Denizyıldızı'nın günlüğü...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Denizyıldızı'nın günlüğü... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Evet günlüğüm; gerçekten bu telkinlerin etkilerini hissetmeye başladım yavaş yavaş... Artık dha iyimserim; hayat dolu olmasamda..
İş bulmayla ilgili dha ümitliyim mesela; tekrar eski mesleğime döndüm; garsonluğa.. Yani şu an bir eylemde bulunmadım sadece düşüncem ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-09-2010, 08:05 PM
|
#21 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Alıntı: denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Evet günlüğüm; gerçekten bu telkinlerin etkilerini hissetmeye başladım yavaş yavaş... Artık dha iyimserim; hayat dolu olmasamda..
İş bulmayla ilgili dha ümitliyim mesela; tekrar eski mesleğime döndüm; garsonluğa.. Yani şu an bir eylemde bulunmadım sadece düşüncem ama tabii eyleme de geçireceğim... Bu arada bugün erken kalkma telknini de eklemeliyimmm... Zaten artık eskiye göre erken kalkıyorum ama olsun yinede ekliyim belki dha zinde uyanırım, dha erken kalkarım; ne kaybederim ki değil mi?..
Şu çocukluğumda ki babamın otoritesi de beni etkilememeli aslında... Yani anlıyorum tabi çocukluk çok önemli bir zaman dilimi ve insanın ruhunda hep etkileri olan bir dönem bu yüzden bu olayın beni etkilemesi de normal ama bunu abartmamalıyım...
Hayatın adil olmadığını zaten çoktan biliyordum ve hala bilmiyor muyum?.. Hayat herkese adil davranmıyor... Bazıları babasız annesiz doğuyor bazıları birtek annesini ya da babasını kaybediyor; hayat böyle: herkes eşit derecede mutlu olacak diye birşey yok..
Benim kaderimde öyle bir bab-kız ilişkisi yaşamak varmış... Ve de en önemlisi geçmişte kaldı... Beni bukadar etkilemesine önem vermemeliyim yoluma bakmalıyım... Yaşayacağım çok daha önemli ilişkiler varken, dha önümde uzun bir yol varken; şu anda pek de sevmediğim babamla ilgili geçmiş anıları düşünmek hiç mantıklı değil... Ve üstelik yorucu ve yıpratıcı...
Bu durum neden beni bukadar üzüyor?.. Çünkü dha farklı bir çocuk olmak isterdim; heryönden daha mutlu bir çocuk.. Ama işte biraz önce söylediğim gibi hayat herkese adil davranmıyor ve bu hayatın adaletinden çok daha öte birşey bu kader... Kaderimin geçmişiyle ilgili kısmı kafamı yormamalı, geleceğe bakmalıyım... Evet benim için önemli olan gelecek... Her zaman!.. | Evet aynen öyle... Neden iş bulamıyım ki?.. Tama kirz var, işşsizlik var ve herşeyden önemlisi iş bulmak kolay değil.. Ama benim gibi brüsürü insan var... Onlar nasıl uğraşıyorsa ve sonunda da çalıışyorlarsa beende çalışabilirim... Önemli olan ümitli olmak... Eğer ben ümidimi kaybedersem zaten baştan kaybettim demektir o zaman çalışacağım bir iş varsa bile o işi bulamam dğl mi?..
O yüzden en önemlisi ümitli olmak ve bu iş arama sürecinde yılmamak gerek.. Artık çocuk değilim, kararlı olmalıyım...
Ve çalışacağımı da hissediyorum, evren gerçekten bereketli biryer bende bu berektten faydalanabilirm...
Benimde çalışmaya, para kazanmaya, para harcamaya ihtiyacım var herkes gibi.. Neden birtakım nedenlerle kendimi bu gibi hitiyaçlardan soyutlayayım ki?..
Bereket bolluk enerjisi diyorlar ya geçrekteno enerjiden bende pek yok parayı kendime pek çekmediğiin farkındayım ama şu an kendimi bir şefkat çemberinin ortasında gibi hissediyorum; bembe güzlce yanan bir ateş ama yakımoyr ısıtıyor hemde bahardaki güneş gibi...
Bu çok... Korunuyorum, güvendeyim... Tanrı benim için herşeyi ayarlıyor bna düşen sadece çaba göstermek... Ve biliyorsun günlük hiçbir çaba karşılıksız kalmaz... :)) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. | Offline
| |
07-10-2010, 09:19 PM
|
#22 (permalink)
| Üsteğmen
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Çok kitap okudum ve o kitaptaki kahrmanların hyatlarına özendim...
