir iiyiye doğru ve zamnla bi razda cesaret kendine güvenle olan birşeydir.yani kendini değiştirmek için uğraşmıyacaksın zaten zamnla o kendiliğinden oluyormu demek bu? mesela insanlar ben ağlıyorum diye beni eleştiriyorlar ben bu davranışımı değiştireyyimmi yada alınganım die deiştireyyimmi gerçi benimki başlı başına bi rahatsızlık çünkü ben takıyorum.mesela ablam bana çocuk gibi davranma yada üstüne önem ver diyor ben bunu değiştirmelimiyim .şöle bişeyde var insan kendini başkaları için değil kendi için değiştirmeli.ayrıca bunu yaparken kendini ne olusa olsun sevmeyi ihmal etmemli.ben bu konuyu açmışken biraz kendmle ilgili bişiler anlatmak istiyorum aslında karamsar şikayetçi olmayı istemiom ama rahatmak için gerekliii bazenn.ben orta okulda herşeyi düzenli yapmaya başlamıştım bölemi karar almıştım mesela ders programı yapmıştım programlı çalışıcaktım ama kimi zamn uygulayamıyordum sonra dişimi hergün fırçılaycaktım bunları bire kağıda yazıyordum sağlıklı beslenecektm kendime böle kurallar kendmce kanunlar koyuyordum.ama uyguyamadığım zamn larda bana rahatsızlık veriyordu sürekli düşünüyordum ve artık davranışlarımı bile programlar olmuştum doğru neyse onu yapacağım kmseyle çıkmayacağım diye kendime yasaklar ve o yasakları uygulayamadığım zamnlar cezalar ama işte dedim ya bazen kendime kıyamıyordum olamıyordum bi düzene giremiyordum çünkü çok gerksiz ve rahatsız ediciydii ve saçma çünkü insanlar bi laf dediğinde acaba ben şşimdi ne yapmalıyım onşların dediği gibi olcamm diye düşünür hep kendimi değiştirmeye çalışırdımm .işte bu sebeplerden dolayı soruyorumm kendimi değiştirmek gereklimi .bu site grçi kendini değiştirmekten çok kendine güveni ve özgüveni kazandırmak benim yaptıklarımlada kenime olan güvenm azalmıştı kendimi seevmemeye aşağılık kompleksine grmem sebep olmuştu içmde kaygı ve rahatsızlıklar oluyordu istediklerimi yapamayınca .işte bu şekilde böle takıntılı ve başkalrı için olan insanın kenine olan saygısını azaltan bir değişiöme girmemk istemm yanlış bunujn artık bende farkındayım.kendime acımasız davranıyordum çoğu zamn yanlış yapmaktan korkuyordumm ve ii olmayı doğru olmaya çalışıyordumm.ben bu siteye kendimi değiştirmek için değil eksik olan güven duygumu kendi benliğime olan saygımı kazanmak için üye oldumm.gece yatıyorum aynı soruyla sabah kalkıyorum aynı soru hala cevaplamayı bekliyor sürekli tekrar tekrar cevaplamak zorundaymışım gibi ...ama biliyorumki ben takmamam ve hayatı akışına bırakmam lazımm içime sesleniom sen rahatsız olma rahat ett kötü bişi yok ....
Alt 06-04-2008, 08:20 PM   #6 (permalink)

yine ben yazmazsam rahat edmicemm hani arkdaşımla kavga ettm demişitm ya düşündümde hemde çok istemiom bu kadar düşünmek ama nese biraz bnde de var olduğunu farkeettim özür dilemem çünkü bana küfür etti bnde kendmce haklıyım ama galiba fazlaı ne abrtım bilmiyorum karar veremiyorum herkes kendince haklıdır ve böle şeler tek tarflı değildirde ayrıca hata yapmak insanlara mahsusu biişi kendimi kötü yanlış bişi yapmış gibi hissetmem gerek yok hatalar yapap yapa öğrences kendimi kötüşlemeye ve kötü hissetmeye hakkım yok kısacasıı oluruna bırakıyorummmm bakalım ne olcak ben zaten kmseyle küsmm ama aramızdaki bağda eskisi gibi olmaz özür dilemm çünkü küfür etti bnde o küfür ednce cevap vermedmm onun gibi sadece güldümm işte böle dedmm ya bu kadar incelemey ve irdelemey takmaya gerk yok bakalım hayat ne getricek hayata bırakalım
Alt 14-04-2008, 01:40 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

cancazım merhabalar..

kendine güvenmek demek kendini olduğu gibi kabul etmek değildir ki canım..
değişeceğiz de gelişeceğizde...

elbette başkalarının her düşüncesi bizi bulunduğumuz noktadan başka yerlere sürüklememeli..
ama onların bize ayna olduğunuda bilmeliyiz..

eleştirileri uyarıları yada bazen bize batan sözleri neden duyduk acaba diye düşünmemiz gerekir..
belki bunlar bizim içsel sesimizin dışarıdan yansımasıdır..

belki senin kendine söyleyipte duymazlıktan geldiğin mesajlardır..

hayatı akışa bırakırken su gibi ol sende canım.. içinden aktığın yerin şeklini al..
aynı şeklimi muhafaza edeceğim dersen akamazsın.. aksanda akışın güzelliğinin farkında olmazsın..
sen sadece sen ol elbette.. ama özündeki sen iyi olsun daima.. bire önceki seni daima geliştir güzelleştir..

kendini bir önceki gününden daha iyiye taşıma gayreti içinde olunca içindeki sorular susacak
ve sana fırsatların kapılarını açmaya çalışan içsel gücün harekete geçecek..

yarınını bu gün hazırladığına göre;
bu gün yarın için ne yaptın..

sevgiler..

Bookmarks