Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pınar'ın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614640-pinarin-hikayesi.html)

parici 14-08-2010 02:59 PM

Cevap: Pınar'ın hikayesi

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762224)
günlüğün güzel haberlerle dolsun taşsın.. iyiki varsın iyiki burdasın..y789

çok teşekkür ederim.
hepiniz iyi ki varsınız

sevgiyle kal

parici 14-08-2010 03:06 PM

bugün geç kalktım sersem gibiyim hy789 ama yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim birazgirlhaha kendimi iyi hissediyorum hazırlamam gereken bir sunum var bugün ve yarın. onu hazırlayıp ayna karşısında çalışmam lazım y789 daha önce çok sunum yaptım ama bu seferki işi kapmam için bana büyük bir artı kazandırcak f678h şimdi ben gidip sunumuma odaklaniyim sonra görüşürüz...t678

inferius 14-08-2010 08:39 PM

parici günlüğünüü yeni gördüm
hayrılı uğurlu olsun
tebrik ederm senii25889
bnde bütn yaz tatilimi kuantum farkındalık meditasyon bunları öğrenmeye verdim...hepsini kavrayamadım tabiikide ama bilmek bile çok şey değiştiriyor uygulamada parzitlerm olmasa kimbilir neler nelr olucak?=)
hepbirlikte değişimlerini seyredicez
bu günlüğe yazıcak hep güzel şeyler yaşamn dileğimizleactionsmile

parici 14-08-2010 09:14 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762314)
parici günlüğünüü yeni gördüm
hayrılı uğurlu olsun
tebrik ederm senii25889
bnde bütn yaz tatilimi kuantum farkındalık meditasyon bunları öğrenmeye verdim...hepsini kavrayamadım tabiikide ama bilmek bile çok şey değiştiriyor uygulamada parzitlerm olmasa kimbilir neler nelr olucak?=)
hepbirlikte değişimlerini seyredicez
bu günlüğe yazıcak hep güzel şeyler yaşamn dileğimizleactionsmile

Hoşgeldin sayfama 8977
bende seni takip ediyorum kaçamazsın sevincli

inferius 14-08-2010 10:53 PM

Alıntı:

parici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762319)
Hoşgeldin sayfama 8977
bende seni takip ediyorum kaçamazsın sevincli

hoşbulduk
ahahaha çok hoşsun girlhahagirlhaha
hade görelim senisuperxy

parici 14-08-2010 11:01 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762334)
hoşbulduk
ahahaha çok hoşsun girlhahagirlhaha
hade görelim senisuperxy

e öyle canım herzaman destek olcaz birbirimize. birlikten kuvvat doğar :zpzp:

parici 15-08-2010 12:02 PM

Herkese iyi pazarlaaaaarrr...
çok güzel bir gün. az uyumama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum 956k bugün dün hazırladığım sunumuma çalışmam lazım. yarın için bana şans dileyin, sunumumu çok güzel yapmam gerek şaşkınx

Bu arada joe Vitale'in kitabını bitirdim uygulamaya çalışıyorum basamakları ve sanki bişeyler düzeliyor gibi... gelişmeleri anlatırım ama biraz daha zamanım vargulensmiley

hepinize mutlu bir gün diliyorum actionsmile

"Bir anda çıksa da ağızdan o kısa nazik sözler
öylesine etkilidir ki yankıları sonsuza dek sürer"

parici 15-08-2010 09:42 PM

selam,
çok mutsuzum kendimi çok kötü hissediyorum. sabah böyle değildim ama akşama doğru içime bir sıkıntı geldi. Ağlamak istedim ağlayamadım ağla2Dalgalanma dediğiniz süreçtemiyim bilmiyorum ama hiç hoş değil bu halim.

Bir de bu ruh halimle aşk olaylarını düşündüm. Daha da kötü oldum sad456 sevmek ve sevilmek istiyorum. Şu anda en büyük eksikliğim bu ve bu ruh halimin oluşumundaki en önemli etkenlerden biri bence..

Ama yarın çok önemli bir sunumum var ve bu durumdan çıkmam lazım. emini yarın çok iyi bir gün olcak herşey süper olcak..

görüşmek üzere...

RenaC 15-08-2010 09:58 PM

Merhaba parici.Telkinleri dinliyorsan eğer şu an anlattıklarına göre dalgalanma sürecindesin.Kendini kötü hissetmen suçluluk duygusu telkinin getirdiği bir durum.Ama kısa zamanda bu süreci atlatacak bu ruh halinden kurtulacağına eminim.Sen ruh halin ne kadar kötü olsada olumlu bakmaktan vazgeçme.Sevmek sevilmek tabiki hakkın bunun eksikliğini yaşıyorsun sanırım fakat emin ol seni seven insan sayısı oldukca fazladır.Bunu bu kadar takıntı yapma.Olumlu baktığın sürece pozitif enerjiyle daha da çok sevilecek insanları üzerine çekeceksin.olumlu baktığın zaman sende sevmeye başlayacak hayatından tat alacaksın

parici 15-08-2010 10:25 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762433)
Merhaba parici.Telkinleri dinliyorsan eğer şu an anlattıklarına göre dalgalanma sürecindesin.Kendini kötü hissetmen suçluluk duygusu telkinin getirdiği bir durum.Ama kısa zamanda bu süreci atlatacak bu ruh halinden kurtulacağına eminim.Sen ruh halin ne kadar kötü olsada olumlu bakmaktan vazgeçme.Sevmek sevilmek tabiki hakkın bunun eksikliğini yaşıyorsun sanırım fakat emin ol seni seven insan sayısı oldukca fazladır.Bunu bu kadar takıntı yapma.Olumlu baktığın sürece pozitif enerjiyle daha da çok sevilecek insanları üzerine çekeceksin.olumlu baktığın zaman sende sevmeye başlayacak hayatından tat alacaksın

telkinleri 10 gündür dinliyorum ve evet gerçekten dalgalanma sürecindeyim. neyse bu da geçicek956k yarına bişeyim kalmaz heralde. teşekkür ederim t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM.