bigünlük...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigünlük... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kafamıza kuşun s..masıyla şans bağlantısını ben hala kurmuş değilim
ama sadece ayakkabı ucuna geldiyse o zaman gerçekten şanslısın dengesiz terazi... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi 1Likes | |
|
08-05-2008, 09:49 AM
|
#31 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... kafamıza kuşun s..masıyla şans bağlantısını ben hala kurmuş değilim
ama sadece ayakkabı ucuna geldiyse o zaman gerçekten şanslısın dengesiz terazi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
08-05-2008, 10:39 AM
|
#32 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... tarafımdan daha önce test edilmiştir.
kuş hedefini şaşırmadan tam isabet üzerime yaptıktan sonra aldığım bilete amorti bile isabet etmemiştir söyleyeyim
ama bilemezsin.. çekim yasan ne durumda, olur ya evren sana getirmek için sebep arıyor olabilir... dene istersen super | Offline
| |
08-05-2008, 01:28 PM
|
#33 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük...
Bence hiç durma arkadaşım.
Bunu bahane edip çek kendine milyon YTL.leri.
Tereddüt dahi etme. Ben olsam bilet almakla kalmam loto da oynarım.
Hedefin direkt ayakkabın olması nasibinin ayağının altına serildiğine işarettir umarım. wave wave
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var | Offline
| |
09-05-2008, 05:56 PM
|
#34 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
11-05-2008, 10:20 PM
|
#35 (permalink)
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... günlük nbr baba. iyisin dimi? bende iyiyim saol. içimde bi his var herşey çok güzel olacak. sanki az kaldı.
sanırım sen bilmiyorsun ama bu telkinler var ya. ilaç, ilaç. bomba gibi.
ha işte bu ruh durumu iç huzur. abi sen bekle biraz bi kaç bişey çağırayım. her zaman denk gelmiyor. hadi ben kaçtım görüşürüz...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
12-05-2008, 09:41 AM
|
#36 (permalink)
| Ynt: bigünlük... günaydın günlük. baba az evvel ne izledim biliyormusun? bir pilot bir boeing i kayarak indirmeye çalışıyor ama faciazdan kıl payı kurtuluyorlar. abi bak izle.
747-400:
çeşitli görüntüler.
normal duramıyorsan bşzde bildiğimiz usullerle durdururuz
| |
12-05-2008, 03:16 PM
|
#37 (permalink)
| Ynt: bigünlük... Kızılderili sözleri
• Ağlamaktan korkma! Zihindeki ıstırap veren düşünceler gözyaşı ile temizlenir.
•
• Tanrı' nın kelimeleri meşe yaprağı gibi sararıp düşmez: çam yaprağı gibi ilelebet yeşil kalır.
•
• Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
•
• Aşkı tanıdığında, Yaratıcı'yı da tanırsın.
•
• Avlayacaksan en zayıf geyiği avla, çünkü sağlam olanlar yeni neslin devamını sağlayacaktır.
•
• Hep denedin, hep yenildin. Olsun gene dene, gene yenil... Daha iyi yenil !
•
• Barış ve mutluluk her anda mevcuttur. Barış ve mutluluk her adımdadır. Ruhun meseleleri için siyasi çözümler yoktur.
•
• Bir başkasının kabahati hakkında konuşmadan önce daima kendi makoseninin içine bak
•
• Bir düşman çok, yüz dost azdır.
•
• Bir kere "Al şunu" demek, iki kere "Ben vereceğim" demekten iyidir.
•
• Biz ağaçlara zarar vermek istemeyiz. Ne zaman onları kesmemiz gerekse, önce onlara tütün ikram ederiz. Odunu asla ziyan etmeyiz, lazım olduğu kadar keser, kestiğimizin hepsini kullanırız. Eğer onların hislerini düşünmez ve kesmeden önce tütün ikram etmezsek, ormanın diğer bütün ağaçları gözyaşı dökecektir, bu da bizim kalbimizi yaralar.
•
• Bütün Kızılderililer her yerde durmadan dans etmelidir. Önümüzdeki ilkyaz Yüce Ruh gelecek. Bütün av hayvanlarını geri getirecek. Avdan geçilmeyecek bu topraklarda. Bütün ölü Kızılderililer geri gelecek ve yeniden yaşayacaklar.
Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye başlamış olacaktır.
• Dünyadaki her şeyin bir sebebi vardır. Her bitki bir hastalığı tedavi etmek için büyür. Ve her insan bir görevle yaratılmıştır.
•
• Düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! Eğer onu yenersem utanç duymayayım.
Eğer herkes bir başkası için bir şey yaparsa dünyada ihtiyaç içinde kimse kalmaz. Sadece bir kişiye yardım et! Şimdiki usul bu değil ama inanıyorum, insanlar bu yolu öğrenecekler.
• Eğer sorsanız: 'Sessizlik nedir?' Cevap veririz: O Büyük Ruh' un sesidir. Yine sorsanız: 'Sessizliğin meyveleri nelerdir?' Cevap veririz: Kendi kendini kontrol, gerçek cesaret demek olan metanet, sabır, vakar ve saygı.'
•
• Fakir olmak, şerefsiz olmaktan daha küçük bir meseledir.
