Melodi Diyarı....Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Melodi Diyarı.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dusun
ya eğer asıl konu değilse benmde kafam karıştı arkadaşlar dusun zaten bu mücevher ablamla lier abim iş çeviriyolar arkamdan sabah biraz moralim bozuktu olay oldu valla ne diyim bırakın sanal alemi normal hayyata tadamazdım heralde bu mutluluğu
en iyisi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-06-2008, 10:35 PM
|
#271 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... dusun
ya eğer asıl konu değilse benmde kafam karıştı arkadaşlar dusun zaten bu mücevher ablamla lier abim iş çeviriyolar arkamdan sabah biraz moralim bozuktu olay oldu valla ne diyim bırakın sanal alemi normal hayyata tadamazdım heralde bu mutluluğu
en iyisi konuyu kapatıp redflowersında dediği gbi kahveleri yudumlamak
Lier abim bu sana beni çok mutlu ettin bugün yoksun sanırım ama sabah içersin sorun değil ben sınavda olucam her yudumunda başarı dilersen sevinirim wave
mücevher ablammmmm afiyet olsun cnm
mümin .okan sen böyle seviyordun sanırım
by mehmet aifyet olsun ilgilendiğin için saol
shmanic ablam
buda senemce ablama sessiz sessiz izliyor beni hissediyorum
redflowers ikimiz kaldık yaw senlede şöyle karşılıklı içelim artık Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
03-06-2008, 10:40 PM
|
#272 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... ayyyy kıyamam ben sana benide unutmazmış ellerine sağlık kahveler pek güzel
sohbetiniz çok güzeldi bugün bölmeyeyim dedim.. canım benim yarınki sınavında başarılar | Offline
| |
03-06-2008, 10:44 PM
|
#273 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... Canım ellerine sağlık.Bol bol dua edicem sana sınavında başarılar getirsin sana.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
03-06-2008, 11:01 PM
|
#274 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... Canııım, ferah kahvelerin olsun inşallah,
hayırlı haberlerini bekliyor, başarılar diliyorum. Kahve bana dokunuyor ama görünce de dayanamam ki...
Çok hoş bir resim sanki kokusu üstünde.
Şu iş çevirme meselesine gelince. Ben bişey yapmadım aslında.
Lier'e ait bir duyarlılığı gölgelemek istemedim sadece ve ispiyoncu durumuna düşsemde
Sezarın hakkı Sezar a dedim. Pardon Lier'in hakkı Lier e olsun.
Kötü duruma düşecek olsam da gerçekleri söylemeden edemiyorum işte huyum kurusun.
Not: Bugün sana yazdığım mesajların hiçbiri kurgudan ibaret değil. Onların hepsi gerçek, senin için o anda düşünülmüş ve kalpte hissedilmiş şeyler bilesin. Sevgiler hepimize olsun.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var | Offline
| |
03-06-2008, 11:05 PM
|
#275 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı: melodis Nickli Üyeden Alıntı
dusun
mümin .okan sen böyle seviyordun sanırım | teşekkürler
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
04-06-2008, 08:57 AM
|
#276 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... bu konunun daha fazla uzamasından rahatsız oluyorum...
bu gayey normal herkesin burda birbiri için düşünebileceği yapacağı şeyler...
super
zaten benim yaptığım çok önemli bir şey değil...
biz beraberliğimizn tadını çıkarıp...
mutlu olalım...
hepinizi çok seviyorum ben...
bu sitenin üyesi olmaktan çok mutluyum zaten...
__________________ http://site.mynet.com/dexlier | Offline
| |
13-06-2008, 04:15 PM
|
#278 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... başarılar şimdiden melodis...
netleri fulleyeceksin, sana inanıyorum...
13-06-2008, 04:19 PM
|
#279 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... melodisim inşallah sınavın beklediğinden daha iyi geçer gülüm. bol bol puan alırsın da tercihlerde zorlanasın inşallah ayy hangisini seçsem şimdi diye hehe
okadar heyecan yapma gülüm. elin ayağın dolaşırsa bildiklerini de unutursun..kazanırsam çok iyi olur ama kazanamazsam dünyanın sonu değil diye düşün ve rahatla.. olabildiğince yani.. çok relaks olamazsın tahmin ediyorum da dusun
bende gerginim, telaşlıyım, panik halindeyim biraz.. benim telaşım sınavdan dolayı değil gerçi belki bukadar zamandan sonra şehrime gidiyor olmak.. bilmiyorum neden..gerçi ben yolculuklarımda hep öyle olurum sakin kalamam...
birde telaşlı ve panik olduğum zamnanlar çenem düşer benim.. hızlı ve hatasız konuşurum... hani arkandan birileri koşturuyo gibi hızlı hızlı yaparım görüşmelerimi... az önce teyzemi aradım da ordan farkettim. kısacık bir görüşmeye bi sürü şey sığdırdım
ayyy dedimya çenem düşer diye galiba bide gereksizde konuşabiliyorum ozaman
neyse gülüm sözün özü şu kiiiii , sınavında bol başarılar diliyorum ve seni kocaman kocaman öpüyorum | Offline
| |
13-06-2008, 04:24 PM
|
#280 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Melodi Diyarı.... Tüm ışıklar senin,sizin olsun gülüm.Bu seneyi kıl payı kaçırdım ama seneye bende giricem bu maratona.
Sana söylediklerimi unutma sakın.Hiç heyecan stres yok.Ne kadar işe yarar bilemem ama dualarım sizinle.Mutlu haberlerinizle şenlensin Pazar akşamımız burada.
Sevgiler canım.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| | | |