![]() |
Cevap: Pınar'ın hikayesi hehehehe bugün çoooook mutluyuuuummm u859 iş görüşmesine gittim bir güzel sunumumu yaptım bikaç soru sordular tam cevaplayamadım ama bence güzel geçti. bu firmayla 3. görüşmemdi kanka olcam yakında zaten insan kaynaklarıyla y789 içeriye kocaman bir gülümsemeyle girdim ve asık olan suratlar bir anda gülümsemeye başladı. içten bir gülümseme ne kadar etkili yine bugün görmüş oldum. hava çok sıcaaaak yaaaa menopoza girmiş gibi ara ara bi hararetleniyorum oyyhhh khkh56 bugüne de böyle heyecanla başladım işte hadi hayırlısı bakalım... sonra görüşürüüüüüüzzzz girlhaha |
Cevap: Pınar'ın hikayesi bugün yine sıcak ve güzel bir gün. bugün yine bir iş görüşmem vardı. Karşımdaki insan bana hep işim olumsuzluklarından bahsetti. ama bunlar benim için olumsuz değildi ben bunların hepsini yapabilecek güce ve bilgiye sahibim. bunu kendisinede söyledim. bugün yine mutluyum ve enerji doluyum. Bu aralar annem üzerinde çalışıyorum. kendimi geliştirdiğim konularda ona bilgi aktarıyorum. uzun uzun çekim yasası ve olumlamalar hakkında konuşuyoruz. Ama annem henüz odaklanamıyor sevincli bi olay oluyor ağzından olumsuz bi kelime çıkıyor "anneeee" diyorum keskin bir bakış atarak "ay pardon iptal iptal" demeye başlıyo. çok güldürüyor bu kadın beni yaaagirlhaha bugün mutlu olmayı seçiyorum bolluk ve bereketi seçiyorum sağlıklı olmayı ve ailemin sağlıklı olmasını seçiyorum tüm olmsuzlukların üzerini karalıyorumgirlhaha sevgiyle kal günlüğüm yine gelicemactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Sevgili parici, Ne kadar güzel. Annenle ne güzel bir diyaloğun var.Şöyle bir gözümün önüne getirdim de.Gerçekten ne kadar güzel......... Diyeceksin ki bu kadar yazdıklarımdan bunu mu fark ettin.İnsan kendi özlemlerini başkalarının gerçekleştirdiğini görünce buruk bir sevinçle gözyaşlarına hakim olamıyor. Mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum. O güzel anneciğinle Allah muhabbetinizi arttırsın. İyiki varsın. |
Cevap: Pınar'ın hikayesi merhaba pınarcığım.. günlüğünü bu gün farkedip okudum. farkındalıklarının artması çok güzelmutlu paylaşımlarını bekliyoruz. bilinç altının gücü gerçekten her kesin okuması gereken bir kitap. gönlüne görede bir iş bulmanı diliyorum. her şey gönlünce güzel olsun. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Alıntı:
sevgiyle kal girlhaha |
actionsmile |
İş ile ilgili güzel haberlerini de bekliyorum bilesin :)) |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Merhaba günlük, bu sabah uyandığımda sersem gibi olsamda şimdi süppperrriimmm sevincli şunu farkettim uyku düzenim değişti geç kalkmaya başladım ve günü değerlendiremiyorum. bu yüzden daha erken kalkıp günü dolu dolu yaşamayı seçiyorum. Salı günü görüştüğüm firmadan telefon geldi ve 2. görüşme için uygun görüldüğümü öğrendim. ya eskiden ne güzelmiş hemen insanlar okulu bitirir bitirmez atanıyomuş ya da ilk görüşmenin sonunda işe alınıyomuş. Bu devirde 3 görüşme yapmadan iş sahibi olamıyosun. Çocuklarımızı düşünemiyorum bile. Düşünsene oğlun/kızın gelip sana "anne/baba bugün 21. görüşmem vardı ve süper geçti kesin beni işe alırlar" dediğini. y789 bu hafta başka görüşmem olmadığı için kitaplarıma yoğunlaşabilirim. Nil Gün'ün çekim yasasını okuyorum. bu bitince de evrenden torpilim var'ı okuyacağım. bugün sağlık olmayı seçiyorum bugün mutlu olmayı seçiyorum Harcadığımdan daha fazla parayı hak ediyorum iyiki varım iyiki varsınız |
sevgiyle kal iyiki varsın |
Cevap: Pınar'ın hikayesi parici hayırlı günler efemsevinclisevincli evrenden torpilim var harika bir kitao oradaki uygulamaların benim hayatımda çok etkisi oldu okuduğunda dediğii anlıycaksın..cilgin897 birde nilgünün kitabını okuyormuşsn nilgünün motivasyon serilerini dinlerim fakat henüz hiçbir kitabını okumadım ne dersin bana önerirmisin güzl midir kitaparı?actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM. |