| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün pazar. Herkes tatil yapıyor. Hastalara tatil olmadığını sanıyordum ama Bilge ablamız da tatilde maşallah. Umarım iyisindir. Senden haber almayınca eksik kalıyoruz. Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün pazar. Herkes tatil yapıyor. Hastalara tatil olmadığını sanıyordum ama Bilge ablamız da tatilde maşallah. Umarım iyisindir. Senden haber almayınca eksik kalıyoruz. Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Yok ne tatili ya :D Bu gün yogun bir tempoda bir sürü makineye giricem ve son kez epey bir ilaç alıcam son gecem herşey normalse yarın sabaha cıkıcam burdan :D Bilge ablanız ? :D:D kendimi büyümüş hissettim biraz :D Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | |
![]() | ![]() |
![]() | #83 (permalink) |
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnşallah Bigecim. Yarın çıkacağına göre demek ki herşey yolunda seyrediyor.Bu da güzel haber. Yat yat sıkılmışsındır. Hastanelerimiz eskiden bize layık gördükleri durumdan şimdi artık çok çok iyi durumda ama ne olursa olsun hastahane işte.Yine de Allah eksikliğini göstermesin. Bak sana şöyle içini açacak bir link göndereyim.İzmirli taylan bu ara face de dolaşıyor belki de dinlemişsindir. Abe emşerimdir beya. Kalkıp odanın ortasında oynamaya kalkmıyasın. Halini düşünebiliyormusun. Bir elinde serum şişesi diğer elinde damar yolu açıcılar hortumlar, karşında hemşire elinde derce oh.oh Hadi biraz dinle sen. Buradan izle Parçayı indirmek için link Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 0.mp3 Teşekkür ederim. İyiki varsın. İyiki aramızdasın. |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Slm, Uzun süredir günlüğünü ihmal ettin senden hiç haber alamıyoruz. Nerelerdesin neler yapıyorsun.Umarım sağlığın iyidir. Kendine dikkat et.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) |
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çoooooooook üzgünüm uzun zamandır yoktum biliyorum (: Karavan merak etme artık iyiyim (: Düştüm dikişlerim patladı fenalaştım hastaneye kaldırılmıştım sonra geldim ama internetim yoktu bir ara cevap yazmaya calıstım ama net düştü o sırada gönderememiş olmadı yani (: İyiyim çoooooook iyiyim (: Şimdi didimdeyim Aydın-didim 2 -3 güne Antalya'ya geçicem evde net var artık hep sizinleyim (: Çoook öpüyorum . İyiki varsınız (:
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) |
Guest
| ![]() İyi olmanaa çokkkkkkk sevindim , çok daha güzel haberlerini alacağım ben eminim. Sevgiyle kal emi, yüzünde tebessümü eksik etmeden... ;) |
![]() |
![]() | #87 (permalink) |
![]() | ![]() Etmem teşekkürler :D Bu arada sanem dönmüşsün sanırım özlettin kendini nerdesin :D
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Nasılsın Bilge'cim.. Tatil bitti ama ben ruhen halen tatil modundayım adapte olamıyorum birtürlü ![]() Deniz, çakıl, güneş güzeldi ![]() Kum yoktu çakıl vardı. Yüzmeyi de bilmiyorum cebelleştim durdum çakıllarla ![]() Bu haftasonunu evde geçirince normal yaşamıma dönebilirim artık ![]() "Sen niye geldin tatiline devam etseydin ya" diyen kimse olmayınca gerçeklerle yüzleşirim ![]() Sevgimle ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #89 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Bilgeciğim bir süre yoktum en son amelyat olacaktın orda kalmıştım günlüğüne.Aramızdasın seni yenilenmiş görmek ne güzel.Seni kıskandım valla sitemizin ilgi odağı olmuşsun.Hayatın tüm güzellikleri seninle olur inşallah. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #90 (permalink) | ||
![]() | ![]() Alıntı:
Ben daha tatil moduma giremedim dikişlerim var malum :D İyiki varsın (: Alıntı:
Ne ilgi odagı ya cebelleşirken yanımda oldular o kadar (:
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün pazar. Herkes tatil yapıyor. Hastalara tatil olmadığını sanıyordum ama Bilge ablamız da tatilde maşallah. Umarım iyisindir. Senden haber almayınca eksik kalıyoruz. Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi