Merhaba Arkadaşlar...
Benim yeniden doğuşum bu siteyle tanışmakla başladı..
Bundan 3 ay öncesine kadar hayata küsmüş,ne yapacağımı bilmez bi haldeyken tesadüfen bu siteyle tanıştım.En ince detayına kadar inceledikten sonra denemeye karar verdim..
Sorunum; çok güvendiğim ve çok sevdiğim birinin beni sırtımdan bıçaklamasıyla başlayan ve devam eden acılardı..Tarifi zor.Herkesin sorunu kendisine göre çok acı ve zordur aslında..Ama bu da beni neredeyse rın eşiğine kadar süreklemişti..Ve birgün sordum kendime '' ne yapıyorsun kendine '' diye..
Sonra burdaki paylaşımları ve yorumları okudum.Üyelerin pozitif düşünceleri beni de bu yönde düşünmeye sürükledi..Daha sonra telkinleri dinlemeye başladım..İlk önce hiç inanmıyordum.Müziklerin beni asla düzeltmeyeceğine inanıyor,öylesine dinliyordum..Dinledikçe biraz olsun rahatladığımı görünce Atakan bey' le birlikte içinde bulunduğum duruma uygun telkin çalışmalarını yaptım.
İlk günler çok zorlandım..Baş ağrıları,kabuslar ...Zamanla bunlar geçti..İlerledikçe içimde sıkıntı yarattığım her şeyden kurtulmaya başladım..Net kararlar almaya ve bunları uygulamaya başladım.Öncelikle yapmam gereken işi bırakmaktı.Çünkü bana zarar veren olayların başladığı yer orasıydı.4 sene boyunca yapmam gerekipte yapmadığım bu kararı telkinlerin sonrasında yaptım.İşi bırakmak benim için lükstü.Çünkü çalışmak zorundaydım ama önemli olan benim iç huzurumdu.Ve bıraktım.Kendime zaman ayırmaya başladım..Ama zorlu süreç bir süre daha devam etti....
Yeniden doğuşumun kalan kısmını yarın anlatmaya devam edeceğim..Herkese iyi geceler diliyorum..Sevgi,huzur sizlerle olsun