| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun zamn snra tekrar merhaba... yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak................................
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #111 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() uzun zamn snra tekrar merhaba... yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak............................. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #112 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() gittikce inanlarla aynı ortama girdikce kendinle yüzleşmiş olacaksın..hayatı pencereden izlemek zorunda değilsin ne mutluki hayat sana bunun için fırsatlar sunuyor..eğer böyle mecburiyetler olmasa dost sohbetlerine katılarak değil izleyerek bir yere varamadın tek başına..keyfini çıkar..öğrenmeye bak..ders almaya kar sağlamaya bak..hayatına renk katmaya bak yemek esnasında..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #113 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #114 (permalink) |
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hayat devam ediyor...bugun asla gecmez dediğim günlerde hayatlat birlikte gelip geçiyor.kendıme inanılmaz bir güvenim var,burada hıc brşey olmaz,kendıme güveniyorum diyorum...ama olan oluyor :((((.......anladıgım bırsey varkı hayatımın sonuna dek boyle yasayamam...ve insanlardan kacarak bu illetten asla kurtulamıycam...utansamda krksamda gırıcem aralarına...
![]() | ![]() |
![]() | #115 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tebrk ediyorum arkadasim cok guzel bir karar vermisn.belkide uyguladign zaman zorlanacaksn ama sonrasi icin cok daha iyi olacagna inaniyrm .ve en onemlisi basaracagina inanmissn . |
![]() | ![]() |
![]() | #116 (permalink) |
![]() | ![]() selamun aleykum .... yıne yıne yıne ...... yarın mısafırlerım gelıyor yine.......hrlde gunlugumun tamamı mısafır geldı,mısafırlıge gıdıyoruz olmustur ![]() ![]() ![]() işte herkesin derdi baska.koyun can derdinde kasap et... ![]() ![]() ![]() yarın mısafırımın gelmesi, sonrasında onlarında bızı cagırma olasılıgını artıryıor...... ![]() o kadar gün atlattımki bunları da atlatıcam...hepsini aşıcam...tutmayın beni,.... ![]() bunları ben mı soyluyorum ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #117 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #118 (permalink) |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #119 (permalink) |
![]() | ![]() herşey daha güzel olacak......... :)))
![]() | ![]() |
![]() | #120 (permalink) |
![]() | ![]() bebeğim olacağını öğrendim...şaşkınım ve ne kadar inanamasamda mutluyum...umarım herşey çok daha iyi olacak...
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun zamn snra tekrar merhaba... yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak................................
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi