![]() |
DeLiTaY21'in Günlüğü... Bende kendimdeki değişikleri yazmak için bir günlük açmaya karar verdim.Tabi forum yöneticilerimiz izin verirse:) 25 Nisan 2010 tarihinde suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım.İlk 2 gün muhteşem bir etki gördüm diyebilirim.Kafam rahatlamış,dik yürüyüşlü ve hakkını arayan bir tip oldum:)ama sonra işler değişti.Bir anda içine kapanık,üzgün birisi oldum.Sürekli geçmişi düşündüm durdum.İş yerimden soğudum ve bugün kesin ayrılmaya karar verdim.Bütün bunların içinde çocukluk aşkım çıkageldi ve görüştük(umarım okumuyordur:)o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki anlatamam.Bugün Atakan Bey'le telefonda görüştük.Bana ego ve suçluluğu 1 hafta dinlememin yeterli olduğunu,artık yeni telkinleri ekleyebileceğimi söyledi.bunun üzerine bende tavsiye ettiği telkinleri eklemiş bulunmaktayım.umarım herşey güzel olur.açıkcası bu 10 günlük olumsuz etkiyi görünce oldukça telaşlanmaya başladım.umarım bir an önce düzelir herşey.Son olarak dinleme şeklim hakkında bilgi vereyim.aynen imzamdaki listeyi kullanıyorum ve gece yatmadan önce açıyorum ve tamamı doğa sesleri...hepinizi seviyorum hoşçakalın ve ilginize teşekkür ederim... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Günlüğün hayırlı olsun. Mutlu ve güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgilerimle...actionsmile |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... gunlugunde ışıl ışl olsunnn mutluluk dolsunnnn :) |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... ilginize teşekkürler arkadaşlar.Henüz bir değişim yok.Hâlâ aynıyım.Sabırla dinleyeceğim.hayrlısı... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Gün içinde biraz iyi biriaz kötüyüm.ama şimdi daha iyi hissetmeye başladım gibi.ama tabi git gel oluyor sürekli.bir saat iyiyim 2 saat kötüyüm.2saat iyi yarım saat kötüyüm vs. sabırrrr |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... delitay 21 günlüğünü takip ederiz artık.sana uğur getirsin...bakarsın sendeki değişimler pek çoğumuza örnek olur.bu yolda sana başarılar dilerim.sabırlı ol aman yarıda bırakmakrzm67 sevgi ve ışıkla kal... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... sağol sudem teşekkür ederim.bugün biraz daha iyi gibiyim.aynen devam edeceğim.... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... Günlüğün hayırlı olsun. Hayatının harikulede deneyimlerle dolup taşması ve bunun da günlüğüne yansıması dileğiyle... Sevgiler... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... bugün gerçekten daha iyiyim.1 ay geçince çok daha iyi olacağıma inanıyorum.en başlardaki üzgün halim geçti gibi.tabi yine günde 5-10 dk üzgün halde olabiliyorum.daha konuşkan,daha aktifim... |
Cevap: DeLiTaY21'in Günlüğü... henüz tam anlamıyla bir değişiklik yok gibi ama artık daha hazır cevap birisi oldum.Birazda küstahlaştım gibi geliyor bana.önceden normal karşıladığım şeylere hiç beklemediğim şekilde tepki vermeye başladım.Bu akşama kadar iyiydim.Akşam görmemem gereken biriyle tesadüfen karşılaşınca ve düzgün bir şekilde olmayınca durumum kendimi yine kötü hissettim.anladım ki hala hassasım ve hala başkalarının düşüncelerini önemsiyorum.offf offf ne zaman işe yarayacak bu telkinler? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM. |