Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bigünlük... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5915-bigunluk.html)

MuminOKAN 07-06-2008 01:12 AM

Ynt: bigünlük...

alakanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. çok saolun. sapkal89 önemli, kaydadeğer bişey yoktu.

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
uzun bir süre aranızda olmayacağım.

kendinize iyi bakın. dostlar.

sağol canım haber verdiğin içinde .. b456

gerçekten nereye gidiyorsun.. dusun

tatile mi.. wave

gizli bir köşe keşfettinde tadını çıkarmaya mı.. sevincli

sağlıcakla git .. sağlıcakla gel..

seni seven dostların olarak bizler yine buralarda olacağız dönüşünde.. blissy

http://img503.imageshack.us/img503/8...ation49jx2.gifsevgiler.. hismiley

keşkeee. bulsam haber verirdim, emin olun.

Alıntı:

berkant16 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
uzun bir süre aranızda olmayacağım.

kendinize iyi bakın. dostlar.

sende kendine iyi bak kısa sürede ısınabildiğim bir arkadaş olarak ararım seni neutrali5

teşekkürler. sapkal89

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Umarım kötü birşey yoktur .

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
umarım hayırlı bir gidiştir bu gidişin...ne diyelim... b456

sağlıcakla git sağlıcakla gel... hismiley bu arada toplantıya gel ama unutma...( geliyorsun demi..) rt67

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
mümin abi nereye ?

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim nereye... sadanim hayırdır... dusun

-------------------------------------------------------------------------------

görünce mutlu ldum saolun. hepinize tekrardan teşekkür ederim.

MuminOKAN 08-06-2008 08:35 PM

sevgili günlük.
usta nasılsın? -sevgili günlük diye başla sonra ustaya çevir hafif dengesiz gördüm kendimi khkh56 -
kusura bakma uğrayamadım uzun zaman oldu.
şimdi sana bendeki değişimlerden bahsetmek istiyorum. hayatımın değiştiğinin güzel örneklemeleri var.
sana, önce, bir kaç ay önce ki benden bahsetmek istiyorum.

kitap okumaya hevesli ama okumak için fırsat yaratmayan/yaratmaya çalışmayan -kitapçıya her girişte okurum diyip alan ama pek fazla okumayan-

herhangibir kargaşa durumunda olayları daha da ateşleyen, kavgacı

kendine pek fazla güvenmeyen

içtiği suyun lezzetininin olmadığını düşünen

arasıra kendi kendine neyseki uzuvlarımdan biri eksik değil buna da şükür diyen

birinin stres yaratabileceği durumlarda alttan alan

enerji diye bişey var olduğunu bilen ama kullanmaya hevessiz

hayatı canlandırmak adına harekete geçmeyen

kötü duygu ve düşüncelere sahip olan

dünyanın gidişatının daha kötüye saracağına inanan

nitekim pek olumlu düşüncelere sahip olmayan ve dolayısıyla bu tarz düşüncelerin oluşturduğu hayatı kabul eden

hayatı pek sevmeyen, sıradan, olumsuz, karamsar bir birey

neyse ki bir akşam, nihayet elime aldığım bir kitabın ateşlemesi sonucu google' a "sigarayı bırakmak istiyorum" dediğimde sıralamada böyle bir sitenin varolduğunu, bu ve benzeri durumların müziklerle iyileşebileceğini iddia eden (müzik ruhun gıdasıdır sözünün gerçekliğine inanan ben, ooohhhbeee diyerek) ana sayfasında sonuçların direk yazılması sonucu iddiasını destekyen ve doğrulayan, daha da heyecanlanarak girdiğim bu site sayesinde yukarıda yazmış olduğum negatif düşüncelerden arınarak, hayatımın değişeceği fikrinin ağır basıp, olaylara o kadarda negatif olmayan, pozitif bakışı daha fazla olan ve giderek artan, hayatımın giderek iyileşeceğine inanarak, çok güzel bir hayata adım atmak adına yapılan ve bu insanları bir arada toplanması fikrine sahip herkese teşekkürlerimi sunarım.

