13-03-2011, 10:46 AM
|
#47 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Günaydın,
Hayatımdaki iyi gelişmeler artarak devam ediyor. Liseden beri ne yapacağıma karar verebilmiş değildim. Hedeflerimi netleştiremiyordum. Nihayet gerçekten ne yapmak istediğime artık karar vermiş durumdayım. Ben okumayı, yazmayı, kitaplarla haşır neşir olmayı çok seviyorum. Film, dizi izleyeyi seviyorum. Paylaşmayı, vermeyi seviyorum. Çok düşündüm neyi severek yapabilirim diye. Ben yazar olabilirim. Yazar olmayı seçiyorum.
İşte buna karar verdiğim anda çok rahatladım. Aklımda yine şüphelerim vardı. Acaba ben bu işi severek, heyecanla ömrümün sonuna kadar yürütebilir miyim? Çünkü çok kolay sıkılabiliyorum. Geçen bir olay oldu ve hayalime bir adım yaklaştım ve bu beni çok fazla heyecanlandırdı.Evet ben bunu kesinlikle istiyorum. Hem istemezsem devam etmek zorunda değilim ki. Niye kendimi ömrümün sonuna kadar bunu yapmalıyım diye şartlıyorum. Yapmak istemiyorsam istediğim ilgilendiğim başka hedef belirlerim.
Şimdi rahatım. Kendimi biraz geliştirip hayatımı değiştirmeye devam edeceğim. Mutluyum. Huzurluyum. Artık kafam rahat. Ben yıllardır bir yay gibiydim. Atılmayı bekleyen oku atamıyor ve sürekli gergin dolaşıyordum.
Şimdi iste hedefe giden yolda alt hedeflerimi oluşturup planımı, yol haritamı yapmakla meşgulüm. Çok fazla insana söylemiyorum. Sadece yazarlık diyorum.Daha detay vermiyorum vermeyeceğim. Önce bir gerçekleştireyim sonra herkes duysun.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |
| |