06-05-2011, 08:31 PM
|
#158 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün düşündümde, aslında ne zamandır aklımda vardı ama bugün nedense bu düşünceler hücum etti beynime, bazı istekler bizlere yok yere verilmedi ya da daha doğrusu bu istekleri biz boşuna istemedik ama öyle ev, araba vs gibi şeylerden bahsetmiyorum daha köklü hayatımızı değiştirecek tamamen yaşam biçimimize etkie edecek isteklerden bahsediyorum benim dileğim böyle bir şey ve kendimi bildim bileli bu bende hep var hatta dün gece hıdrellez münsabetiyle dilekte bulunurken çok ufakken bu konuyla ilgili yaptıklarımı hatırladım ama o kadar eski ve unuttuğum şeylerdiki....Bence bu bir işaretti bana şöyle denmek istedi, vazgeçme! bu istek senle var oldu, hatta senle doğdu, sen sen olduğun günden beri hep damarındaki kan gibi dolaştı durdu tüm vücudunda oradan sirayet eti ruhuna.....böyle dedi sanki bana birileri....Bende dedimki House etme eyleme sakın umutsuzlanma oluyor dileğim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin diyorum :))) yani demem o ki biz en büyük dileğimiz idealimiz her ne ise onu boşuna istemiyoruz hepimiz seçilmiş kişileriz şöyle ki eğer benim gibi sizde hayatınızda bir ideale bu kadar bağlıysanız rahat olun bu inancınız üzere gerçekleşecektir...Çünkü siz o dileği gerçekleştirmek üzre geldiniz bu dünyaya, mesela ben hayvanları çok seviyorum hatta yakın çevremden tepki toplayacak kadar hatta karakolluk olacak kadar ve bunuda zaman zaman düşünüyorum mesela bu yardımları severek yapıyorum içimden geliyo ama bi yandanda bazen ben diğer tüm hayvanseverler gibi onlara yardım etmek için var oluyo olablilrim çünkü en büyük ideallerimden 2.si onlara daha büyük ve köklü yardımlar edebilmek, tabi sakın bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaya :))) hepimizin bir misyonu var ve bence her birimiz bir görev için seçildik mesela Atatürk misyonunu düşünün yada Türkan Saylan'ı vs vs kısacası kendimi bildim bileli bende var olan bir tutku var ve ben onu gerçekleştirene kadar durmayacağım ve hedefime 4 elle sarılıyorum çünkü bende bu hep vardı ve onu istemem tesadüf değil gerçekleşmesi için gereken sihir benim düşüncelerimde gizli ve davranışlarımda....Bir şey isteniyorsa boşa değildir....O istek ya kendini en iyi şekilde gerçekleştirecek ve değerlendirecek kişiyi bulmuştur ya da ona en uygun yaratılışı....İçinize dönün ve sizi en çok aateşleyen tutkunuzu yoklayın orda bir hazine sandığı ile karşılacaksınız benden söylemesi..... ;))) |
| |