saolun, varolun. iyi ki varsınız ve iyiki sizlerin bilgileri, fikirleri ve tecrübeleri sayesinde çok daha iyi bilgi ve deneyimlere ulaşıyoruz.

hepinize teşekkürlerimi tekrardan iletiyorum. çok saolun.

ametist 08-06-2008 11:47 PM

merhaba mümin ,günlüğün hayırlı olsun demek için biraz geç kaldım ama demiin farkettim başlığını.yukarda saydığın özelliklerin tamamına yakını belki daha abartısını ben de yaşıyorum.hayata güzel bakabilmenin anahtarı sanırım,kendine sonsuz bir özgüven.farkındalıklarımız da artmışken ,umarım telkinler hepimizin işine yarar smiliyface.

Mustang 09-06-2008 08:10 AM

Mümin kardeşim alk78 alk78 alk78 öncelikle seni nekadar alkışlasam az gelir.Seni siteye girdiğnden beri takip ediyorum site içindeki yazılarında ve arkadşlarına yazdıklarındaki sakin ,incitmeden kimsenin özeline müdahale etmeden yazdıklarını okuyunca hala bir umut var diye düşündüren bir insan olduğun için seni kutlarım.Hayat sürekli değişip gelişen insanların önüne değişik ufuklar açar ben inanıyorumki seninde ufkun kocaman bir yer kaplıyor. Yeni ufuklara ve yeni bakışlarda umarım aradıklarını bulursun.Hep iyi kal smiliyface

Lier22 09-06-2008 09:03 AM

bu siteye ilk geldiğimi günü hatırlıyorumda...
ilk mumin kardeşi gördüm...
hala daha arkadaş listemdeki tek kişidir kendisi...
kısa zamanda çok şeyler paylaştık...

o siteye ilk geldğimdeki ne buldum delisi olduğum zamanlarda bana çok yardımcı oldu...
sadece bana mı...
hep birilerinin derdine yetişirken gördüm onu buralarda...
var olduğu burda bizimle olduğu için çok mutlu olduğum kardeşim gidiyorum dediğinde önce çok üzülmüştüm...
ama ben onun döneceğini biliyordum...
duygularımı tam anlatamadım belki ama sen beni anladın bilyorum...
döndüğüne çok sevindim kardeşim...
seni seviyorum...
kiss3

MuminOKAN 09-06-2008 02:42 PM

son aldığım habere göre. ki beni çok mutlu etti. 8977 lisans tamamlamak için mezun olduğum bölüme hak verilmiş. elektrik bölümü mezunuyum ve işletme mezunu olabileceğim. benim için elimde 4 yıllık fakülte belgesi yeterli. öss ye yine gireceğim ama. kaçmaz. super

sağlıcakla ve ışıkla kalalım.

aysegul_tirtil 09-06-2008 02:50 PM

abicim özletme kendini bi daha böyle sevincli ne güzel bir haber alk78 herşey daha da iyi olucaktır.

MuminOKAN 09-06-2008 02:53 PM

tamam ablacım. buralardayım mümkünse.

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
abicim özletme kendini bi daha böyle sevincli ne güzel bir haber alk78 herşey daha da iyi olucaktır.

art56art56

mücevher 09-06-2008 02:58 PM

yoksa bu konuda çekim yasasını mı işlettiydin sen sayın Mümin Okan?
bu harika bir haber adına sevindim. wave

MuminOKAN 09-06-2008 03:35 PM

keşke böyle bi şans verilse iyi olur dedim. 4 yıl okumadan 2-3 yılda hallederiz. bu diplomayı ne kadar erken alırsam o kadar iyi. çünkü bunun yanında şuanki mesleğim -inşallah ne o beni ne ben onu bırakırım- ile alakalı uzmanlık sınavları var bu sınavlarda 3 yıl sürecek, onları da vermem gerekiyor. zevkli ama bir yol var önümde. 8977

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 AM.