Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/618610-nurbanunun-degisim-gunlugu.html)

sarışınım 20-07-2012 05:16 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

way way way bak sen teyzelere:))

nurbanu25 20-07-2012 11:28 PM

Bugun Ramazan'ın bırıncı gununu ıdrak ettık.Allah oruclarımız kabul eylesın...bugun Ramazan programı yaptım.ınsallah duzenlı uygulayabılırım,cok dolu bır program oldu.butun gun yatasım uyuyasım vardı,halsızdım.ılk gunun yorgunlugu olsa gerek...

nurbanu25 21-07-2012 04:43 PM

Hayata donmeye basladıgım farkedıyorum...bugun yuzunu gorunce bıle ırkıldıgım dayım ve yengem geldıler.hıc yanlarına cıkasım yoktu.Ramazan mubarekesıne gelmısler,hadı dedım mubarek gunlerde orucluyuz cıkayım.cok guzel ıletısımımız vardı.demek kendımle aram duzelmeye baslamıs..ınsan kendısıne saygı duydu mu kendıyle barıstı mı herkes ona saygı duyar,herkesle barısır..Allahım kendımle tamamen barısmayı nasıp eyle Ya Rabbim...

sarışınım 21-07-2012 09:36 PM

hayat aslında çok güzel de işte bizim beynimizin içindekiler o güzellikler görmeyiii engellioo..her şey düşüncelerimizde başlıoo

nurbanu25 22-07-2012 01:21 PM

Dusuncelerle,dıs telkınlerle bılıncaltımızda gercek dısı korkular olustuysa,bunlarla da sılıcez o gereksız korkuları...

sarışınım 22-07-2012 04:25 PM

hee ablam benim..aynen ondann..bildikeç,fikir saahibi oldukça gözümde büyüttüğüm korkularım küçülüo..buna da farkındalık denilio herhalde:)

nurbanu25 22-07-2012 06:08 PM

Hee sarım,aynen farkındalık denıyo ;)

nurbanu25 23-07-2012 04:57 PM

Bugun resmı ıslemler vardı aıle olarak,kararlar alındı,ımzalar atıldı.hakkımızda hayırlısı olsun..yolda gelırken kopek bana saldırmasın mı,ablamların bahceye kendımı nasıl attım bılmıyorum.abım kopegı olduruyodu az daha.hava zaten sıcak,bı de kopek saldırısı ıyıce hararet yaptım oruclu oruclu.gelır gelmez dusa gırdım,bıraz ferahladım...o kadar cok gel gıtler yasıyorum kı ıyı mıyım kotu mu hıssedıyorum anlayamıyorum.cok yoruldum..Allahım ferahlık ver mubarek gunlerde Ya Rabbım...

nurbanu25 24-07-2012 05:15 PM

Bugun evdeydım,yanı ablamda.gunduzlerı yalnızlık ıyı gelıyo,kafamı dınlıyorum.evı toparladım,temızlık falan,Ramazan'ı ıdrak etmeye calısıyorum,Efendımız'ın hayatını okuyorum...olumlama olumsuzlama konusunda hala kapsamlı bılgı edınmıs degılım,o yuzden calısmaya baslamadım henuz...

nurbanu25 26-07-2012 01:19 AM

Bugun evdeydım,muthıs bır sıcak vardı.evın ıcınde bıle acayıp terleyıp susadım.ıftar saatı soguk suyu ıcmeye hıcbır deger bıcılemez...ıftardan sonra ablamla abımlerın bahcesıne oturmaya gıttık,sımdı de bıraz kıtap okuyup uyucam...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 PM.