| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Orrizonte Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Buradan yaptığım etkinlikleri ve gözlemleyebildiğim değişimleri paylaşmak istiyorum. Eğer disiplinli olabilirsem 6 ay bunları uygulamak istiyorum. Özgürce gülümseyebilmek, kendimden emin olmak, erteleme davranışından kurtulabilmek (Kısacası içimde varolduğuna inandığım potansiyeli ortaya çıkarmak) amacındayım. Bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili forum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 27
11 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Buradan yaptığım etkinlikleri ve gözlemleyebildiğim değişimleri paylaşmak istiyorum. Eğer disiplinli olabilirsem 6 ay bunları uygulamak istiyorum. Özgürce gülümseyebilmek, kendimden emin olmak, erteleme davranışından kurtulabilmek (Kısacası içimde varolduğuna inandığım potansiyeli ortaya çıkarmak) amacındayım. Bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili forum kullanıcılarının destek vermeleri ve yol göstermeleri çok faydalı olur. Ego ve sucluluk mp3 leriyle işe başladım; 31kasım 6,5 saat 1 aralık 8 saat 2 8 saat 3 7 saat 4 7 saat 5 7.5 saat 6 8 saat 7 10 saat 8 7 saat 9 4 saat (mp3 playerın şarjı bitmiş :P) 10 aralık 8.5 saat 11.günümdü bugün 81.5 saat olmuş, 80 saat dinlemek yeterli oluyormuş ilk etapta ama ben sağlamasını yapmak için 100 saat dinlesem iyi olacak. sadece uyurken dinliyorum. Ek olarak özlem şahinin hazırladığı affetme meditasyonuna başlıyorum bugünden itibaren.. Hadi hayırısı.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() Hadi bakalım kolay gelsin , çok güzel değişimler yaşayıp istediklerini gerçekleştireceksin. Ben inanıyorum , sevgiyle kal... |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günlüğünüz hayirli olsun.Bence ne kadar süre dinlediğinizi çok da takip etmeyin.Bu direnç oluşturabilir. Gelişimlerinizi takip ediyor olacağız... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() haydi bakalım demekki bi takım kıpırdanmalar var ki devam ediyorsun bırakmamışsın bizi.tebrikler..Atakan beyin dediği gibi pekte hesaplama ne kadar dinlediğini. ya napsam bende mi günlük açsam acaba??????????????
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
11 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Aç tabi, bizde seni takip edebiliriz böylelikle, hem kendini buraya sorumlu hissederin ve aksatmazssın yapman gerekenleri ;) | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() 12. günümü geride bıraktım, ego ve sucluluk 90 saat oldu. pazartesi günü güven telkinlerine gecmeyi planlıyorum. Başkalarının Düşüncelerini Önemseme Kendine Güven Koruma Kalkanı Sosyallik Artırıcı Topluluk Karşısında Konuşma Bunları dinlemem gerekiyo, hangisiyle başlamalıyım? Ego ve sucluluk listemde kalıcak mı? |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() 13.günde doldu. Ego ve sucluluk 100 saat olmuştur sanırım. Öncesi ve sonrası hakkında bi kıyaslama yapmak gerekirse; Sabahları gergin uyanıyorum. Telkinler dışında daha çok müzik dinlemeye başladım. Psikolojik olarak daha iyi hissettiriyor.. gün içinde karamsarlığa kapılmalar azaldı, geceleri uyumak üzereyken aklıma gelenler dahil(içsel konuşmam değişiyor, bence en önemli belirti bu) |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |||||||||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Az önce sana yardımcı olabilmek adına 1 sayfa yazı yazdım ama sildim yanlışlıkla ve geri getiremedim. Ama inat ettim gene yazıcam üşenmeyip.Az önce o kadar çok şey yazdımki şuan aklıma gelmiyor :( hatırladıgım kadarını yazayım hiç olmazsa. Öncelikle merhaba günlüğün hayırlı uğurlu olsun, sana yeni değişimler farkındalıklar getirmesini, gelişim basamaklarını çıkmanda kolaylık saglamasını diliyorum. Ertelem alışkanlıgından bahsetmişsin ve telkinlerin sırasının nasıl olması gerektiğini sormuşsun bendede erteleme var ve bende yaşadım herkes gibi telkinleri nasıl dinleyebilirim hangi telkini dinleyebilirim sorularını. naçizene kendimden bir örnek vermek istiyorum bir fikir olur sana diye. ama daha önemlisi bütün bu izledğim yolu Atakan bey ve Özlem hanımın mesajlarına borçluyum. ve forumda bir çok mesaj var bunların hepsini okuyup temel mesajlara ulaşmak baya zaman alıyor. senin için ben bu mesajın sonuna alıntı yapıcam oradan incelemeni yaparak izleyeceğin yolu oluşturabilirsin:) ben nasıl bir yol izledim peki: - ilk olarak "ego+suçluluk" bir süre -sonra tamamlayıcı etkisinden ve erteleme alışkanlıgım oldugundan dolayı "ego+suçluluk+erteleme bırak" şeklinde oldu listem. sanada tavsiye ederim erteleme bırak telkinini. bendeki ataleti tamamen silmiş olmasada son demlerindeyim eminimki baya bir yol katettirdi bana. -sonra 80 saati fazlasıyla tammladıgım için "kendine güven" ekledim birde listeye oldu listemde 4 telkin. kendime güvenimin gelmesii suçluluk hissimden daha kolay kurtulabilmek amaçlı. -suçluluk duygum oldugu için bu duygumu tedavi edene kadar listemde tuttum öylede olması gerektiğini söylüyorlar ve geçtiğine bu duygudan kurtulduguma inandıgım zaman listem şu hali aldı. "ego+ertelemebırak+kendıne guven+başkalarının düşüncesini önemsememe" *butun bunların haricinde uyku düzenimın bozuldugunu düşündüğümde listeme "zınde uyanma"yı ekliyorum uykularım daha az bölünür daha dinç kalkar oluyorum. ilk telkine başladıgımda denemiştim çok yararını gördüm ve şu sıralar 2 gündürde listemde dinliyorum. *ego içinde listemizde durmasının sakıncası olmayacagını söylemişti Atakan bey bende kendime güvenimi tam sağlayıp somut bir başarı ve belirti görene kadar devam ediyorum kendine güven telkini ile. herdaim sevgiyle ve ışıkla kalmanı diliyorum. bütün bu planı yapmamda bana yardımcı olan Atakan bey ve Özlem hanımın mesajlarıda şöyledir (eminim sanada ışık olacaklardır.) : Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| |||||||||
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Asi teşekkürler yanıtın için. Forumda okadar çok msj varki, %5ine ancak ulaşabilmişimdir belkide. 15.günü geride bıraktım. 120 saati gecmiştir (ego+sucluluk) Kendine güveni ekliyorum bugün. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ya ben birşey sorcaktım siz bu telkinlerin hangi versiyonunu dinlediniz ve de aynı telkinin farklı versiyonları dinlenebilir mi yani mesela gece yatarken mp3te bir klasör oluşturduk buraya aynı telkinin farklı versiyonlarını attık sabaha kadar değişerek çaldı o zaman da yararı olur mu bunu merak ettim |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Orrizonte Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Buradan yaptığım etkinlikleri ve gözlemleyebildiğim değişimleri paylaşmak istiyorum. Eğer disiplinli olabilirsem 6 ay bunları uygulamak istiyorum. Özgürce gülümseyebilmek, kendimden emin olmak, erteleme davranışından kurtulabilmek (Kısacası içimde varolduğuna inandığım potansiyeli ortaya çıkarmak) amacındayım. Bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili forum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi