Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pınar'ın hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614640-pinarin-hikayesi.html)

parici 14-08-2010 01:06 AM

Pınar'ın hikayesi

eveeeet.. artık ben de bir günlük yazmaya karar verdim. daha önce çekim yasası ile ilgilendim ama pek üstünde durmadım. daha sonra yaklaşık 3 hafta önce nuray sayarı'nın kitabını gördüm. pek sallamadım açıkçası. Ama 1 hafta önce kayıp sembol'ü almaya gittiğimde nuray sayarının kitabını da aldım. ilk onu okudum ve ilgim tekrar bu konuya yöneldi. daha sonra kayıp sembolü okuduğumda kuantum sıçramadan bahsedildiğini gördüm ve sonra da bu siteyi buldum. bunlar bir tesadüf olamazdı y789 telkinlerimi 1 haftadır dinliyorum. iş ve aşk hayatımda çok kötü bir dönem geçirdim. önce işim gitti sonrada nişanlım. ama şimdi bunların hepsini ben çektim düşündükçe bunlarla yüzyüze geldim. daha sonra birkaç kişi girdi hayatıma ama hepsi teker teker gitti. en son tanıştığım kişiyle 2 ay çıktık ve içimde hep bir korku vardı bu da diğerleri gibi çekip giderse diye ve 3 gün önce abuk bir sebepten o da gitti girlhaha bunların hepsini ben çektim biliyorum. şimdi işimi düzene koymaya çalışıyorum. sürekli görüşmelerim var ve bunlar için şükrediyorum elbet bir tanesinin kapısının bana açılacağını biliyorum. sanırım işimden sonra da istediğim gibi bir eş bulup evlenmek istiyorum. pozitif bir insanım ama sanırım kendime güvenmediğim konularda olumsuz düşüncelere kapılıyorum. bir de karşı cinsin benden üstün olduğunu düşündüğüm durumlarda "beni istemezki" diye düşünüp herşeyi tepetaklak yapıyorum. çıldıriciğiiiiiimmmsevincli ama artık hayatım değişiyor ve ben bunu bilerek ve isteyerek başarıyorum. eh artık bundan sonra sık sık burda görüşürüz. beni yalnız bırakmayın olur muuuuuu???smil56

sevgiyle kalın. hayatımı değiştiriyorsunuz iyi ki varsınız blissy

strongman 14-08-2010 03:12 AM

Cevap: Pınar'ın hikayesi

gunlugun hayırlı olsun,bende yaklasık 2 aydır bu sıteye takılıyorum ama bı bı turlu edemedım bır gunluk açayım ve hakıkatende ınsanın hayatı değişiyor bu sıteyle tanıştıktan sonra neyse darısı benım basıma ınsllah bende yakında kendı gunluğumu açarım sevgıyle kal...

delimanyak 14-08-2010 04:16 AM

değişim bence bununla başlıyor işte fark etmekle..

şöyle bir şey anlatmak istedim.. bir gün dışarı çıkıcam kantine kahvaltı yapmaya indim televizyon açıktı cnn türk ve burası haftasonu diye bir program o zamana kadar kauntumla ilgili kitaplar dikkatimi çekiyordu ve arkadaşım da önermişdi kuantumla ilgili kitaplar oku demişti ama ben pek ilgilenmemiştim kitaplar teorik kitaplardır okurken sıkılırım diye hiç alasım gelmiyordu. neyse o gün televizyondaki programda r.şanal konuktu ve inanılmaz ilgimi çekmişti.. akşamına gidip kuantum sıçramayı aldım ve bütün ilgim alakam hayatım her şeyiyle bu kuantum olayına yöneldi.. derken kuantum düşünce tekniğine başladım.. derken r. şanal ın izmirde semineri olduğunu duydum ve o kadar çok istedim ki orada olmayı anlatamam.. bilet fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım ama yine de saatler öncesinden gittim yere.. güvenlik görevlisi falan çok ilgilendi ikidebir gelip gelmediklerini sordu yukarı düşün yani ben gittiğimde hiç kimse yoktu kapının önünde bulduğum yere oturdum kapıdan girerken yakalarım diye düşünüyorum.. en azından kafama takılanları sorarım kitapları imzalatırım falan.. neysee güvenlik görevlisi amca beni bir yere yönlendirdi istersen oraya git bir bak orada bekle gibisinden sonra dediler içerde iki bayan var zaten onun için gelmişler.. onlarla tanıştım.. kuantum koçluğu yapıyorlarmış.. ee anlat bakalım sen nasıl tanıştın falan diye sormuşlardı.. dedim böyle böyle televizyon açıktı öyle dikkatimi çekti.. demekki artık fark etmen gerekiyormuş demişlerdi.. : ) biraz uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim..

iki sene öncesi gerçekleşmiş bir olaydır : )

hep derim ki arkadaşlarımı ikna etmek iiçin hiç bir şeye inanmak istemiyorsan bile güzel şeyler düşününce güzel şeyler olacağına inan : )

ki zaten şuandan itibaren o değişimin içine girmiş bulunuyorsun bence.. : ) umarım her şey beklediğinden de daha güzel bir şekilde gelişir..

naçizhane tavsiyem bilinçaltının gücü adlı kitabı da okuman.. : )

kendine çok iyi bak.. mutlu kal : )

karavan 14-08-2010 05:43 AM

Sevgili parici,

Sen benim bulunduğum yerde benden otuz yıl önce bulunmaktasın.
Bu ne demektir bilirmisin....Benden otuz yıl öndesin.

Hayatının bundan sonrası için çok güzel bir başlangıç yaptın.

