Bilge'nin GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Bilge'ciğim,
Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..
Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
17-07-2010, 02:40 AM
|
#71 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Bilge'ciğim,
Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..
Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep birlik olmayı çağrıştırır.en zor şartlarda bile beraber olabilmeyi:)
Sanemce de tatile gitti canım dün gece,artık fırsat bulup foruma bakabilir mi bilmiyorum..O gelene kadar benimle idare edersin artık
Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler.. | İdare etmek ne biçim bir kelime öyle :D seve seve misafir kabul ederim günlüğüme (: Sizede tüm iyilik dileklerimi gönderiyorum ve aldıgınız her nefesin kıymetini bilmenizi diliyorum inanın bana nadir durumlarda bilmediğiniz degerin pişmanlıgı herşeyden üstün geliyor (: Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | Offline
| |
17-07-2010, 03:02 AM
|
#72 (permalink)
| Teğmen
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Eveeeeeeeeet merhabalarr DünyanınEnMutluHastası karşınızda :D Yeeeeeeeeeepyeni sayfalarımla tertemiz daha siyah mürekkep deymemiş sayfalarımla burayadım artık sihay mürekkep yok gökyüzünün güzelliği olan mavi en sevdiğim papatyaların sarısı ve küçük bir bebegin yanaklarındaki pembelerle buradayım (: Böyle iç açıcı renkler kullanıcam artık zihnime daha bir güzel görünüyorlar (: Ahhh.. Bu hastalıklı yere geleli 5 gün oldu ve ben gerçekten sıkıldımmm.. :D ama yinede gülümsüyorum kendimi inanılmaz dolu böyle coşkun hissediyorum Reebok'larımı giyip kilometrelerce koşabilirmişim gibi :D Veya herşeyden önemlisi oturup yaglı bir döner yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :D Size bir sır veriyimm ama kimseye söylemeyin :D dün burdan bir arkadaşım dolma falan getirmiş çantasına iyice saklayarakda sokabilmiş içeri :D onları tam yerken orama burama taktıkları makina zar zar ötmeye başladı :D doktorlar geldi nedenini hala bulamadılar :D yediğim 6 7 tane dolma bogazıma dizildi ama olsun bu ne ya insan 5 günde zayıflarmı yemin ederim zayıfladım yarım dan daha fazla olmayan iğrenç bir çorba veriyorlar sadece birde bittikce taktıkları 1000000 litrelik kadar görünen aptal serumlar :D Ahh ahh. burdan bir çıkıyım önce döner sonra babam calıstıgı otelde güzel bir tatil :D Ve tabiki yıllardır kordinatör aşcı başı olan babam yemek yapmama tavrına devam etsede beni kıramayıp kolalı tavuk yapacagını biliyorum :D Dügününü mahvettiğim halde ablam arıyor sürekli :D bu dahada ilginç :D dimi? :D Ahh evet. uyku vakti şu Hamşirret ( hemşire ) bozuntusu daha fazla zırıldamadan uyuyorumm Sizi seviyorummm İyiki varsınız İyiki yanımdasınız Teşekkürler (:
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | Offline
| |
17-07-2010, 06:04 AM
|
#73 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Günaydın Bilgecim, Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi. İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum. İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler. Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence? Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum. Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. İşte ilki.Umarım beğenirsiniz. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | Offline
| |
17-07-2010, 09:29 AM
|
#74 (permalink)
| Üsteğmen
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Rapid linki hata veriyor, bu defa Hotfile a yükledim.Denedim çalışıyor. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma | Offline
| |
17-07-2010, 10:00 AM
|
#75 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
| (Ç)alıyorum, teşekkürleeer | Offline
| |
17-07-2010, 11:01 AM
|
#76 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü
Merhaba Bilge'cim,
Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile.
Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten.
İyi ki varsın.
İyi ki aramızdasın.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Offline
| |
17-07-2010, 11:40 AM
|
#77 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
17-07-2010, 03:02 PM
|
#78 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
(Ç)alıyorum, teşekkürleeer | Ne demek sevgili maviinci istediğiniz kadar çalınız :) Ben çok teşekkür ediyorum. | Offline
| |
17-07-2010, 06:49 PM
|
#79 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Bilgecim, Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi. İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum. İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler. Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence? Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum. Teşekkür ederim. İyiki varsın, İyiki aramızdasın. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. İşte ilki.Umarım beğenirsiniz. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | Ben daha çok renklerle ruh halimi yansıtırım bu hoşuma gidiyor (: siyahı sevmem pek umutsuzlugu yansıtır gibi geliyor :D Yediğim o 6 7 tane dolma öylesine mutluluk verdiki evet yorum yapma mutluyumm :D ben azimliyimdir biraz karar verdimmi uygularım mutlaka (: müzikleride şimdi indiriyorum (: İyiki varsın (: Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Bilge'cim, Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile. Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten. İyi ki varsın. İyi ki aramızdasın. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Teşekkürlerrrr :D Zorla dan kastın :D aaa korktum şimdi tamam bir yere gitmek yok söz :D Kaçırdıgına bende sevindim boş yere düşünmemiş olmuşsun :D İyiki varsınnn (:
| |
17-07-2010, 07:24 PM
|
#80 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Canım beniiimmm ben teşekkür ederim. | Offline
| | | |