![]() |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) ben suçluluk dinlemiyorum daha doğrusu dinleyemedim yanlış olmuyodur umarım ::) sadece kilo +ego dinliyorum acaba dinlemem gerekiyormu "suçluluğu" 1 kere denedim çok gerdi beni ::) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Alıntı:
Senin rahatsız olman mevzusuna gelince; Bu siteyle tanıştığımdan beridir yaptığım gözlem sonucunda mantığım şunu diyor bana; Eğer gerçekten ötelediğimiz derinlere attığımız bir duygu hakkında telkin dinliyorsak (mesela suçluluk duyduğumuzu farkında bile olmadığımız bir konu varsa ve suçluluk dinleniyorsa) bu durumda bu müziklere karşı vucut daha çok tepki veriyor. Senin yaşadığın şeyinde böyle birşey olduğunu düşünerek farklı müzik alternatiflerini deneyerek en rahat dinleyeceğin suçluluk telkinini seç ve başlangıçta zorda olsa dinlemeye devam et derim. Tabiki bu benim yorumum, üstatlara sormak lazım birde sapkal89 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) doğru diyorsun aslında kendimi suçlu hissediyorum dün farkettim bunu oğluma karşı onu zorunlu olarak babasından ayırdığım için üstelik bunu kendi babam için yaptığımdan (rahatsızlığından dolayı malum)çok gerilsemde bu gün başlayacağım dinlemeye teşekür ederim ilgin için iyiki varsınız hepinizzzzzzzzzzz kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) darısı başımıza, ben yaklaşık 2 yıldır o şeytanı bildiğim halde kendimi suçluyordum, yanlış algılıyorum, o iyi diye diye kendimi köleleştirdim, ben iyiyim, umut evi en iyinin en çok sevgiyi ve güzellikleri hakedenin ben olduğumu gösterdi saolun |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Alıntı:
işte olay budur b456 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) canım çok sevindim seni mutsuz eden "küçük şeytanını" bulduğuna eee bulduğuna göre yok etmekte elinde ve ben senin bunu başaracağınada inanıyorum dualarım seninle dilerim sende benim gibi günlüğüne , ağlamak yerine kocaman bir gülümseme yazarsın smiliyface kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) meninjecim yeni okudum yazdığın güzel satırlarını.. utananadam http://img64.imageshack.us/img64/242...guerite0pp.gifyanımızda olduğun için ve bu güzel haberini bizlerle paylaştığın için teşekküler.. thumbsanim geçenlerdeki dalgalanma dönemim umarım son buldu ve mutluluğunun içinde akmaya devam ediyorsundur... sevindirici gelişmelerini merakla bekliyorum.. sen kendini çok iyi analiz edebilen bir yapıya sahipsin.. super onun için yürekten inanıyorumki meleğin ile işbirliği yaparak sorunlarına kalıcı çözümler üreteceksin... http://img100.imageshack.us/img100/9233/angely20ym.gif http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) çok teşekkür ederim shimanic çok teşekkür ederim kiss3 kiss3 kiss3 Sözlerinle beni nasıl yüreklendirdiğini bir bilsen tender45 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) aynı şeytan bendede var... hep güzel vaatlerle kandırıp duruyor ama bende yeneceğim onu... paylaşım için teşekkürler... smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Meninje hoş geldin.Nerelerdesin ne zamandır? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |