14-08-2010, 11:00 AM
|
#5 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Pınar'ın hikayesi Alıntı: delimanyak Nickli Üyeden Alıntı
değişim bence bununla başlıyor işte fark etmekle.. şöyle bir şey anlatmak istedim.. bir gün dışarı çıkıcam kantine kahvaltı yapmaya indim televizyon açıktı cnn türk ve burası haftasonu diye bir program o zamana kadar kauntumla ilgili kitaplar dikkatimi çekiyordu ve arkadaşım da önermişdi kuantumla ilgili kitaplar oku demişti ama ben pek ilgilenmemiştim kitaplar teorik kitaplardır okurken sıkılırım diye hiç alasım gelmiyordu. neyse o gün televizyondaki programda r.şanal konuktu ve inanılmaz ilgimi çekmişti.. akşamına gidip kuantum sıçramayı aldım ve bütün ilgim alakam hayatım her şeyiyle bu kuantum olayına yöneldi.. derken kuantum düşünce tekniğine başladım.. derken r. şanal ın izmirde semineri olduğunu duydum ve o kadar çok istedim ki orada olmayı anlatamam.. bilet fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım ama yine de saatler öncesinden gittim yere.. güvenlik görevlisi falan çok ilgilendi ikidebir gelip gelmediklerini sordu yukarı düşün yani ben gittiğimde hiç kimse yoktu kapının önünde bulduğum yere oturdum kapıdan girerken yakalarım diye düşünüyorum.. en azından kafama takılanları sorarım kitapları imzalatırım falan.. neysee güvenlik görevlisi amca beni bir yere yönlendirdi istersen oraya git bir bak orada bekle gibisinden sonra dediler içerde iki bayan var zaten onun için gelmişler.. onlarla tanıştım.. kuantum koçluğu yapıyorlarmış.. ee anlat bakalım sen nasıl tanıştın falan diye sormuşlardı.. dedim böyle böyle televizyon açıktı öyle dikkatimi çekti.. demekki artık fark etmen gerekiyormuş demişlerdi.. : ) biraz uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim.. iki sene öncesi gerçekleşmiş bir olaydır : ) hep derim ki arkadaşlarımı ikna etmek iiçin hiç bir şeye inanmak istemiyorsan bile güzel şeyler düşününce güzel şeyler olacağına inan : ) ki zaten şuandan itibaren o değişimin içine girmiş bulunuyorsun bence.. : ) umarım her şey beklediğinden de daha güzel bir şekilde gelişir.. naçizhane tavsiyem bilinçaltının gücü adlı kitabı da okuman.. : ) kendine çok iyi bak.. mutlu kal : ) |
tanışma hikayeni ve emeğini çok taktir ettim..bilinç altının gücü kitabı kimin tavsiyeni dikkate alacağım..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |