12-09-2011, 01:21 PM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: karamukun yeni günlüğü kendimi hayata karşı cesaretsiz hissediorum aslında evde aile ortamında gayet kendime özgüvenim varken kendimi güzel ifade edebiliyorken dışarıya karşı farklı bir kişilik bürünüyorum aslında hedeflerim var ama onları gerçekleştirmek içinde zamana ihtiyacım var sabretmem gerek etrafıma baktığımda herkes bişeyler başarıyor herkes kendince mutlu ben kendimi eksik hissediyorum kendimi ispatlama gereği duyuyorum özgüvenim yerinde değil yani gidip geliyo oysaki ben herzaman her ortamda kendimi doğru ifade edebilmek özgüvenimi her zaman hissetmek isterdim
yapı olarak güçlü olduğumu düşünürdüm ama gücümü ispatlayamıyorum kendime bile yada bir insanın gücü neye göre belirleniyor ben hep duygusal anlamda dibi gördüm ama sonrasında kendimi güçlü hissettim umutlandım ozaman güçlü olmak umutlu olmak mıdır?
ailem kalabalık sayılır ama evde en iyi anlaştığım derrtleştiğim ablam evden ayrılınca kendimi yalnız hissetmeye başladım acaba bu geçecekmi onu merak ediyorum ogittiğinden beri hiçbir işe adapte olamadım...
sadece umarım bu dönem geçer ve ben her ortamda güleryüzlü kendine güvenen biri olurum hedeflerimi gerçekleştirme gücüne sahip olurum inşallahhh
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
| |