Sevgili Günlük;
2 Nisan 2008 itibariyle tanıştım "hayatımdeğişti" ile... Yani henüz 3. günümdeyim. 3 gündür yoğun şekilde sitedeki yazıları takip ediyor, kafama takılanları araştırıyor soruyor, arada katkıda bulunmaya çalışıyor ve pek tabiki telkinli müziklerimi dinliyorum:)
Siteyi ilk keşfettiğimde hazine bulduğumu düşündüm ve hatta öylesine büyük bir histi ki bu, hazinemi kimselerle paylaşmak istemediğim hissine kapıldım:) aslında bu paylaşmaktan kaçmak değil fazla kişiye ulaştıkca sitenin kalitesi düşebilir, birileri bu tarz şeylerden haberdar oldukca ticari amaçlı suistimaller başlar, basın dahil birçok yerde ve ortamda haksız ve yersiz eleştirilere maruz kalınır vs vs hissiydi beni buna iten şey. Ancak sanıyorum temelinde yatan şey, elimi attığımı kurutmaya başlamak önyargısından kurtulmak için buradayım ve bu önyargı sayesinde aman bari buna birşey olmasın, aman bari bu uygulamaları engelsiz sonuna kadar vardırabileyim hissi bana bunu yaptırdı... Biliyorum... Ve tabi ki olumlu olan herşeyi anında paylaşmakla birçok kez yaşadığım; olumsuz düşüncelere maruz kalıp elimde olanı sebepsizce kaybetme korkusu...
3 gün içinde neler mi oldu; açıkcası sadece geleceğe daha güvenli bakabileceğimi hissediyorum. (gördüğün gibi bakıyorum bile diyemiyorum:( ) Bu uygulamaların işe yarayacağına eminim. Burada kişisel gelişim, özgüven vs adına öğrendiğim çok daha farklı teknikler oldu. Bunları da telkinlerle birleştirmeyi çok istiyorum. Ancak henüz okadar yaşamın dallarına tutunabilmeyi başaramadım sanıyorum. Zamana ihtiyacım var. Burada onunda üstesinden geleceğimi biliyorum. Ertelemeyi bırakarak güvenle istekle ve en önemlisi inanarak farklı uygulamalara kapılarımı açabilmem için önce telkinlerle biraz kendime gelmem gerekiyor sanıyorum. Belkide hayatım boyunca aradığım o ışık buradadır... Belkide derken gülümsüyorum çünkü eminim:) Işık burada... sadece birazcık sabır ve sadece zaman...
Baş ağrısı, bulantı, susama vs. tarzı belirtileri çok belirgin yaşamadım. Ancak aşırı yorgunluk hissi, beynimde ağırlık sabahları son günlerdeki uykudan uyanma işkencelerinin azalması, fazla yemek yeme isteğinden vazgeçme gibi belirtiler var. çok derinden ve yavaşta olsa daha umutlu ve daha mutlu olma isteği ve duygusuda var :)
Şimdilik bu kadar günlük.
Bu siteye emeği geçen başta Atakan Bey'e, shamanic'e, hayalayaz'a, nurhanza'ya ve emeği geçen herkese minnetimi ve hayranlığımı ifade edebileceğim kelimelerin henüz icat edilmediğini düşünüyorum:)
Gelişmelerle hep burada olacağım sevgili günlük...