Kendi hayatımı hiç düşünmedim yani düşündüm tabi ama öyle çok üstünde durmadım...
Sadece hayallerim, isteklerim oldu okadar ve elbette acılarım...
Şimdiyse artık hiç kitap okumak gelmiyor içimden günlük; (en azından belli bir süre..) Artık o kitapta ki kızların, adamların hayatını değil kendi hayatımı yaşamak istiyorum...
Sence bunu yapabilir miyim ben?.. Ben gerçekten kendi hayatımı oluşturabilir miyim?.. Bilmiyorum sadece denemye dğer olduğunu biliyorum... Ve deneyeceğim...
Mevsim sonbahar, sonbahardayız; bense evde takınp kaldım günler boyu dışarı çıkmadım hiç... Neden ki?..
Rüzgarı hissetmek hakkım değil mi?.. Gökyüzündeki temiz havayı içime çekmek... Bu güzel mevsimi yaşamak... Bu eylül geçti bu mevsim ve seneye kadar da glemeyecek.. O kadar ömrüm var mı bilmiyorum?..
Evet benim sorunum bu... Hayatı yaşamamak, ya da yaşadığımı sanmak...
Ama artık gerçekten yaşayacağım...
İstediğim şeyler olmalı ki mutlu olmalıyım ve istdiğim şeyler de öyle çok muazzam şeyler değiller...
Ama dedim ya günlük benim ilk sorunum hayatı yaşamamak, belki küstüm hayata ve korktum elbette beni üzen yıpratan şeyler oldu ama şimdi küllerimden yeniden doğma zamanı...
Ben hayata döndüğümde; kabuğumdan çıktığımda herhalde bazı şeyleri başarabilirim değil mi?..
Başarısızllık kader değildir buna inanıyorum....
Bu hayatta bazı şeyleri başaramayabiliriz, hatalar yapabiliriz; pek çok şey olur ama insan asla yenilmez; yeniden ayağa kalkmak isterse kalkar; bu durumda ona kim engel olabilir ki?..
Bana ancak ben engel olabilirim başka kimse değil... Evet hayatım duruyor önümde; onu yaşamam için.. Bende yaşayacağım... Hayallerimden vazgeçmeyerek....
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. | Offline
| |
07-10-2010, 09:28 PM
|
#23 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Alıntı: denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Çok kitap okudum ve o kitaptaki kahrmanların hyatlarına özendim...
Kendi hayatımı hiç düşünmedim yani düşündüm tabi ama öyle çok üstünde durmadım...
Sadece hayallerim, isteklerim oldu okadar ve elbette acılarım...
Şimdiyse artık hiç kitap okumak gelmiyor içimden günlük; (en azından belli bir süre..) Artık o kitapta ki kızların, adamların hayatını değil kendi hayatımı yaşamak istiyorum...
Sence bunu yapabilir miyim ben?.. Ben gerçekten kendi hayatımı oluşturabilir miyim?.. Bilmiyorum sadece denemye dğer olduğunu biliyorum... Ve deneyeceğim...
Mevsim sonbahar, sonbahardayız; bense evde takınp kaldım günler boyu dışarı çıkmadım hiç... Neden ki?..
Rüzgarı hissetmek hakkım değil mi?.. Gökyüzündeki temiz havayı içime çekmek... Bu güzel mevsimi yaşamak... Bu eylül geçti bu mevsim ve seneye kadar da glemeyecek.. O kadar ömrüm var mı bilmiyorum?..
Evet benim sorunum bu... Hayatı yaşamamak, ya da yaşadığımı sanmak...
Ama artık gerçekten yaşayacağım...
İstediğim şeyler olmalı ki mutlu olmalıyım ve istdiğim şeyler de öyle çok muazzam şeyler değiller...
Ama dedim ya günlük benim ilk sorunum hayatı yaşamamak, belki küstüm hayata ve korktum elbette beni üzen yıpratan şeyler oldu ama şimdi küllerimden yeniden doğma zamanı...
Ben hayata döndüğümde; kabuğumdan çıktığımda herhalde bazı şeyleri başarabilirim değil mi?..
Başarısızllık kader değildir buna inanıyorum....
Bu hayatta bazı şeyleri başaramayabiliriz, hatalar yapabiliriz; pek çok şey olur ama insan asla yenilmez; yeniden ayağa kalkmak isterse kalkar; bu durumda ona kim engel olabilir ki?..
