Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   himmel (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616661-himmel.html)

yelda_k 01-12-2010 04:43 PM

Cevap: himmel

bol degıısmlı yazılarr yazman dılegıylee
.hayırlı olsun gunlugn..

bıızmle oldugun için bizde mutluyuzzz

ii vrasınn

sevgiler

himmel 01-12-2010 08:26 PM

çokkk teşekkürlerr arkdaslarr iiki varsınızzz :)
sevgli cliviafcm malesf normldade vardı galba bi çeşit o andaki kötü enrejinin dışa vurumu...

Neptün 02-12-2010 12:12 PM

ego ve suçluluk iyi gelecektir diye düşünüyorum ilk etapta.

himmel 03-12-2010 07:05 PM

teşekkürlerr dinliyrummm aksatsamda :)

himmel 05-12-2010 01:16 PM

merhaba günlükkk :) herşeyi aksaatıgım gibi senide aksatıoyurmm.:(
neysee bugün hava birazcık soğuk ama ben seviorum soğuk havalarıı..dün bitane film izledm adı 'A Walk to remember' çok güzeldii..aşkı anlatıyor filmi en'lerime aldımm :) ondan önceki günde bi film izledm onunda adıda 'Ye,dua et, sev' buda çok güzel bi filmdi..bu sıralar çok film izliyorum.önceden sıkılrdm film izlemekten,kitap okumaktan ama kendimi değiştirmeye karar verdiğimde kitap okumya ve film izlemyede basladım..gerçekten bi kitabı bitirdikten sonraki bnede oluşan hissi çok sevdimmm.kitap bittikten snra hala ktabn etkisinden çıkamamk çok güzel:) filmdede aynı şekilde.insanı geliştiryor.ben biraz geç farkttysemde :) sınava gircem fakat hiç çalşmıorum.hedefimm var ama artık çok geç kaldım sınav martta..seneye erteledim bende :S en basta hevesle basladım aslndada çabuk pes ettimmm..neyse saat 1 oldu ama hala kahvaltı yapmadım.. kahvaltı yapimm sonrada teyzemlere giderim.hoşçakaall ..:)

himmel 06-12-2010 03:40 PM

‎" Yanına kadar koştuktan sonra,Bir adım daha atamayacaksan eğer;Oraya kadar sakın koşma .Sana değil, bekleyene yazık olur. " Özdemir Asaf..

Sende ben imkansızlığı seviyorum; fakat asla ümitsizliği değil . Nazım Hikmet

yani kiii karşıksız duygular içersindeymm yok mu buna bi çare :(

himmel 08-12-2010 11:42 PM

hissetklermi sölücemmmm kararlıyımm amaa ya bni umursamazsaa.. ki o açık ortada ama:(

hayatimdegisti 09-12-2010 05:05 AM

Hayırlı olsun günlüğünüz güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

himmel 11-12-2010 10:15 AM

inş güzel haberler vermyi umuorum tşkr edermm:))

himmel 11-12-2010 10:21 AM

merhaba günlükkkkkk :)
bütün gece sadece kendine güven ve baskalrının düşüncelerni önemsememyi dinledm.artı hiç uyuyamadım bedenm yorgundu gözlerm kapalydı ama düşünmekten alıkoyamadım kendmi bi an olsun dalmadım uykuya.heeralde heycandan oldu..malum deger verdiğin insanla görşçeksin.. :) ama bukadrda korkmayaa onu yüseklerde görmeye komplxe grmye ne gerk var...dio ses ama dierdie okdr kötü şeler söylüokii :( resmen çatşma var içimde.sonuca varılmyan.napcam bilemedm..kalbim sanki diken üstünde hissediyorum..Allahhımm benm heycnımı yenmemi kendmi en iyi şekilde ifade etmemiii sağlaaaa
aminnnn :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 PM.