•
• Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.
• Gözün ile değil, yüreğin ile hüküm ver.
•
• Günümüzde insanlar bilgiyi arar oldu, hikmeti değil. Halbuki bilgi mazidir, hikmet ise istikbal.
•
• Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
•
• Her şey halkadır. Her birimiz kendi hareketlerimizden sorumluyuz. Hepsi döner dolaşır, bize geri gelir.
•
• Herbirimizin farklı bir rüya gördüğünü hatırlatmakta fayda var.
•
• İhanet arkadaşlık zincirini karartır, fakat vefa onu her zamankinden parlak yapar.
•
• İlkbaharda usul usul yürü; toprak ona hamiledir...
• İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
•
• İnsanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez.
•
• Kehanet, muhtemel bir olayı kesin bir bakış ile görmekten başka şey değildir. Hava ya bulutlu olacaktır, ya da güneş açacaktır.
•
• Komşun hakkında hüküm vermeden önce, iki ay onun makosenleriyle yürü!
•
• Nimet de külfet de 'Büyük Ruh' un elindedir. Bazen onun külfeti bizi nimetinden daha fazla akıllandırır.
•
• Ölüler güç ve bilgilerini beraberinde götürmez, yaşayanlara ilave eder.
• Senin vicdanın senden başkasını temsil edemez.
•
• Sevgi ile yorulmadan ilerleriz. Sevgi ile, sadece onunla başkaları için fedakarlık yapabiliriz.
•
• Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
•
• Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
•
• Şeytan hakkında konuşmayın. Gençlerin kalbinde merak uyandırır.
•
• Unutmayın çocuklarınız sizin değildir. Onu Yaratıcı'dan ödünç aldınız.
•
• Üç barış vardır: Birinci barış, en önemli barıştır. İnsan ruhundadır o. İnsan, kainatla ve kainatın bütün güçleri ile olan ilişkisini, beraberliğini farkettiğinde, kainatın merkezinde Büyük Ruh'un durduğunu ve bu merkezin her yerde, her birimizin içinde olduğunu farkettiğinde birinci barış sağlanmıştır. Bu gerçek barıştır, diğerleri sadece bunun akisleridir. İkinci barış iki fert arasında olan barıştır. Üçüncü barış ise iki millet arasında yapılır. Fakat hepsinden önce, anlamalısınız ki 'gerçek barış' dediğim birinci barış, insanın ruhundaki barış yoksa ne fertler ne de milletler arasında barış olabilir.
•
• Yağmur iyilerin üzerine de yağar, kötülerin de..
•
• Yanlışı gören ve önlemek için eli uzatmayan yanlışı yapan kadar suçludur.
•
• Yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır.
•
• Yaşlılık ölüm kadar şerefli değildir. Yine de çok kimse onu ister.
•
• Dünya,bize atalarımızdan miras kalmadı,çocuklarımızdan ödünç aldık.
•
• Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
•
| |
13-05-2008, 01:26 PM
|
#38 (permalink)
| Ynt: bigünlük... usta günaydın. şey pardon ya ne gün ayması öğlen olmuş
neyse... aga sabah gogulda geziniyorken ne alakaysa aklıma birden volvo s40 geçiyordu. anlamadım bende resimlere sordum gogulun varmı yok mu diye. bir sürü çıkardı. 59 sayfa kadar. içinden bu araba çok hoşuma gitti. bayağı bi heybetli ve karizmatik duruyordu. bende avatar yaptım. onca aracın resmi olmadı sadece bu resim avatar oldu. neyse derken dışarı çıktım sigara içmeye... kapıdan çıkar çıkmaz önümde simsihay bir volvo s40. otomatik. bu resimi görmeden önce çok istediğim arabaydı kendileri. sonra birden güldüm. sigaramı içtim ve içeri geçtim. koltuğuma oturunca sanki resimdeki arac benimmiş ve biryerlere gitmek üzere yola çıkmış gibi hissettim kendimi. anlamadım ama çok güzel. hala bakınca öyle hissediyorum. bugün biri gelip olmadık yerden al bu araç senin diyebilir diye düşünmüyor değilim. ama olacak wave
| |
13-05-2008, 01:41 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... Seçimini beğendim arkadaşım.
Bir sürü parası olup da nasıl harcayacağını bilemeyen ya da korkan insanlar tanıyorum.
Ya da zeksiz seçimlerin içinde boğulan.
Ama senin seçimin zevkli bir insan olduğuna işaret bence.
Eeee para da zevkli insanları daha çok sever aslında ve para bir insanı sevmeye görsün o da bir enerji olduğu için ona akar, akar, akar bence... (bir zamanlar billur tuz reklamında kullanılan bir slogandı ama ben para için kullanmayı tercih ederim)
Hayallerinin gerçekleştiğini ve burada bizlerle paylaştığını görmek dileğiyle...
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var | Offline
| |
13-05-2008, 01:54 PM
|
#40 (permalink)
| Ynt: bigünlük... var bi numara ama hayırlısı.
para da olacak inşallah. billurr tuzz akar, akar, akar. :D
o para enerjisi uğrasa zaten gidemeyecek :D
farkında olduğu için gelmiyor. ama az kaldı. sanki bi kaç gün.
| | | |