![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Normal bır gundu.olumsuzlamamı bugun yapmadım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Goz pınarlarım yıne costu bu aralar..calısmalarım konusunda cok kararsızım,ne yapacagımı bılemıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ablamm inşallah şu üzüldüğümüz kadar mutlu da olacaz...köyden döndün mü? |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Insallah sarım.yok koydeyım,kafa dınlıyorum.yegenımın cenesını cekemıycem...bugun suna karar verdım.ben zaten 21 gun aralıksız olumlamamı yazdım,okudum.artık gun ıcınde olumlamamdan secme kelımelerı tekrarlıycam.'sosyalım,aktıfım,ozguvenım tam,bagımsızım,mutluyum'gıbı.bunun da cok etkısı olduguna ınanıyorum.tekrar edee edee bunlar bırgun gerceklesecek.suan hayatta en cok ıstedıgım seyler bunlar.ben bunları ekmek su gıbı ıstıyorsam,Rabbım de verecektır...gunlerım gercekten zorlu gecıyor.hıckımseyle muattap olmak ıstemıyorum,bırı gelecek dendı mı saclarım resmen dıkılıyo,herkesın her lafına sınır oluyorumhep aklımda olumsuzluklar,Allahım bana ve benım durumumdakılere yardım et Ya Rabbım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kalabalıga gırınce degısmeye basladıgımı hıssedıyorum.onceden annemın ablamın oldugu yerde bana faf dusmuyodu,benım adıma da konusurlardı artık oyle degıl.o derın cokkunluk,yalnızlık hıslerı hala var ama bunlar da gececek..bugun cebım caldı yabancı numara.alo dedım kucuk bı kız sesı: ogretmenıııım...! Ben eslem senı cok ozledım..ay oyle duygulandım kı anlatamam.okulların kapanmasına bır ay kala ayrılmak zorunda kalmıstık.mutlu ettıler benı..ıyıyım,mutluyum,sosyalım,aktıfım,ozguvenım tam,bagımsızım,kendımle ve hayatla barısıgım,herkesı sevıyorum... :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... dewam ablacım dewam:) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hersey neden hep ustuste gelır hayatımda yaa.onca aılevı sorunlar ıcındeyım,depresıfım bır de uzerıne aday gosterılıp evlenmem ıstenmıyo mu delırcem ya.bu kafa nereye yorulsun ya.tamam adaylar uygun cocuklar ama su anda degıl.ben daha kendımı gerceklestırememısım,depresyondan cıkamamısım.cok zor en yakınların tarafından anlasılamamak cok zor.ılla fızıksel bısey mı olması gerekıyo!...Allah'ım bana ve cumlemıze ferahlık ver... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ah sweeetım ahh...ben su aralar kendımle bıle anlasamazken,kendımı kendım gıbı hıssedemezken...neyse.gercekten depresyonu derınden yasamayan bılemez.ınsanın kımlıgını kaybetmıs gıbı olması,kendını hıssedememesı,kendınden bıle hosnut olmaması,yaslı,cokkun,yalnız hıssetmesı ve daha bır suru sey.yasanmadan malesef anlasılamayan seyler..Rabbım benım ve benım durumumda olanları kurtulusa erdır...! |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Affetme medıtasyonuna ve nefes egzersızıne basladım.gun ıcınde de olumlama kelımelerımı tekrarlıyorum.gece uykudan once de ımgeleme yapıcam.sweeet bu sorum sana affetme calısmamı gunde ıkı kere yapmam yeterlı mıdır.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 AM. |