![]() |
Cevap: Pınar'ın hikayesi bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhhsevinclisabah erken kalktım, geç yattığım için uykusuzdum ama mecburdum erken kalkmaya. bugün yüksek lisans projemi danışman hocama göstermem gerekiyodu. 3 haftadır hata bulup duruyodu kadın ve teslim formunu imzalamıyodu. bugün inanılmaz bir şekilde "ufak tefek hataların var onları yap ben formunu ver imzaliyim hemen git teslim et okula" dedi. o anda ben şokooo67 dicektim hoca beni cimcikle rüyamı bu girlhaha dünde beni bir iş görüşmesi için çağırmışlardı bugüne. tabi ben projenin kabul edilmesiyle mutlu mutlu görüşmeye gittim. grup mülakatıymış meğerse 10 kişi girdik toplantı salonuna. ay benim bir çenem açıldı şöyle yapalım böyle yapalım derken bi baktım herkes benimle hemfikir oldu herşeyde u859 böylece grup mülakatını da başarılı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum en azından insan kaynakları uzmanının benimle konuşmasından öyle bi elektrik aldım. 3 gündür telkin listeme kendine güveni eklemiştim ve gerçekten etkisini görmeye başladım music45 daha yazardım ama çok uykum vaaaarrrr sonra gelirim yineeee actionsmile ben mutluluğu seçiyorum ben bereket ve bolluğu seçiyorum ben sağlığı seçiyorumderty actionsmileblissyactionsmileblissyactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Pınarcım inanıyorum ki,o mülakatta seçilen kişi sen olucaksın..Başarının daim olmasını dilerim O0 |
Cevap: Pınar'ın hikayesi oh oh okudukça bn başarmış gibi hissettim hakikaten insanın güveni ne kadarda kendine geliyor değil mi? çok svndim inan coştun vallah hadi darısı başımıza956k956k |
Cevap: Pınar'ın hikayesi Alıntı:
|
|
Cevap: Pınar'ın hikayesi yahu vallahi kendi günlüğüme değilde buraya yazasım geliyor...=D tam 2 hafta önce alıncak ihtiyaçlar listesi hazırladım ama 5 kuruşum yok evrene güvniyorum diyerekten çıktım yollara şuan o koca listeden sadece 5 malzemem eksik nasıl oldu bilmiyorum ordan burdan zengin oldum bidolu fırsat çıktı ....pek rahatım inanki isteyince Allah vermezmi hiç? teyit ettim onayladım herşeyi istiyorum galii=) güvenim tam içim desteğinle huzurluu iyki varsın bdenem ;) |
sende iyiki varsııınnnactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi 5 gündür yokmuşum ortalarda günlükcüm ama geldim işteeeeesmileydance bu 5 günde neler oldu neler... önce en güzel haberi veriyiiiimmm artık bir işim vaaaaarrrr s456blissys456 büyük bir firmaya yönetici olarak girdim 6 eylülde iş başı yapıyoruuuummm girlhaha sonra yüksek lisans projemi okula teslim ettim diplomamı bekliyoruummmu859 bu siteye girdiğimde en büyük sıkıntılarım işsiz olmam, okul durumum ve aşk hayatımdı. okul ve iş süper oldu şimdi sıra aşkta...partysmiley bengusu'nun paylaştığı aşk ile ilgili olumlamaları okudum hemen not ettim onları denicemmm burdan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum t678 herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı sonunda. yalnız bugün kendimi çok kötü hissettim niyeyse. sabah bi sinirle kalktım annemle kavga ettim. gerçi sonra hiçbişey olmamış gibi telefonda konuştuk ama bütün gün bir asabiyet vardı anlamadım. inşallah yarın böyle olmam. 2 gün boyunca işe giriş evraklarımı toparlamaya çalışcam cuma sabah istiyolar çünkü. bugün haricinde çok güzel günler geçirdim. çok koşturdum, çok yoruldum ama hepsine değdi wave44 inşallah daha mutlu mutlu ne haberler yazcam buraya. buna tüm kalbimle inanıyorum. iyiki varım ben mutluluğu seçiyorum ben zenginliği, bereketi seçiyorum actionsmileactionsmileactionsmileactionsmileaction smileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmilea ctionsmileactionsmileactionsmile |
Cevap: Pınar'ın hikayesi canım benim yeni işin için tebrik ediyorum. başarılar seninle olsun. olumlamaları dene.faydasını göreceksin.. sevgiyle mutlu keyifli kal... |
iyiki varsın actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 AM. |