![]() |
Cevap: elisya nın seyir defteri Veeee sonunda olan olur... Bir tas çorba gecenin ikisinde höpürttederek mideye iner.. kahvesmiley Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.. Ellerime sağlık bu arada.... girlhaha |
Cevap: elisya nın seyir defteri Alıntı:
bizde, bildirimde bulunan arkadaşımıza tşkr. ediyoruz.. )) bizde, çorba içmiş gibi olduk.. afiyet olsun.. /yarasın... /yaramalı... )))) sevgiler... |
Cevap: elisya nın seyir defteri Bugün 2. günümm. superxy Bugün daha iyiyim sanki.. En azından dünkü gibi sürekli açlık isteğim yok.. Dinlerken müzikler o kadar güzel ki, müziğin altındaki telkinler mi yoksa direk müziği duyduğum zaman mı eskilere gidiyorum çözemedim. Gözümün önüne hep eski yaşadıklarım bir fotoğraf karesi gibi gelip gelip gidiyor. Otururken, dolanırken, çorba karıştırırken (!!)... y789 Rabbim: Kalbimi kulların yaralar, ama şifasını yine sen verirsin. Bazen ismini unutur, haddimi aşar, ama yine kapım sana hep açık dersin. Bilirim ki; herkes işine göre sever, ama bir tek sen karşılıksız seversin. Ben bile güvenmezken kendime, sen umudunu kesmez hep güvenirsin. İçimi bilen bir tek sensin, ne verirsen bana, ne olur en hayırlısını ver.. Amin. |
|
Cevap: elisya nın seyir defteri Kaynağını senden almayan hiç bir zorluk ya da sınırlama yoktur. Kendi evriminin önündeki tek engel sensin ! -Tanrılar Okulu |
Cevap: elisya nın seyir defteri Hayatımdaki problemler; benim ilerlemem ve farklı yollar bulabilmem içindir. Beni durdurmak için değil... ::) |
sanki, çorbalarla aranızda duygusal bir bağ var gibi geldi bana.. )) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: elisya nın seyir defteri Zaman kaymalarım başladı gene.. Saniyelik eskiye gidip geliyorum. rt67 Çözüleceğini umut ediyorum. Yoksaaaa.... Açılınn Paralel Evren ben geliyorum.. smileydance :)) |
Hahaa.. :)) Aynen.. Özellikle yaz mevsimi ve diyet zamanıysa.. girlhaha Teşekkürler.. |
rica ederim../sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 PM. |