Ben bu başlangıcı bir buçuk ay önce yaptım ve şu an en güzel günlerimi yaşıyorum.

Kendi düşüncelerim ile paramıda ilişkilerimi de darmadağım ettiğimi yeni öğrendim.

Ama bundan sonra güzel şeyler olacak çünkü düşüncelerimi değiştiriyorum.

Senden ricam sakın geriye bakma ve dönme çok güzel bir yola girdin ve burada asla yalnız değilsin.

İyiki geldin.
İyiki aramızdasın.

bluegirlx 14-08-2010 11:00 AM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762195)

şöyle bir şey anlatmak istedim.. bir gün dışarı çıkıcam kantine kahvaltı yapmaya indim televizyon açıktı cnn türk ve burası haftasonu diye bir program o zamana kadar kauntumla ilgili kitaplar dikkatimi çekiyordu ve arkadaşım da önermişdi kuantumla ilgili kitaplar oku demişti ama ben pek ilgilenmemiştim kitaplar teorik kitaplardır okurken sıkılırım diye hiç alasım gelmiyordu. neyse o gün televizyondaki programda r.şanal konuktu ve inanılmaz ilgimi çekmişti.. akşamına gidip kuantum sıçramayı aldım ve bütün ilgim alakam hayatım her şeyiyle bu kuantum olayına yöneldi.. derken kuantum düşünce tekniğine başladım.. derken r. şanal ın izmirde semineri olduğunu duydum ve o kadar çok istedim ki orada olmayı anlatamam.. bilet fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım ama yine de saatler öncesinden gittim yere.. güvenlik görevlisi falan çok ilgilendi ikidebir gelip gelmediklerini sordu yukarı düşün yani ben gittiğimde hiç kimse yoktu kapının önünde bulduğum yere oturdum kapıdan girerken yakalarım diye düşünüyorum.. en azından kafama takılanları sorarım kitapları imzalatırım falan.. neysee güvenlik görevlisi amca beni bir yere yönlendirdi istersen oraya git bir bak orada bekle gibisinden sonra dediler içerde iki bayan var zaten onun için gelmişler.. onlarla tanıştım.. kuantum koçluğu yapıyorlarmış.. ee anlat bakalım sen nasıl tanıştın falan diye sormuşlardı.. dedim böyle böyle televizyon açıktı öyle dikkatimi çekti.. demekki artık fark etmen gerekiyormuş demişlerdi.. : ) biraz uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim..

hep derim ki arkadaşlarımı ikna etmek iiçin hiç bir şeye inanmak istemiyorsan bile güzel şeyler düşününce güzel şeyler olacağına inan : )

ki zaten şuandan itibaren o değişimin içine girmiş bulunuyorsun bence.. : ) umarım her şey beklediğinden de daha güzel bir şekilde gelişir..

tanışma hikayeni ve emeğini çok taktir ettim..bilinç altının gücü kitabı kimin tavsiyeni dikkate alacağım..

doris 14-08-2010 11:13 AM

günlüğün güzel haberlerle dolsun taşsın.. iyiki varsın iyiki burdasın..y789

parici 14-08-2010 02:49 PM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762194)
gunlugun hayırlı olsun,bende yaklasık 2 aydır bu sıteye takılıyorum ama bı bı turlu edemedım bır gunluk açayım ve hakıkatende ınsanın hayatı değişiyor bu sıteyle tanıştıktan sonra neyse darısı benım basıma ınsllah bende yakında kendı gunluğumu açarım sevgıyle kal...

Teşekkür ederim.. ooo geç kalmışsın 2 ay olmuş erteleme hemen bi günlük aç bence girlhaha ben buraya yazarken gerçekten çok rahatladım gece kuş gibi uyudum k8908
sevgiyle kal iyiki varsın

parici 14-08-2010 02:52 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762195)

bazı şeyleri o anda yapmak istemesekte illaki yine önümüze çıkıyor ve bu sefer biz onu itmiyoruz. tavsiye ettiğin kitabı bu hafta bi arkadaşımın iş yerinde bir köşeye atılmış halde gördüm ve ben bu kitabı bilmiyodum ya diye düşündüm. Ve şimdi sen bana tavsiye ediyosun kitap gözümün önüne geldi birden y789 çok teşekkür ederim sevgiyle kal

parici 14-08-2010 02:56 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762196)
Sevgili parici,

Sen benim bulunduğum yerde benden otuz yıl önce bulunmaktasın.
Bu ne demektir bilirmisin....Benden otuz yıl öndesin.

Hayatının bundan sonrası için çok güzel bir başlangıç yaptın.

Ben bu başlangıcı bir buçuk ay önce yaptım ve şu an en güzel günlerimi yaşıyorum.

Kendi düşüncelerim ile paramıda ilişkilerimi de darmadağım ettiğimi yeni öğrendim.

Ama bundan sonra güzel şeyler olacak çünkü düşüncelerimi değiştiriyorum.

Senden ricam sakın geriye bakma ve dönme çok güzel bir yola girdin ve burada asla yalnız değilsin.

İyiki geldin.
İyiki aramızdasın.

çok teşekkür ederim. önemli olan ne zaman başlangıç yapabildiğimiz değil bir başlangıç yapmamız gerektiğine inanmamız ve çabalamamızdır. iyiki varsın actionsmile

parici 14-08-2010 02:58 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762205)
Allah gönlüne göre bir eş'le evlenmeyi nasip etsin..Herşey gönlünce olsun.Günlüğün hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Amiiiiiiiiinnnnnn y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM.