30-04-2011, 12:07 AM
|
#130 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı: gobbo Nickli Üyeden Alıntı
House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=) | bende bu güzel dileklerin ve yorumun için sana sonsuz teşekkürler ederim sanırım bende yaşadıklarımı aştığımı gösterebilmek için espriye vuruyorum ve çoğu zmaan kendimle dalga geçyroum aksi takdirde nasıl dayanacaz yaşadıklarımıza hemde pozitif bir yaklaşım oluyor iyi oluyor,tavsiyelerimde umarım işine yayar bi kişiye bile yardım etsem kardır enerjini büyük bir sevgiyle kabul ediyorum sende mutlu ve huzurlu ol inşallah hayattan her güzel beklentin gerçek olsun sana benden sonsuz sevgiler |
| |