Bana ancak ben engel olabilirim başka kimse değil... Evet hayatım duruyor önümde; onu yaşamam için.. Bende yaşayacağım... Hayallerimden vazgeçmeyerek.... | Harika :) Ne güzel,, umudunu kaybetmeyecek kadar cesur birini görmek çokk güzell =) Bende sizin gibi film, kitap kahramanları yerine koyuyorum kendimi, ayynen hep onların hayatını yaşıyorum. Psikiyatra gittim, bir sürü şey anlattım ama şimmdi farkettim ki benim asıl sorunum kendim olamamak :) Bi dahaki randevuma kapısına gerçeklerimle çıkacağım :) Gerçekten umudunuzu taktir ediyorum.. Sevgiyle mutlu, umutlu, huzurlu kalınn | Offline
| |
07-10-2010, 09:31 PM
|
#24 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Saolun; umutsuz insan yaşayabilir mi?.. Bence hayır... O yüzden böyle umutluuym.. :)
Bir dahaki psikaytr randevünüz umarım istediğiniz gibi geçer... :)
| |
11-10-2010, 11:46 PM
|
#25 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet günlüğüm; bazı şeyler kolay değil gerçekten de...
Mesela yaşamanı değiştirmek hiç kolay değil...
Hemen yoruldum, oysa daha çok birşey de yapmadım.. Kansızlık hastlığım çoğaldı .. :( Oysa ben çok şey mi istiyorum sadece hayatımın dha aydınlık olması için uğraşıyorum ama karşımaa böyle engeller çıkıyor işte!..
Fakat pes etmeyeceğim elbete.. Şavaşmak gerekirse de savaşacağım...
Şu an aslında tek ihtiyacım olan inanç... İnsanın inancı olduktan sonra pek çok şeyi başarabilir insan buna inanıyorum...
Umut başka birşey; öyle ya da böyle bir şekilde insan umut edebilir.. Ama inanç daha farklı; o daha geniş, o dha büyük...
İlk önce Allah'a sonra kendine inanmak çok önemli... Allaha inaıyorum tabiki ama ondan daha çok destek almalıyım ; kendimede biraz inanıyorum.. Kendime daha çok inanmalıyım... Kısacası içimdeki inanç tam ve bölünmez olmalı...
Şu an sadece bunu yapabilirim zira kendimi okadar çok güçlü hissetmiyorum günlüğüm...
| |
12-10-2010, 12:38 AM
|
#26 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 100
117 Mesajinıza toplam 375 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Allah hepimize farklı dertler vererek bizi sınıvdan geçiriyor. bize verilern sadece dert değil allah bze bu derdi aşacak güç irade akıl vermiştir bu kombinasyonları birleştirerek olayları çözmemiz gerek ama işte bu hayat şartlar insan psikolojisi herşeye takılıyo düşündürüo yani bazen diyorum ki keşke duygusuz yaratılsaydıkta mantığımızla hareket etseydik . neyse herşey gönlünce olsun hayat bizlere gülümsesin .. | Offline
| |
13-10-2010, 03:23 PM
|
#27 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Alıntı: CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı
Allah hepimize farklı dertler vererek bizi sınıvdan geçiriyor. bize verilern sadece dert değil allah bze bu derdi aşacak güç irade akıl vermiştir bu kombinasyonları birleştirerek olayları çözmemiz gerek ama işte bu hayat şartlar insan psikolojisi herşeye takılıyo düşündürüo yani bazen diyorum ki keşke duygusuz yaratılsaydıkta mantığımızla hareket etseydik . neyse herşey gönlünce olsun hayat bizlere gülümsesin .. | Hyat bizlere gülümsesin diye burda değil miyiz casanova?.. :)
Hayat bizlere gülümser umarım... Bunu umut ediyorum....
| |
13-10-2010, 03:33 PM
|
#28 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet günlüğüm... Bir yeni gün daha... Ne kadar yeni bir gün acaba?..
Yaşanmışlıklarla biriktirdiğim bir gündür belki de bugün.. Ben kandırıyorumdur kendimi yeni diye.. Olamaz mı?..
Biraz boşluktayım evet; itiraf etmem gerekirse.... Bu aralar biraz böyleyim; biliyorum geçici bu durum.. Sanırım...
