Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   elisya nın seyir defteri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614213-elisya-nin-seyir-defteri.html)

elisya 21-05-2014 10:54 PM

Cevap: elisya nın seyir defteri

Kafamda bir sürü kendim için yapmam gereken planlarım var. Allah nasip ederse yapiciğiim. 2 Haziran önemli bir gün hayırlısıyla.

Ama önce şu nezleden kurtulmam gerek.. :( Hapşurmaktan imanım gevredi.. ağla2 sigrt56

delioglan 22-05-2014 12:50 AM

Geçmiş olsun elisya.

elisya 22-05-2014 10:24 AM

Teşekkürler delioglan.. Şifa olmasını seçiyorum.

elisya 23-05-2014 10:30 PM

Bazen duruyor gibi görünürsünüz ! (Bu aralar bana dışardan bakanın bende gördüğü..)
Ama derinden yürüyorsunuzdur...! (Aslında olan şey.)

Benberkcan 24-05-2014 05:16 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850203)
Sabahtan beri hapşurmaktan içim dışıma çıktı ya.. Rulo peçeteyle eküri olduk resmen.. :(((

Rulo peçete ile burnun parçalanacak. krem falan sür bari :)

elisya 26-05-2014 06:14 PM

"Tanrı'nın insana sayılı gün vermesinin bir sebebi vardır. "
"Niye yapar bunu?"
"Her günümüz kıymetli olsun diye."

Zamanı Anlamak isimli kitaptan...

sweeet 27-05-2014 09:08 PM

Çok güzel bir bakış açısıymış.

elisya 01-06-2014 11:30 AM

Dışarıya kapanmak esasen içeri açılmaktır..

Franz Kafka / Aforizmalar

elisya 06-06-2014 10:11 PM

Hoşuma giden bir kaç söz..

“Her insanın bir tek gerçek işi vardır: kendine giden yolu bulmak." Hermann Hesse
Seni senden uzaklaştıran ne varsa, ondan uzaklaş. Dücane Cündioğlu
"Dünyadasın. Bunun bir tedavisi yok." Samuel Beckett
Unutmayın, dünyada yaşamıyorsunuz, dünyadan geçiyorsunuz. Mevlana
Yardım et bana. Söyleyebildiklerimden daha fazlasını anla! Kafka / Milenaya Mektuplar
”Biz bile bilemeyiz çoğu zaman neyi neden hissettiğimizi.” Marcel Proust
Başına gelen her şeyin kaynağının sen olduğunu anladığın sürece yaşamda değiştirilemeyecek hiç bir durum yoktur. " Tanrılar Okulu
Ne içindeyim zamanın, Ne de büsbütün dışında; Yekpare, geniş bir anın Parçalanmaz akışında. A.H.Tanpınar

elisya 07-06-2014 10:35 PM

''Yolun kendisi, yolcuya, varacağı yerden daha çok şey öğretir.'' der tasavvufta..
Zen deyişine göre ise ''Ödülün, yolculuğun kendisi olduğunu söylerler..
Ödülün kendisi yolcu olmandır.

Aynı şekilde Mutluluk varılması gereken hedeften daha çok, o yolda geçirdiğin nitelikli zamandır aslında.. O yolda yaşadıkların ve yanında kimin olduğudur.

Bunu her şeyde örnek almak gerek.
Bakkala bile giderken nasıl gittiğin önemli... sonrasında mutluluk da vardır mutsuzlukta. Bakkalına varıp istediğin şeyi almadan bilemezsin bunu, ama önemli olan geriye baktığında o yolda nasıl yürüdüğündür.

Biz doğduk ve her geçen gün ölüme biraz daha yaklaşıyoruz. Bir başlangıcımız ve sonumuz var. Nasıl, nerede yaşayıp öleceğiz yaşamadan bilemeyiz. Belkide seçme şansımızda olamayacak. Bu yüzden hayatında yaptığın yapacağın her şey önemlidir. Çünkü unutulmayacak ve dahi hatırlanacak olan o hayatta yaptıklarımızdır. Yolun sonuna varmak istemeseniz bile o yolu eğlenceli hale getirmek bizim elimizde.. Öteki türlü kendi kendimize işkence çektirmekten başka bir işe yaramıyor.

Eskiden uğraş verip, emek harcayıp, hayaller kurup ve sonunda yapamadığım şeyler için üzülürdüm, içimde hep bir acısı kalırdı.
Şimdi gene hedeflerim var, hayallerim var.. Ama ilk önce önemsediğim şey, varacağım o hedeflerden önce O yolda yaşadıklarım ve öğrendiklerim olacaktır.
Çünkü böylesi iki kat mutluluk verecektir insana..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM.