![]() |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Alıntı:
hepiniz iyi ki varsınız sevgiyle kal |
Cevap: Pınar'ın hikayesi bugün geç kalktım sersem gibiyim hy789 ama yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim birazgirlhaha kendimi iyi hissediyorum hazırlamam gereken bir sunum var bugün ve yarın. onu hazırlayıp ayna karşısında çalışmam lazım y789 daha önce çok sunum yaptım ama bu seferki işi kapmam için bana büyük bir artı kazandırcak f678h şimdi ben gidip sunumuma odaklaniyim sonra görüşürüz...t678 |
Cevap: Pınar'ın hikayesi parici günlüğünüü yeni gördüm hayrılı uğurlu olsun tebrik ederm senii25889 bnde bütn yaz tatilimi kuantum farkındalık meditasyon bunları öğrenmeye verdim...hepsini kavrayamadım tabiikide ama bilmek bile çok şey değiştiriyor uygulamada parzitlerm olmasa kimbilir neler nelr olucak?=) hepbirlikte değişimlerini seyredicez bu günlüğe yazıcak hep güzel şeyler yaşamn dileğimizleactionsmile |
bende seni takip ediyorum kaçamazsın sevincli |
hoşbulduk ahahaha çok hoşsun girlhahagirlhaha hade görelim senisuperxy |
|
Cevap: Pınar'ın hikayesi Herkese iyi pazarlaaaaarrr... çok güzel bir gün. az uyumama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum 956k bugün dün hazırladığım sunumuma çalışmam lazım. yarın için bana şans dileyin, sunumumu çok güzel yapmam gerek şaşkınx Bu arada joe Vitale'in kitabını bitirdim uygulamaya çalışıyorum basamakları ve sanki bişeyler düzeliyor gibi... gelişmeleri anlatırım ama biraz daha zamanım vargulensmiley hepinize mutlu bir gün diliyorum actionsmile "Bir anda çıksa da ağızdan o kısa nazik sözler öylesine etkilidir ki yankıları sonsuza dek sürer" |
Cevap: Pınar'ın hikayesi selam, çok mutsuzum kendimi çok kötü hissediyorum. sabah böyle değildim ama akşama doğru içime bir sıkıntı geldi. Ağlamak istedim ağlayamadım ağla2Dalgalanma dediğiniz süreçtemiyim bilmiyorum ama hiç hoş değil bu halim. Bir de bu ruh halimle aşk olaylarını düşündüm. Daha da kötü oldum sad456 sevmek ve sevilmek istiyorum. Şu anda en büyük eksikliğim bu ve bu ruh halimin oluşumundaki en önemli etkenlerden biri bence.. Ama yarın çok önemli bir sunumum var ve bu durumdan çıkmam lazım. emini yarın çok iyi bir gün olcak herşey süper olcak.. görüşmek üzere... |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Merhaba parici.Telkinleri dinliyorsan eğer şu an anlattıklarına göre dalgalanma sürecindesin.Kendini kötü hissetmen suçluluk duygusu telkinin getirdiği bir durum.Ama kısa zamanda bu süreci atlatacak bu ruh halinden kurtulacağına eminim.Sen ruh halin ne kadar kötü olsada olumlu bakmaktan vazgeçme.Sevmek sevilmek tabiki hakkın bunun eksikliğini yaşıyorsun sanırım fakat emin ol seni seven insan sayısı oldukca fazladır.Bunu bu kadar takıntı yapma.Olumlu baktığın sürece pozitif enerjiyle daha da çok sevilecek insanları üzerine çekeceksin.olumlu baktığın zaman sende sevmeye başlayacak hayatından tat alacaksın |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM. |