Eski sevgilimi rüyamda gördüm; uzun süre görmemiştim hemde onu üzgün olarak gördüm.. :(
Ben yeni bir aşkın peşindeyken bu rüya da ne oluyor?...
Korkmama gerek yok biilyoruM; onun dürüst olmadığını da biilyorum... Herşeye rağmen...
Ama bu sefer farklı olacak umarım... Gözüm kapalı; körü körüne yaşamayacağım bir aşkı; nekadr çok sevsemde; bağlansam da...
Bu sefer gerçekten gerçekten güvendiğim bir kişi oalcak; zaten hayallerimde ki kişi de öyle sonsuz güvendiğim biri...
Yani yalnızca tutkular konuşmayacak bu yeni aşkta günlüğüm... Sevgi gibi , arkadaşlık gibi yüce değerler de kendilerine pay bulabilecekler aşk'dan ötürü...
Ama yinede bukadar kendimden emin olmamalıyım; bunun ne ölçüde oalcağını bilemem; sonuçta aşk bu değil mi?..
Hemde içimde öyle pek düşünmeden; güzel bir aşkı yaşama isteği varken bu hayalimi nekadar gerçekleştirebilirim; bilmiyorum...
Ama bu sefer gerçekten kalbimin sesini dinleyeceğim; tutkudan önce sevgiyi tadacağım belki de kim bilir...
O tutkular bile öyle başıboş olmayacak yani; anlıyor musun?..
Bu kalp herkese veirlecek bir emanet değil; ona verirsem gerçekten vereceğim; dönüşü olmayacak...
Ona aşkım dersem gerçekten aşkım olacak; bir hayalim, idealim; pek çok şeyim olacak...
Ama herşeyden önce bana ait olacak...
Çünkü bende ona ait olurum... Sahiplenmek değil bu , aşkın doğal hali...
Aşkın en doğal halini; onunla yaşayabilmem dileğiyle....
| |
28-10-2010, 02:14 PM
|
#29 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet günlüğümm...
Şu sıralar en çok istediğim, hayalini kurduğum aşık olmaktı.. Aslında hala öyle ama eskisi kadar şiiddetli dğl artık bu isteğim...
Belkide ben kendimi zorluyorum olamaz mı?.. Belkide kaderimde olmayan bir aşkı arıyorum...
Yani illede aşk olmalı diye niye diretiyorum ki?.. Sevgi olamaz mı?.. Aşk olmaz ama seversin; hemde aşıkken sevdiğinden dha güzel seversin; incitmeden, ayrılmadan; olamaz mı?..
Sevmek için aşk şart mı yani?.. Bence değiilll... Hem ben sonsu bir sevgi istyorum oyüden belki benim hayatıma girecek insan; aşkla değil; sevgiyle girecek..
Herneyse; aşka açığım hala ama sevgiye de açığım... Birinden hoşlanırsam; onu gerçekten seversem, sevgi olursa geçrekten; onunla güzel bir ilişkimiz olursa; ozaman aşk diye diretmenin anlamı yok bence..
İnsanlar sevgiyi ible or bulyorlar ik o da aşk kadar değerli; hatta bir yönüyle şaktan daha masum; daha yatıştırıcı...
Evet evet; benim zaten beni seven birine ihtiyacım var ki; yoksa bana aşık bana tutkuyla delice bağlı birine değil... yani bunlar da önemli taib ama ilk nce sevgi gelir; aşkta bile sevgi vardır dğl mi?..
Aşk da veya sevgide olsun fark etmez; herikisinde de gerçekten sevdiğim ve beni sevecek biri çıkmalı karşıma..
Acaba hayatıma öyle biri girecek mi?.. Gerçekten ona bu aralar çok ihtiyacım var günlüğüm.. Öyle bir arkadaşa, dosta, sevgiliye...
Sadece aşk diyen biri değilim ben, benim kalbim sevgiye de açıkk... Ki birini sevmeye başladığın zmann zaten ona biraz da olsa aşıksın demektir dğl mi?..
Ah günlüğüm; hep seveceğim birini bulmak bile kolay değil...
Yani benim bu hayalimdeki ilişki çok farklı olabilir; aşk olailir; sevgi olabilir bu; dostluklao luşan güzel bir ilişki olabilir.. Yani ben yaşayacağım şeylere bir ölçü koyamam ki!.. Dğl mi?..
Artık talep tetme zamanı değl günlüğüm... Sevmek zamanı.... Evet korkmadan sevmekkk...
| | | |